עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W7 בגרסתבטא שלו מריץ משחקים ב D10 ואם אפשר להשתמש בו כמערכת הפעלה? (באופן תמידי, שאני ישתמש בבטא ולא לשלם על גרסה מלאה) או שזה לא מומלץ תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by omri09,

התיבה הקטנה הזו לחיפוש בצד ימין למעלה כשנכנסים למחשב שלי או לכל מקום אחר נעלמה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום לכולם , כנראה שבברירת המחדל של ווינדוס 7 מוגר לו לאחר חצי שעה שעה להכנס למצב שינה ( המחשב נכבא , האינטרנט נכבה , כשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לווינדוס ) ואחרי 10 דקות שאני לא נוגע במחשב אז המסך מתכבה , מה שאני רוצה לדעת זה איפה לעזעזל ההגדרות של זה?! תודה מראש Windows 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by עידן אברהם,

רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. האם זה אפשרי בכלל ? לפי מה שאני מכיר בתור איש מחשבים יש לי תוכנה כמו MS Virtual PC שאפשר להריץ עליה כמעט כל מערכת הפעלה קיימת . אך זה לא כולל את מערכות הפלאפון ומחשבי כף היה וזה מוזר לי שכן אלו מוצרים שבשוק דיי הרבה זמן . לסיכום אם מישהו מכיר אמולטור טוב שיכול לתת לי סביבת עבודה של מערכות ההפעלה הנ"ל זה יהיה נהדר . תודה עידן

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by yotam360,

הורדתי קובץ למחשב (סירטון קצר) ועכשיו שאני מנסה למחוק אותו הוא פשוט לא מאפשר זאת http://img254.imageshack.us/my.php?image=probnh0.jpg איך אני יכול למחוק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by kobi_af,

שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by oded6188,

נתקע בהתקנה..... ניסיתי גם ווינדוס 2000 וגם הוא נתקע באמצע ההתקנה, וזה לא בגלל שהדיסקים שרוטים... ניסיתי להחליף זיכרון, וזה עדיין לא עבד, החלפתי הארד-דיסק וגם זה לא עזר.... מה הבעיה?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tomer_m19,

שלום, לפי מה שהבנתי אמור לצאת העדכון שמסדר בעיות בויסטה, משהו יודע מתי הוא אמור לצאת? ועוד שאלה בקשר לויסטה עם ההגה והדוושות: כשאני משחק במירוצים עם ההגה אז רק ההגה מגיב והדוושות לא...(עשיתי עדכונים להגה והדוושות) במחשב הקודם שלי הם פעלו כמו שצריך ועכשיו רק ההגה פועל- השאלה אם זה בגלל הויסטה יש לי 64 אם זה משנה... אני משחק במשחקים- NFS MW NFS CARBON TEST DRIVE תודה רבה ושבוע טוב![br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 21:14:10 יש לי עוד שאלה- במשחק wolfenstein-enemy teritorry זה לא נותן לי לשחק וזה כתב לי שגיאה ובמחשב הקודם פעל לי... ושכתבתי את השגיאה בגוגל אז מצאתי פורומים בחול שאנשים פתחו אשכולות על השגיאה הזו ולכולם היה ויסטה ולא מצאתי את הפתרון! אז בבקשה משהו ש…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by bennash,

יש למחשב שני משתמשים אחד לי ואחד לאחותי כל פעם שאחותי רוצה את המחשב אני מפעיל אותו מחדש ויש לפעמים עדכונים שלוקחים הרבה זמן. זה חלונות 8 אנטרפרייז ולא 8.1. אז איך מתנתקים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. התקנתי אתמול מסך חדש שהזמנתי (שמרתי גם על המסך הישן- יש לי שני מסכים מחוברים למחשב). יש לי ווינדוס 10 ואני משתמש בכרטיס מסך און-בורד. מאז שהתקנתי את המסך העכבר שלי מתחיל לקפוא לי על המסך לכמה שניות וזז לאט יחסית. החלפתי בטריה ולא עזר, לעומת זאת כשבדקתי עם עכבר חוטי, העכבר זז בלי בעיות. חשבתי אולי זה בעיה של דרייבר אבל באתר של לוגיטק קראתי שהם משתמשים בדרייברים הגנריים של ווינדוס ושיש תמיכה ב10 (דגם k260) למישהו יש רעיונות? חשבתי על לקנות פשוט מקלדת ועכבר חדשים כי הם זולים, אבל אני לא רוצה לגלות שהבעיה חוזרת ושקניתי סתם..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by klips,

שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by TARON,

ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by berner,

חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by dududs,

לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Buffer,

שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by d_v,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by glassmoon,

הי איך יוצרים בwin xp, קיצור דרך עם command parameters? ניסיתי ליצור אחד והופיעה הודעת שגיאה: The name '...'' specified in the target box is not valid

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  25. יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.