עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RomaDev,

מעניין מאוד?????????????? :bash:

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by dorsk,

מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by eladbu,

כיצד משנים בויסטה את צבע הרקע???

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אוקי לפני חודשיים עשיתי שיחזור מערכת לפני השחזור היה כרטיס רשת והאו עבד מצוין אחרי השחזור אני לא יכול להתקין תכרטיס רשת ברגע שהווינדוס מתחיל תהתקנת דריברים המחשב קורס יש תמסך הסגול ורשם שיש בעיה עם הקובץ הזה homeqos.sys מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by yurek,

שלום אני מקבל כול הזמן את ההודעה הזו : Last diagnostic run time: 02/05/09 18:36:49 Network Adapter Diagnostic Network location detection info Using home Internet connection info Redirecting user to support call HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic HTTP, HTTPS, FTP connectivity warn FTP (Passive): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved warn FTP (Active): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved info HTTP: Successfully connected to www.microsoft.com. info HTTPS: Successfully connected to www.microsoft.com. error Could not make an FTP connection. האם אפשר לקבל תשובה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by omri_ro,

יש לי מחשב עם מעבד CELERON 400 ו128MB זיכרון עם WIN 2000PRO איזה PROCESS אני יכול לנטרל ע"מ לשחרר עוד קצת זכרון? המחשב משמש כשרת לחיבור שלושה מחשבים נוספים לאינטרנט (רץ עליו ZA)וכשרת מדפסת ושיתוף קבצים ועם כבר אז אם אפשר אותה שאלה לגבי XP PRO רק בלי הקטע של השרת(אם זה משנה).

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  10. (זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by p1mp,

המחשב עוד מעט מגיע ובמהרה יורכב. השאלה הנגזרת מכך היא באיזו מערכת הפעלה כדאי לבחור לעבודה שוטפת ? - אני גיימר ממוצע - דרישות ביצועים גבוהות (אובססיה למהירות) - חובה מערכת הפעלה שעובדת בתאימות עם רוב התוכנות והמשחקים - המפרט: Core 2 Duo Asus Striker Extreme 2GB GeiL 800Mhz GeForce 8800 GTS 320MB שאלה נוספת היא: האם לברוח מהמונופול של ווינדוס ולבחור באיזושהי גרסה של לינוקס?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לקחתי את כונן הssd שלי לחבר בכדי להעביר כמה משחקים וכשחזרתי הביתה וחיברתי אותו למחשב פתאום כאשר עלה הווינדוס הוא רושם לי 3 אופציות, מה שלא היה בעבר earlier version of windows Windows 7 Windows 7 איך אני מבטל את זה? אין לי מערכת הפעלה אחרת על אף כונן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DannyBoy1904,

יש לי לוח GA-K8NF-9 ועכשיו בגלל שיש לי הארדיסק SATA אני צריך דרייבר מסויים בעת ההתקנה של הווינדוז ... עכשיו לפי מה שהבנתי הדרייברים אמורים להיות על הדיסק ואני אמור להעביר ואתם לדיסקט... עכשיו מצאתי תיקיה שנראה לי שהדרייברים שמה... BootDrv יש פה איזה 20 קבצים ואני לא יודע איזה מהם להעתיק לדיסקט... תעזרו לי בבקשה..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by asaf_a,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופיישנל באנגלית.. הווינדוס מקורי.. השאלה נגיד אני לא זוכר תcd-key יש דרך לדעת את הcd-key דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by fireskill,

שלום, יש לי מחשב בבית שהוא די ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אז שינתי את ההגדרות בביוס ואז הכנסתי את הדיסק התחלתי , נכנסתי להתקנה של הווינדוס המשכתי ... ואז היה לי דף התקנה כחול כזה והיה כתוב שעם אני רוצה להתקין על כונן אחד כמה ווינדוסים - ואין לי משוג למה אני רוצה לפרמט את הישן ולתקן חדש, איך לעזעאל אני עושה את זה?!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by FC Chelsea,

שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by TheReaper,

מסתבר שגרסא חדשה התגלגלה לידיו של אדם מזליסט במיוחד והוא צילם וסיקר את הגרסא מספר הבילד-6574.1.X את המספר האחרון הוא לא מוכן לכתוב בכל מקרה הנה הלינק לפוסט http://www.thinknext.net/archives/2199

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by someone,

קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי תחנותׁׁ(TC) שיש עליהם XP שמחוברות לדומיין אך לא מסונכרנות מבחינת שעון ואיזור זמן. הרצתי עליהם DSfix לתיקון, והוא עדיין מראה שעה לא תקינה. איך ניתן לתקן זאת ?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום , לא משנה מה ניסיתי לעשות לא מצליח לתקן את יוטיוב , ברגע שאני מפעיל סרטון ביוטיוב ובא להזיז עם העכבר את הקו של הנגינה הוא מקפיץ לי אותו לסוף בלי קשר למקום הלחיצה בעכבר על הפס של הנגינה ביוטיוב , למה זה קורה? דר"כ youtube.com/html5 אני רואה vb8 ו-VB9 באיקס , עכשיו ניסיתי about:flags ולא מופיע לי vb9 כדי שאני יסמן לפי מדריכים ברשת , אין לי מושג מה לעשות . אשמח לעזרה, תודה .

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by mordechai,

אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by The Ball,

לפעמים שאני פותח את המחשב הוא נותן לי הודעה עם סימן קריאה וכתוב בה שאין הרבה זכרון וירטואלי ועוד כל מיני דברים שתוכניות אולי לא יפעלו וכל הדברים האלה שאתם בטח מכירים... ו.. זהו בעיקרון ויש לי כמה שאלות. מה זה הזיכרון הוירטואלי? יש לי 512 זיכרון פנימי ונראה לי שזה מספיק לא..? איך אני אמור לפנות עוד זכרון וירטואלי? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  25. שלום רב, יש לי בעיה שכבר קרתה בעבר. אני מדליק את המחשב, ופתאום שזה מגיע לשולחן עבודה , אז הקבצצים שם מוצגים בתור קובץ שווינדוס לא יכול לפתוח, כמובן שזה פתאומי כי לפני הכל היה עובד כרגיל, והווינדוס זיהה יפה מאוד הכל... דבר כזה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר.. באותן פעמים פשוטות עשיתי פירמוט ואני יודע שיש לזה פתרונות אחרים, בבקשה תעזרו לי. תודה. עוד דבר: win xp pro sp2

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.