עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. לא התקנתי שום עידכון של וינדוס ושום דבר למה הכל עובד תקין עד עכשיו יש לי XP PRO+SP1 לפעמים האקספלורר עושה לי שגיאאה.. והוא סוגר לי את כל האתרים שאני נמצא בהם ואומר לי כדי שהבעיה תיפתר לעשות כיבוי והפעלה..... מה הבעיה שלו?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by QQQ,

יש בווינדוס אפשרות לקבוע שמשימות מסויימות ירוצו בשעה מסויימת ביום/ימים מסויימים (יענו schedule) אז זה מה שקורה לי: אני מוסיף את המשימה, קובע מתי תרוץ, ואז יש חלק שזה מבקש ממני סיסמא (למרות שאין לי בכלל בויינדוס סיסמא), ולמטה כתוב: "אם לא תזין סיסמא, המשימות המתוזמנות לא תפעלנה", ואז אני עושה הבא, ואז יש שגיאה: "המשימה החדשה נוצרה אך ייתכן שלא תופעל מאחר שלא היתה אפשרות להגדיר את מידע החשבון. השגיאה הספציפית היא: *קוד*: הגישה נדחתה נסה להשתמש בלחצן עיון בעמוד משימה כדי לאתר את היישום" ואז המשימה אכן לא רצה ניסיתי בחלק של הסיסמא לחרבש משהו אבל השגיאה עלתה בכל זאת אז מה הדרך שהמשימה כן תרוץ בלי שאני אשים סיסמא בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by eliran-f,

היי כולם, שמתי לב שהסמן של העכבר זז ללא סיבה,ניתקתי ת עכבר מ ה USB וזה ממשיך עישתי ריסטרט..וזה ממשיך..מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by yl111,

מצאתי אתר עם התקנה של ויסטה אולטמט 64 ביט עם חמש לינקים עם פירוט על כול אחד: לינק אחד:המערכת עצמה(ויסטה) לינק שתיים:קראק(יש שני קראקים אומר להוריד את שתיהם) לינק שלוש:מדריך להאצת ויסטה לינק 4:עיברית לויסטה לינק:גרסאת 32 ביט אז אני צריך רק תמערת והקראקים אז איך ליצרוב את זה? לשים תקראקים והויסטה על אותו הדיסק ולהכניס לכונן של המחשב שבו אני מתקין?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by Dalbayob,

כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by razabc,

שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by the red dragon,

שלום!! יש לי VISTA HOME BASIC וזה בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית!!! וזה לא עובד אני עשיתי הכול שיניתי הכול לאנגלית עשיתי ריסטרט! ולא עובד וניסיתי מלאה פעמים והכול האפשרויות עשיתי באנגלית אלגלית(ארצות הברית) ככה מהשו כזה!! מי שיודע איך להחליף בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. אהלן. יש בשורת משימות (ליד ההתחל) כפתור של תיקייה. אם אני לוחץ עליה היא פותחת לי בתור ברירת מחדל את ה"ספריה". איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת? ובנוסף, איך אני מקבע שם עוד תיקיות? אני יודע, יש אפשרות "לנעוץ" תיקיות ולהגיע אליהן ע"י מקש ימני על התיקיית ברירת מחדל הזאת. אבל אני רוצה לקבע אותן על השורת משימות עצמה ולא שאני אצטרך ללחוץ מקש ימני. תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. הדגש על אופן קבוע. למשל אני רוצה שהiexplorer יעבוד על set priority - high כל פעם שאני מעלה אותו. איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום עולה לי הודעה בזמן הפעלת המחשב http://img300.imageshack.us/img300/1328/48957866en6.jpg ומה שמוזר זה שהתאריך והשעה כן נכונים במחשב. מישהיו יודע למה זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  14. שלום כשאני לוחץ על ההרדיסק לחיצה כפולה על מנת להיכנס אליו נפתח לי ה"פתח באמצעות" {הווינדוס משייך את ההרדיסק לתוכנה במקום קישור כניסה לכונן הקשיח} מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לפתור אותה ? לא יודע אם זה משנה אבל זה קורה בחמש מתוך שש הרדיסקים שיש לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. איפה אני מוחק קבצי אינטרנט זמניים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by Aloha-Boy,

ok,i have a simple question,which i couldnt find any useful info on google... i want to know if the SP2 windows update will come with the .NET Framework 1.1 or any other version of the framework??? thanks in advance. I used to call myself "Shortboarder" 1

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  17. יש לי מחשב HP COMPAQ DC7800 CONVERTIBLE MINITOWER ולאחר התקנה של ויסטה אולטימייט, המחשב לא מזהה לי את הכרטיס קול (שהוא מובנה על הלוח אם) ועוד רכיב שנקרא SM BUS הורדתי והתקנתי את כל הדריברים הדרושים מהאתר של HP וזה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by coben,

וכן ה jumplist של ה explorer ב taskbar לא מכילה את ה recent. לכל שאר התוכנות אפשר לעשות pin to, וכן הם מכילות את ה recent. הצעות ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. Started by HellBoY,

טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by shahar07,

לא יודע מה קורה אך פתאום הויסטא לא מזהה את ה דרייבר של ה dvd שלי ואין ביכולתי להתקינו מחדש כמו כן היא לא מזהה ולא מצליחה להתקין דרייברים נוספים שמחוברים ב usb בקיצור כמה וכמה התנגשיות עם דרייברים שאיני מצליח להתקין מחדש

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  23. לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום עשיתי התקנה של וינדוס ההרדיסק שלי הוא 80 גיגה 40 C 40 E עכשיו שהתקנתי את הוינדוס בטעות התקנתי אותו על כונן E וC כאלו הכונן הרייק יש אפשרות עם איזה שהי תוכנה להפוך בינהים? כי אני רוצה שעל C יהיה הוינדוס תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני מקווה שזה הפורם הנכון אם לא תעבירו. אז ככה יש לי שני כתובות דוא"ל שאני משתמש ב Outlook Express שלי. אכשיו איך אני מגדיר ש דוא"ל מכתובת אחת תגיע לספרייה אחת, ודוא"ל של כתובת אחרת יגיע לספרייה אחרת (שניהם בשימוש עם POP3)? תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים