Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני מכניס דיסק רגיל כמו משחק או משהו זה מזהה והכל בסדר. כשאני מכניס דיסק ריק DVD או CD לצריבה, זה לא מקפיץ לי שום חלון, גם ה NERO לא קופץ, כשאני מנסה לפתוח את זה מהמחשב שלי זה כותב לי "נא הכנס דיסק.." מערכת הפעלה VISTA 32 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows 2000 pro תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק ולהתקין עליו windows ולהפוך אותו לכונן הראשי ובצורה זו גם אוכל להעביר את כל החומר מכונן אחד לשני מבלי לעשות גיבויים וכאלו, האם זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הבעיה שלי פשוטה יחסית אני פשוט לא מצליך לראות עיברית ב WIN XP PRO , הבעיה ישנה רק בתוכנות ספציפיות למשל כמו האיסייקיו ובקאזא במקום עיברית אני רואה ג'יבריש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב הבקשה לעזרה באה אחרי חיפוש מדוקדק בהודעות ישנות שנמצאות בפורום!!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בלי לשים לב הסרגל עלה למעלה איך אני מוריד אותו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מחדש את ה XP שלי, עדכנתי את המערכת בכל העדכונים הדרושים כולל SP3. יש לי בעיה - לאחר כל אתחול ה THEME משתנה ל XP CLASSIC ואני לא מצליח לשמור אותו על XP style. כיצד אני פותר את הבעיה הזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …
-
יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! לפני זמן מה הופיעה במחשבי בעייה קטנה,גדולה. כאשר אני מכבה את המחשב, הוא מתחיל את תהליך הכיבוי אבל נתקע כאשר הוא רושם:windows is saving your... הוא נשאר תקוע כך עד שאני מכבה אותו ידנית. ממה הדבר יכול לנבוע תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש דרך, או תוכנה שבעזרתה אני יכול להסיר כל מיני אופציות לא רצויות/מיותרות בתפריט קליק ימני על קובץ... וכשאני מוחק קובץ לצמיתות, איך אפשר לבטל את חלון הAre you sure you want to delete XXX?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מצאתי אתר עם התקנה של ויסטה אולטמט 64 ביט עם חמש לינקים עם פירוט על כול אחד: לינק אחד:המערכת עצמה(ויסטה) לינק שתיים:קראק(יש שני קראקים אומר להוריד את שתיהם) לינק שלוש:מדריך להאצת ויסטה לינק 4:עיברית לויסטה לינק:גרסאת 32 ביט אז אני צריך רק תמערת והקראקים אז איך ליצרוב את זה? לשים תקראקים והויסטה על אותו הדיסק ולהכניס לכונן של המחשב שבו אני מתקין?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התקנתי ווידנוס חדש והוא בעברית וזה ממש לא נוח לי, יש דרך להפוך את הממשק והכל לאנגלית? אם כן, איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש סוף סוף, התקנתי WINDOWS XP הגדרתי מחיצות (C -24GB ו - E 124GB) ויצא בטעות שבמקום המחיצה של המערכת שאמורה להיות במחיצה הקטנה (-C ) קבצי המערת הותקנו ב-.E ( למרות שבניהול אמצעי אחסון כתוב ש -C באמת מחיצת המערכת) איך מתקנים את הבלבול הזה? בקיצור, אני רוצה להעביר את קבצי המערכת ל -C .
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-