Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי התייעצות איתכם התקנתי את ה VISTA 64 BIT ( כולל SP1 בפנים) : 1.מדוע בהערכת החומרה שיש אני מקבל רק 5.6 עבור הזכרונות שיש לי - OCZ (תוכלו לראות את המפרט בצד) 2.למה אין כפתור למעלה (חץ למעלה) בתיקיות זה מאוד מעצבן איך אפשר להוסיף? 3.מדוע שאני מעביר קובץ שכבר קיים( OVER WRITE) זה לוקח המון זמן יחסית ל XP שזה היה מיידי? 4.תמיד יש סוג של רעש מכיוון ה HD האם זה איזה סוג של אינדוקס שיעלם מתישהו? 5.אני רוצה לבחון את המערכת מבחינת ביצועים איזו תוכנות מומלץ לגירסא זו? 6.התקנתי CRYSIS האם יש משהו מסויים שאני יכול לעשות לעלות את הביצועים(ברמת הOS)? אודה לטיפים לויסטאי המתחיל (64 BIT) מודה לכם מראש!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוויסטה שכבר מותקנת אצלי במחשב, אבל הבעיה היחידה שמונעת ממני לבצע את המעבר היא העובדה שהאינטרנט לא עובד שם. יש לי רשת ממש מסובכת עם כל מני הגדרות טיפשיות ואני לא מצליח להעביר אותם ידנית ל-Vista. אשמח לתוכנה \ דרך חלומית שפשוט "תשמור" את ההגדרות ותגרום להם להיות אותו דבר בוויסטה. Windows Easy Transfer - לא יכול להשתמש בה.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי תמונות FOLDER בתוך תקיות מוזיקה למינהם, אך אני לא רואה אותם בתקייה איך זה קורה ?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 7 מדיה סנטר יש לי שאלה באמצע סרט כשאני לוחץ כפתור ימני ומקבל תפריט יש אפשרות שנקראת מחק - אני רוצה אם ניתן להוריד את האפשרות הזאת כדי בטעות לא למחוק סרטים התקנתי MEDIA CONTROL 0.0.6.5 ואין שם אפשרות או שלא מצאתי תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום אני מטפל במחשב בעסק שהוא שרת ראשי ועליו מותקנת Windows 2000 Server אתמול כאשר הפעלנו את המחשב כל העברית על שולחן העבודה היתה הפוכה וכן בתוכנות של DB של המשרד גם הכל הפוך באאוטלוק העברית היא כרגיל ללא שום בעיה כמו כן גם באינטרנט חיפשתי בהגדרות איזוריות ושם הכל על עברית וכל סימוני יוניקוד מסומנים רק אציין שלא בוצע שום שינוי כזה או אחר במחשב למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הנ"ל??
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP וקורה לי משו מוזר הוא במחבר לאינטרנט ונכנס לי לאתרים בלי בעיה אבל כשאני בא להיכנס לאתרים של מייקרוסופט ולא משנה מה הקישור הוא רושם לי לא ניתן להציג דף זה ושוב הוא מחובר לאנטרנט ונכנס לכל שאר האתרים מישו יודע למה??
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני נכנס דרך PROPERTIES ואז ללשונית של SHARE ושם זה כבוי כזה... אנא עזרה...
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en זה עידכון ויסטה חינם מ XP ? הנפח גדול זה נראה כמו מערכת הפעלה ...434.5 MB
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי שתי משתמשים, אחד TOM שבו אני משתמש, והאחר ADMINISTRATION, עכשיו, בזה שאני משתמש יש יכולות אדמיניסרטיוויות, אבל משום מה המחשב כל פעם עולה על הADMIN.. איך אני יכול למחוק את הADMIN ולהשאיר רק את TOM? או לעשות שמחשב יעלה לבד ישר לTOM? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי WIN2K עם SP4 וכל העידכונים כשאני לוחץ על הלחצן הימני האקספלורר קורס וכותב את ההודעה הבאה: Explorer has generate errors and will be closed by windows. You will need to restart the program. An error log has being created. מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה של נורטון GHOST... איך אני עושה שמקום כל פעם לפרמט את המחשב אני רק יעתיק את הקבצים של הוןינדוס וזהו????
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי אני עובד עם ויסטה 32 יש שני דברים שפשוט משגעים אותי ואני לא מצליח להבין מה עושים עם זה הדבר הראשון זה שויסטה לא זוכר איך אני מגדיר את החלונות (מה זתומרת כל פעם שאני נכנס לחלון חדש מהמחשב שלי הרשימת קבצים תמיד מוגדרת על Details לא משנה כמה פעמים אני מגדיר את החלונות על LIST או כל דבר אחר שאני יוצא וחוזר ההגדרה שוב על Details אני לא סובל את הצורת תצוגה הזו וויסטה מתעקש להחזיר לי את זה כל פעם הדבר השני הוא שלפעמים שאני סוגר "טאג" באקספלורר נפתחים לי ללא שליטה בלי סוף חלונות של האקספלורר וזה מפסיק רק אחרי שאני משמיד את הפעולה בבקשה אם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הבעיות המוזרות האלו תעזרו לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תקשיבו אחרי שמחקתי את הוויסטה תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי חלון כזה כדי לבחור VISTA / XP אבל מכיוון שאין לי כבר VISTA חשבתי זה ימחק מתי שאני ימחוק את הוויסטה אבל זה לא נמחק, בדקתי ב boot.ini ואין שם משהו שקשור לוויסטה איך אפשר למחוק את זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
עכשיו אתה יכול לכבות את המחשב כמו בישנים למה הוא לא מתכבה לי לבד כמו פעם ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
משהו מוזר חברים.. כשאני בודק כמה מקום יש במחיצה אז הוא אומר 247 אבל כשאני מסמן את כל הקבצים כולל החבויים הוא מראה 209 תפוס ויש עוד 22 פנוי כלומר חסרים לי פה 16 גיגה שלמים!!!!!!! יש לציין שניסיתי לעשות גוסט למערכת WIN7 ושמרתי את הגיבוי על המחיצה הזאת פעמיים! ואני פשוט לא רואה את קובץ הגיבוי!! לפי מיטב הבנתי אם אמצא את הקבצים האלה אגיע ל16 גיגה שחסרים לי ניסיתי בכל דרך לחפש את הקבצים אך הם לא עלו שם הקובץ הוא win7.gho עזרה????
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-