Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חג שמח וכשר לכולם! אז ככה,,נתחיל בזה שאני לא איזה רמאי או עובר על החוק.. אני צריך איזשהו קובץ קראק כזה, שמשחרר את הווינדוס מההערה של ה-30 ימים אני שואל אתכם מאיפה אני יכול להוריד את זה כי זה יחסוך לי המון המון זמן בטלפון... אז תודה רבה מראש חברים. וחג שמח!!!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי ספרייה של mp3 ויש שם תמונות שנוספו לי לבד (תמונות של האומן או הדיסק שלו ) על גבי התיקייה במצב של תמונות ממוזערות (אין תמונה בתיקייה ) רציתי לדעת איך זה קרה כי יש לי תיקיות בלי תמונות שם אם יש איזה אופציה אוטומטית לכל התיקיות . תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לצורך ניסוי התקנתי windows xp home לצידו של ה xp pro, איך אני מסיר את ה-home ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
באיכס.פי יש אפשרות כזאת שכשיש הרבה חלונות אקפסלורר (אולי גם אחרים אף פעם לא ניסיתי) פתוחים הוא מאחד אותם לאחד שכולם בתוכו , איך מבטלים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנה נקייה. אחרי ההתקנה אני מנסה להריץ את ה Windows Update ומקבל הודעה: "ל-Windows Update אין אפשרות לבדוק כעת אם קיימים עדכונים, משום שהשירות אינו פועל. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב." ניסיתי להתקין מחדש. לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שונה ומיוחד והאם הוא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 אנטרפרייז והשתמשתי בדבר שנקרא: RemoveWAT225b2 וככה נראה עכשיו במאפיינים של המחשב שלי אין כלום למטה http://img526.imageshack.us/img526/8148/29619863.jpg מזה עשה? ומזה אומר עכשיו? יש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני הולך להתקין windows7 home premium - 64bitעם יוזר אדמיניסטרטור כמובן לאחר ההתקנה אני רוצה ליצור יוזר נוסף שיוכל להשתמש בכל התוכנות שמותקנות על המחשב אבל שלא תהיה לו שום אפשרות לעשות שינויים במחשב (הסרה/התקנה של תוכנות, שינויים שנוגעים ברג'סטרי וכ"ו) השאלה שלי היא כשאני מקים את היוזר הנוסף איזה הרשאות אני צריך לתת לו או לגרוע ממנו?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום השתנה לי משום מה הפונט במחשב בהכול אנטרנט,אייקונים כל דבר שקשור לכתב(אפילו בסרטים) רציתי לדעת איך אני מחזיר להגדרות הרגילות הקודמות של המחשב.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי על המחשב ווינדוס XP שעובד סבבה (רק היום התקנתי..) אני רוצה להתקין עליו ווינדוס 7 אבל הבעיה שאני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7 רגיל.. כאילו דרך הביוס שעובר ריסטרט למחשב והכל הדיסק עובד מצויין כבר התקנתי איתו פעם.. אבל לא יודע למה זה לא מצליח לי.. רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להתקין את הווינדוס 7 דרך המחשב כאילו שהמחשב פועל פשוט להכניס את הדיסק ואז ההתקנה פועלת אני פשוט יתקין גם ווינדוס 7 על המחשב ואז יהיה לי את 2 הווינדוסים ופשוט אני אמחוק את ה-XP.. אני לא רוצה XP פשוט רק עם XP אני מצליח לפרמט את המחשב לא יודע למה.. אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבור לווינדוס 7 בלי הקטע של הביוס וכ'ו.. פשוט להתקין אותו (כמו תוכנה כזה) ואז אחרי שהוא מותקן למחוק את ה-XP…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפטופ מסוג lenovo e330 עם דיסק קשיח של 750 GB, ובנפרד הוספתי לו 128GB mSATA SSD . המטרה היא להעביר את ההתקנה של הווינדוס (מגיעה עם הלפטופ) מהדיסק הקשיח אל ה SSD שהוסף. הבאתי את המחשב למעבדה - לאחר 3 שעות של נסיונות התקשרו אליי ונאמר לי שאין אפשרות כזו. האם יש משהו בדבריהם?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס מחדש (XP) ואני רוצה שבמחשב שלי אני אראה את הכוננים ואת כל מה שיש לי שם בלי מחיצות ועכשיו יש לי 3 מחיצות כאלה: Devices with Removable Storage hard disk drives Other אני יודע שפעם הורדתי את זה איפשהו בהגדרות ועכשיו אני לא זוכר איך עשיתי את זה.. חיפשתי את זה גם ב Tweak UI וגם ב WinXP Manager ולא מצאתי.. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-