Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של 160 ג'יגה עכשיו כך פעם שאני מנסה להתקין עליו WIN XP או 2000 ההתקנה נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזאת Setup has determined that Drive C: is corrupted and cannot be repaired. To quit setup press F3 הבעייה היא לא בדיסק בקשיח כי הצלחתי כבר להתקין 98 ו ME אגב הלוח מזהה רק 136 GB מתוך ה 160 נסיתי כבר הכל התקנה, שדרוג, פירמוט ארוך וקצר FAT32,NTFS,XP+SP2 כלום לא עוזר??? בבקשה תעזרו לי דחוף... אגב מצאתי באתר של MICROSOFT את השגיאה אבל לא את הפתרון קבלו לינק: http://support.microsoft.com/?kbid=315679 בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
סבלתי לא מעט ממערכת ההפעלה של 64BIT. עכשיו אני רוצה לחזור ל32 ולא מצליח... יש לי מערכת הפעלה שהתקנתי אותה על מחשב של אחי והיא עובדת מצויין והותקנה כ-BOOTABLE ללא בעיה. כאשר אני מנסה להפעיל אותה על המחשב שלי אני לא מצליח, הוא לא מזהה אותה. אם אני שם במקום זה שוב את X64 זה עובד כ-BOOTABLE, למה זה קורה לי? משום מה גם כשרציתי להתקין משחק PES2008 על ה-X64 זה מעלה לי בעיה מוזרה, הוא כותב לי "the operating system is not adequate for running pro evolution soccer 2008" מה הסיבה לזה? מודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2016 professional plus , , ההתקנה עברה בהצלחה והכל עובד תקין כשאני בא להתקין את חבילת העברית המתאימה שהורדתי מאתר מייקרוסופט אני מקבל את ההודעה הבאה. https://support.office.microsoft.com...rs=he-IL&ad=IL מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול בבקשה לעזור?
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
לפני מספר ימים שוחרר SP2 הסופי לVista וWS2008 והוא ניתן להורדה ללקוחות לציבור הרחב מאתר מיקרוסופט. אני התקנתי היום ויסטה נקייה עם SP2 מובנה ואין שום בעיות. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Service_Pack_2 לינקים להורדה: 32-bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a4dd31d5-f907-4406-9012-a5c3199ea2b3&DisplayLang=en 64-bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=656c9d4a-55ec-4972-a0d7-b1a6fedf51a7&DisplayLang=en [attachment deleted by admin]
-
- 96 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעשות תיקייה משותפת בין שני מחשבים אצלי בבית (ברשת אלחוטית), באחד מותקן XP ובאחד ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך יכול להיות שכל הזמן הזיכרון שלי נמוך ? 90 אחוז ניצול ? היה לי 256 שמתי סטיק 512 ההודעה " חזרה זיכרון וירטואלי נמוך והזיכרון הפיזי כמעט נמחק " שמתי גיגה 1GB זיכרון ושוב אותו דבר !!!! למה אני פותח 3 דפדפנים בקושי והזיכרון יורד מגיגה ל 50 מגה ? ויש לי הודעות של זיכרון וירטואלי נמוך ! אני מתחרפן .
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם קיימת הורדה חוקית של חבילת שפה עברית לווינדוס 7 פרו... לא מעוניין בפריצה כלשהי.... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה WIN XP 64bit ואני רוצה להתקין בנוסף win vista וליצור מסך Boot האם דבר אפשרי ? ואם כן כיצד? תודה .
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בעיה מוזרה אני מקווה שאני אוכל להסביר את עצמי... אני משתמש בXP service pack2. המחשב עובד מצוין חוץ מבמצב אחד: גלילה מטה/מעלה בכל מיני אתרים בכלל, ובHWZONE בפרט, מאמצת את המחשב בצורה קשה! הדף יורד בקירטוע מטורף, כמעט ולא זז, מאמץ המעבד מגיע לפעמים ליותר מ50% בפעולה הפשוטה הזו. בנוסף לזה כשמפעילים לינק פירסומי, כמו שמופיע בראש העמוד, מופיע מסביבו מסגרת אפורה, וכשעומדים עליו עם העכבר כתוב "לחץ כדי להשתמש בפקד זה" ורק לאחר שתי לחיצות נפתח הלינק... במידה ואני לוחץ לחיצה אחת על כל הלינקים שגורמים להופעת המסגרת האפורה וההודעה הנ"ל (ואז נשארת "רק" לחיצה אחת כדי להפעיל את הלינקים) פעולת המחשב נעשית חלקה במידה משמעותית והוא מתאמץ פחות, אך עדיין הפעולה אינה חלקה... 1. איך אני פותר…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של לנובו דגם G550. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חלונות 7- 32 ביט מותקנת. לאחרונה שדרגתי לחלונות 8- 64 ביט. לא ניתן היה להתקין מתוך חלונות (שדרוג) (היות שאחת המערכות 32 ואחת 64 ביט) לכן היה צורך לבצע אתחול מדיסק ההתקנה. את ההתקנה קבעתי למחיצה הראשית. כמה דברים נדפקו... 1. לא ניתן יותר לבצע one key recovery. בלנובו יש כפתור נוסף ליד כפתור ההפעלה שכשלוחצים עליו המערכת עולה במצב שיחזור- במצב זה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה מהאימג' של המחשב ובכך להחזיר את המחשב למצב הראשוני כפי שהיה כשנקנה (FACTORY STATE). לאחר התקנת חלונות 8 הכפתור הזה לא פעיל ולא ניתן בשום אופן לשחזר ולחזור בחזרה לחלונות 7 המקורי. אם אני רוצה לחזור לחלונות 7 המקורי של המחשב (עם כל התוכנות ש…
-
- 7 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי על מחשב חדש התקנה נקייה של Win 8 - מעודכנת. כ. מסך Sparkle gtx660, דרייבר Nvidia 310.70 (האחרון). בטעינת לשוניות חדשות בFirefox, מופיעים המלבנים במקום הטקסט עד שאני נכנס ללשונית - רק לגבי תווים בעברית) - מצורפת תמונה. ובמשחקים (Crysis, Assassins creed) מופיעים אותם מלבנים במקום אותיות (באנגלית) לפני Action (לדוגמה Press E to interact). לא מצאתי בגוגל תיעוד לבעיה. האם מישהו נתקל בכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנה אפשרות לשחזר להגדרות ברירת מחדל בפיירוול של הווינדוס. יש לי שם כל מיני דברים שאין לי מושג מה הם. ראו בתמונה שצירפתי. האם זה שיש שם כל מיני דברים כאלה מוזרים מהווה סכנה למחשב ? האם זה חובה לאפס חזרה להגדרות ברירת מחדל כדי שלא יהיו שם סימונים מיותרים שלא ידוע מה הם ? האם אתם מכירים את מה שיש שם ? תודה רבה על כל הסבר.בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN 2000 שנופל מידי פעם זה לא בעיית חום בודאות מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כאשר אני משחק משחקים מסוימים (זה לא קורה בכולם) אז המחשב מדי פעם נתקע ועושה ריסט לאחר כמה שניות. המשחק שזה קורה בו הכי הרבה זה Unreal Tournament 2004, וגם במשחק C&C: Tiberium Wars זה קורה לפעמים. מה יכול לגרום לזה? האם זה ניתן לתיקון, או שזה בעית חומרה בכלל?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-