עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gollbi,

המדפסת נמצאת המחשב אחר (רשת אלחוטית) ועל המחשב הזה מותקנת XP , הגדרתי את הרשת הכל טוב ויפה אבל רק יש בעיה עם המדפסת להלן תמונה של הEror שקופצת לי : יש למישהו מושג מה הבעיה ??? זה דיי דחוף ! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  2. הסיפור הוא כזה: יש לי וינדוס XP מקורי, מותקן ורץ על המחשב. מסיבה מסוימת חשוב לי מאוד לעשות פירמוט עוד היום למחשב שלי, מה שעשיתי פעמים רבות בעבר. להפתעתי גיליתי היום שהמנקה שלנו "ניקתה" את הדף שו רשומה הסיסמא של הוינדוס שלי באחת הפעמים האחרונות שהיתה אצלנו. אני זוכר שבעזרת תוכנת האוורסט היה אפשר לראות את הסיסמא של הוינדוס שלך, אבל אני לא מצליח למצוא איפה האפשרות הזאת קיימת. יש איזושהי שיטה לגלות את הסיסמא של הוינדוס שמותקן לך על המחשב?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה? בתודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  4. לחבר שלי יש בעיה עם הווינדוס. יש לו אקס פי... כל פעם שהוא מדליק את המחשב אז מופיע לו ההודעה הבאה: , "When trying to update a password, this return status indicates that the value provided as the current password is not correct." האירור הזה הוא בא lsass.exe ואחרי ההודעה הזאות המחשב עושה ריסטארט. זה גם במצב בטוח ככה. יש למישהו רעיון לפתרון? והוא לא ממש מסכים לפרמט את המחשב. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by weissby,

מהתיקייה שנמצאת בקונטרול פאנל רציתי פשוט לגרור את כל הפונטים משמה לדיסק און קי ואי אפשר.. יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by idolux,

שלום כולם! קניתי מחשב חדש, וקיבלתי אותו עם מערכת הפעלה vista home premium. אחרי שראיתי שהויסטה לא תומכת הכרטיס קול שלי החלטתי לפרמט ולחזור ל XP לפני שהספקתי לפרמט (כשעוד חשבתי שאני נשאר עם ויסטה) הספקתי לחלק את ההארד דיסק שלי (500GB) לכמה חלקים, דרך my cumputer --> manage, ואם אני זוכר נכון חילקתי אותו ל 4 חלקים, כשבכונן הראשי השארתי 120 ג'יגה. אז ככה, הבעיה היא שכשהתחלתי להתקין את הXP רציתי לפרמט את ההארד דיסק, ובמקום להראות שיש 500 ג'יגה בכונן, הוא הראה שיש רק 120, ולא הראה כל זכר ל380 הנוספים! חשבתי שאולי זה בסדר אז פירמטתי, ושאם אני אכנס ב XP ל- my computer --> manage הוא יראה לי את הכמות שנעלמה. אבל כלום! מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את הזכרון היקר שנעלם?? תו…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני מקווה שזה הפורם הנכון אם לא תעבירו. אז ככה יש לי שני כתובות דוא"ל שאני משתמש ב Outlook Express שלי. אכשיו איך אני מגדיר ש דוא"ל מכתובת אחת תגיע לספרייה אחת, ודוא"ל של כתובת אחרת יגיע לספרייה אחרת (שניהם בשימוש עם POP3)? תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב עם WIN98 בעברית (LOCALIZED). האם מישהו מכיר דרך להפוך אותו לאנגלית (ENABLED) מבלי למחוק את כל מערכת ההפעלה ? בגדול, אני רוצה לעשות לו אפגרייד ל XP אבל ה XP שיש לי הוא באנגלית ולא בעברית ולכן הוא לא מוכן לעשות UPGRADE. אני לא רוצה לפרמט הכל ולהתקין מהתחלה. האם אפשר להתקין WIN98 אנגלי על עהברי ובכך להפוך אותו ל ENABLED ? האם למישהו יצא לעשות כזה דבר ? תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט

11. Started by EVGA-yuvalll22,

הייי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשים כל אחד מהם 250GB הראשון הרגיל XP ורציתי להתקין ויסטה על הדיסק קשיח השני שהוא ריק האלה... התקנה הושלמה שמתי שם משתמש וסיסמא כרגיל .... וברגע שהויסטה מופיעה בסיסמא ושמתי ת'הסיסמא שלי ושומר ת'הגדרות ונכבר לבד אוקי... פתאום נעצר הבעיה לפני פיתחה של ויסטה רשום בעיה BOOTMGR IS COMPRESSED

12. Started by viper_sb,

יש לי במחשב שני HDD ומ"ה מותקנת על כונן C וD הוא DATA התקנתי לאחרונה HDD חדש של 500G ובגלל שאני עובד על IDE הייתי צריך לנתק את אחד מהכוננים אז ניתקתי אחד ושעשיתי BOOT למחשב המערכת אמרה לי שהיא לא מזהה OS אז החלפתי בין הHDD ועדין המערכת לא עלתה תעזרו לי בבקשה.

13. היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. ולמה היא מופיעה לי במנהל משימות 6 פעמים קבוע על תחילת המחשב..?? ואם זה בעיה אז איך מסדרים??

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. המחשב שלי עובד לאט בזמן האחרון וכשבדקתי לאחרונה ראיתי את התהליך svchost חמש פעמים ולפעמים הוא מגיע אף ליותר חשוב לציין שעשיתי סריקת אנטיווירוס לפני יומיים והוא מצא ווירוס בתהליך ושם אותו בבידוד

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by o.m.l,

יש לי בעייה במחשב אני מדליק אותו והוא מתחיל לעלות עד שהוא מגיע ללוגו של הxp ואחרי זה צריך לעלות "המסך של ברוך הבא" אבל זה לא עולה והמסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד! אם למישהו הייתה הבעיה הזו ויש פתרון שירשום אני חשבתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לא מצליח לעשות מצב בטוח אני לא יודע איך ?! פתרונות תדה!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by danielpet,

שכל אחד ימליץ על כל מיני גאג'טים שהוא משתמש הנה שלי: Google Search Control System Multi Meter DualcCore Date App Launcher Messenger כל מי שיש לו גם המלצות, שלא יתבייש ממש נוח הגאג'טס האלה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  19. מערכת הקבצים בxp היא NTFS מהי בויסטה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. מדובר על WIN98 ואני רוצה שהצירוף הנ"ל יעשה את עבודתו הרגילה (לעבור בין תוכנות). איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by WildFire,

אין את האופציה בdxdiag, אני מנסה להריץ neverhood ואני מרגיש מסומם מהצבעים ההרוסים.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by m100,

שלום ברשותי מחשב סלרון 766 עם 256 MB זיכרון . איזו מערכת הפעלה רצוי להתקין. המחשב מיועד לשימוש ביתי -אופיס ,אינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by hagay21,

יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.