Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי ויסטה 32 ביט עם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך (X1950XT) ולכרטיס קול (אודיג'י 2 ZS - דרייבר בטא,זה מה שיש כרגע לצערי באתר הרשמי של CREATIVE למרות שהוא עובד) ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים וגם המשחק RS VEGAS נתקע לי מיד פעם. אגב- מעבד E6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכרגע אני ב-OC של 3500MHZ. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך אפשר להוסיף "מפתח" לרג'יסטרי בעזרת הcmd? כתבתי בcmd את זה: "reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentUser\Run /v sample /d "some test date ריעננתי את ה- register editor, ולא ראיתי שום שינוי, אבל זה נראה כאילו הוא כן כתב אותו איפה שהוא, כי כשכתבתי את הפקודה הזאת שוב, הוא כתב שהמפתח קיים והאם להחליף אותו. אשמח לדעת למה לא רואים את זה, האם עשיתי משהו לא בסדר, ואיך עובדים עם הכלי הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי. התקנתי Windows 2000 pro והוא עושה לי בעיות עם עברית בכמה תוכנות. בmIRC: העברית הפוכה. בICQ: אני רואה שמות שבעברית כסימני שאלה וכשאני משנה זה כותב אותם כג'יבריש. דבר נוסף זה שבאינטרנט אקספלורר - הכותרות של הדפים כתובות גם הפוך. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם יש למישהו הפנייה או מאמר שמסביר איך עובדים עם חלונות7 ו64 ביט. ושיקולים בעד ונגד ? האם כל התוכנות חייבות להיות 64 ביט גם כן ?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מפרט מובנה להלן: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjcxd5vb אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מכמה דיסקים (גרסה חוקית) ואני ממשיך לקבל בלו סקרינים באמצע שהוא עושה expanding יש לי SSD SAMSUNG 830 ועליו ניסיתי להתקין רוב הפעמים, אך כשראיתי שזה כושל, ניסיתי להתקין על הדיסקש הקשיח וגם שם הוא הביא לי בלו סקרין. שלחתי את המחשב לבדיקה בTMS והם ערכו סדרה שלמה של בדיקות על החומרה ומהצד שלהם אמרו שהכל תקין, לכן רוב הסיכויים שהבעיה היא בהתקנה. צירפתי תמונה של הבלו סקרין שאני מקבל: אני כבר שבועיים ככה עם המחשב, איך אפשר לסדר את הבעיה הזו? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד שפרמטתי את המחשב בפעם האחרונה השתמשתי בפיירוול של סיגט. מאז הפירמוט לא הצלחתי להתקין את הפיירוול בצורה חלקה והוא גם חסם לי את האינטרנט. עברתי להתמש בפיירוול של ווינדוס xp (שהבנתי שהוא בסדר) אבל עכשיו אני לא יכול להריץ את האימיול (Low ID). האם אני יכול לפתוח לאימיול פורטים בפיירוול של xp?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זו בעיה בהגדרות של הוינדוס או במשהו אחר. לפעמים אני רואה קבצים שאמורים להיות כתובים בעיברית אך כתובים בג'יבריש. צירפתי תמונה. בנוסף כאשר אני רואה סרט עם תרגום (לא מובנה) אז גם הוא מופיע בג'יבריש. אודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי וירוס או סוס לא יודע, הוא נעל לי את מנהל המשימות,כיבוי,הפעלה,חיפוש ועוד . במצב בטוח גם אי אפשר להפעיל תאופציות הנ"ל הוא שינה לי את הדף בית לSERIAL 99.COM ניסיתי להסיר אותו עם קספרסקי נורטון ונוד ניידים ,AVG SERVER רגיל, עם ספייוור דוקטור, אד וואר, קסופט ספיי . והוא לא יצא . מה ניתן לעשות חוץ מפרמוט כי יש לי המון תוכנות בC .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנשים אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ובטח שרובכם אם לא כולכם מכיר את הדבר שנקרא השלמה אוטמטית למשל אני הולך לgoogle ומקליד משהו ולוחץ אנטר לאחר מכן זה נשמר ואני רק צריך ללחוץ על האות שזה מתחיל וזה מעלה ישירות. מה שבעצם אני שואל זה איך אני מוחק את כל מה שהקלדתי שזה לא ישלים לי מה שרשמתי בעבר ואם אי אפשר אז איך אני מבטל את ההשלמה הזו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ערב טוב, התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה. בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים. אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device. בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable". מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי. כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers. תהל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אתמול פרמטתי את המחשב שלי, וכשרציתי לעשות אקטיבציה למערכת, עם המפתח שברשותי, נתקלתי בשגיאה שאומרת שהמפתח אינו מתאים למוצר, או לסירוגין גם שאינו תקין. בעצם, המפתח שיש לי הוא לWindows 8, שבעצם מקנה לך את היכולת לשדרג גם ל8.1. השאלה שלי היא אם אפשר לעשות את זה רק דרך התקנה קיימת, ואני חייב לפרמט שוב והפעם ל8 ופשוט לעדכן ל8.1, או שאני יכול גם בדרך כלשהי עכשיו? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל קובץ MPEG שאני פותח הוא מראה לי זמן מסוים ושזה נגמר הסרט ממשיך להתנגן..... פעם זה 3 דקות מתוך שעה וחצי, פעם זה 14 דקות ופעם 50 דקות. ניסיתי להפעיל תסרטים עם MP Classic וזה פעל מצוין. אם אני לא טועה זו גרסה 7??!? האם הבעיה הזאת היא באג כי היא התחילה גם מ- 9....? יש דרך לתקן? למה ה- mp classic לא נוח ממש ויש לו תקיעות משום מה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני פותח קבצי msi, שאני מגיע לחלק ההתקנה הוא כותב שהייתה בעיה. Internal error 2755. זה קורה עם כל Msi, יש לי xp sp2. עשיתי חיפוש בגוגל וגם בפורום ולא מצאתי. תודה לעוזרים.