Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים לשאלה אז כתבתי את זה כאן.. אם זה לא מתאים אז אני מצטער. איך קוראים לפקודה שאני יכול לבחור שם איזה תוכנות יעלו לי בהפעלה של הוינדוס ואיזה לא..תודה. דבר נוסף: מאיפה אני יכול להוריד ווינדוס xp ? עברית או אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מסתכל ואני רואה שהוא לוקח לי 70 מגה(!!!) בזיכרון זה נורמלי ?? איך מורידים את הגודל שלו ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אהלן, לאחר פירמוט קל התקנתי מחדש קאזה לייט(++) (כמובן לאחר שחיפשתי אותו ברחבי האינטרנט, כידוע לכם גוגל הסירה אותו מרשימת החיפוש..). ובכן, כאשר אני מחפש קובץ בעברית זה אכן מופיע בתיבת החיפוש - אך ברגע שאני לוחץ על Search זה הופך לג'יבריש. מה גם, שהקבצים שאני מוריד בעברית הם בעלי שם קובץ לא מובן (שוב, ג'יבריש). אנא, הושיע!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
סרקתי עם ביטדינפדר 9 נתן ללוג לדבר Movedמה זאת הספריה הזאת, C:\System Volume Information\_restore{093E8EF5-031C-42E8-B267-BF730E1A8417}\RP53 למה היא מלאה בטרויאנים ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוירוס הזה שנקרא Backdoor.sdbot ומה שקורא זה שהנורטון אנטי וירוס מודיע לי וירוס בקובץ SVSHOSTS.EXE אך בהוראות הסרה של הוירוס באתר כתוב SVCHOSTS ולא SVSHOSTS (עם האות C). חוץ מזה כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL והולך ל PROCESSES יש שם תוכנה רצה אחת של SVSHOSTS ו 5 (אם אני לא טועה של) של SVCHOSTS. ב REGEDIT מהמקומות שאני אמור להסיר את הוירוס כתוב SVSHOSTS ולא SVCHOSTS. אז מה עלי לעשות? אשמח לקבל עזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום WINXP HOME הותקן ויש לו ADMINSTRATOR ו-3 USERS למרות שיש SHARED FOLDER למעבר חומר בן כולם, כולם רואים FOLDER ספציפי של אחת ה-USERS כ-FOLDER הפרטי שלהם. כיצד לשנות זאת? לא הצלחתי למצוא את הבקרה על כך בתודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עיינתי בדיונים לגבי הקובץ הזה אך לא מצאתי פיתרון לשאלתי. SMARTDRV - כאשר אני מתקין את ווינדוס XP, הקובץ הזה נמצא בדיסקט איתחול של 98 וגם בCD של אקס פי. אבל האם הוא לא מופעל אוטומטית יחד עם האיתחול? כל פעם שאני מתקין XP לא משנה עם זה דרך דיסקט איתחול של 98 או CD של XP אני חייב להפעיל את הקובץ הזה ידנית כדי שההתקנה תהיה יותר מהירה? כי אם האיתחול לא מפעיל אותו אוטומטית זה נראה לי מוזר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי גם 98 ו-Xp במחשב אחד. אתמול התחברתי לרשת ב-XP והיה לי את הוירוס של ה-60 שניות. נראה לי שתיקנתי אותו כי הוא לא חזר אבל כשעשיתי ריסט לא מזמן פתאום לא יכולתי להפעיל את WINDOWS (לא הצלחתי להגיע למסך של הבחירה בין 2 מערכות ההפעלה ) ובמקום היה לי : invalid boot.ini file booting from c:\windows ובמסך שאחריו: windows could not start because the following file is missing or corrupt <windows root>\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file לא מצליח להכנס ב-SAFE MODE ושחזור להגדרות האחרנות לא עוזרות . יש פתרון ? אולי משהו לשנות ב-BOOT? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
SANI ROSM BAVRIT ZA ROSM ??י?י??????????????? י?י?ג????ג?????ו??‗ AIH ANI MSDR AT ZA? MA LIRSOM BCOTRT?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מאז ששיחקתי בזה והתקתני את הshockwave ועוד איזה משו אז יש ל כל הזמן iexplorer.exe פתוח ויענו זה לא חלון של הדפדפן שנפתח אלה סתם הקובץ מופעל בלי שום סיבה וכל פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדששש וסרקתי עם שתי סוגי אנטי וירוס adawar וspybot וגם בדקתי בmsconfig והואל א נמצא ושום דבר לא עזר!! מישהו יודע מה לעשות לעוד מישהו זה קרה? איפלו העפתי את השוק ווב הזה!! תודה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך נפטרים מזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb ויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו. יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשדרג לWIN7 64BIT, כרגע יש לי את הגרסא של 32BIT והיא עובדת חלק. יש לי מעבד E8400 עם 4 ג'יגה זכרון. תוכנות שאני משתמש photoshop cs3 spss chrome office 2007 האם צפויות בעיות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. היום התקנתי WIN7 PREMIUM על הכונן הSSD החדש השלי. כל ההתקנה הלכה חלק אבל עכשיו שמתי לב שגם שאחרי שאני משנה את הboot priority ומחזיר את זה לHD המחשב עדיין מבקש דיסק של וינדוס. ההודעה הולכת ככה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אם למישהו יש דרך לעזור לי או לכפר על טעויותי אז בבקשה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מניח שלא, לפי האמור באתר של מיקרוסופט, אבל שווה לשאול, לא?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע במסך לפני הדף טעינה של הווינדוס בדף שיש בו את הבחירה של סייף מוד שיש את הזמן שאני בוחר לא משנה מה הוא נתקע ולא מגיייב יותר..... בדקתי את הארדיס הוא תקין..... תודה לכול מי שמנסה לעזור..................
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה. הווינדוטס לא עולה אצלי. כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס (זה עם הbar הכחול) ואחרי שזה נגמר המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לפעמים המחשב שם מסך כחול ל2 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש. יש מצבים גם שהוא עולה לפעמים אבל אז אין קול וכו'. הצלחתי להעלות אותו במצב בטוח עם נטוורקינג. עשיתי לו שם restore אבל זה לא עבד. יש למישהו רעיון מה הבעיה ומה פתרונה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי על הווינדוס עידכונים חדשים ומאז שום הגדרה לא נשמרת לדוגמא כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בטיפה אחרי ההדלקה שהעיגולים משתלבים ויוצרים את הווינדוס זה עושה עידכון כזה מתחת לסמל של הווינדוס (7) איזה 2207 מתוך 2207 משהו כזה 2.וגם שהמסך נהפך לכחול לאיפה ששמים סיסמה אז גם שם זה כותב מפעיל שינויים של ווינדוס או משהו כזה זה פשוט באנגלית 3.והמסך מחליף כל יום תמונה המחשב נישאר על אותה תמונה כבר יומיים 4. והפיירפוקס כל הזמן נישאר אל אותו עמוד שנישמר לפני יומיים התאריך זז וגם השעה הכל רגיל
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-