עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviram20,

אני מסמן ועדיין אין לי אפשרות לעשות הבא. והוא לא יתקין עד אז.. מה עושים? http://img518.imageshack.us/i/47290398.jpg/

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by איזי,

שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by 132Yonadav,

בוקר טוב אנשים!! אני רוצה לעשות פורמט דיי דחוף, אך אין לי את האפשרות.. אני מכניס את הדיסק, מזין את הProduct-Key, מסמן הגדרות ומתחיל להתקין, הוא מפעיל לי את המחשב מחדש עם המסך הכחול הזה ושם מתחילה ההתקנה. יש לי בהארד-דיסק 2 מחיצות, C: ו D:, על C יושבת מע' ההפעלה ועל D יושבים כל הקבצים האחרים.. הוא נותן לי 2 אופציות : להקיש R כדי לתקן את הווינדוס , או - להקיש ENTER כדי להתקין מע' הפעלה חדשה.. שם - הוא בוחר לי אוטומטית את הכונן D (עם כל הקבצים) ונותן לי אפשרות לפרמט אותו.. כשאני משנה את הPARTITION לC: הוא נותן לי אפשרות רק להתקין מע' הפעלה חדשה ולא לפרמט.... מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by k22,

שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cyron,

שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה

6. למה בחלק מהמשחקים זה נותן קיצורי דרך לשולחן עבודה ולstart ובחלק לא ? אני כן מסמן את האפשרות שיעשה קיצור דרך ! זה באג ? יש לי windows 7 ulitimate מעודכן

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום. אני שמתי מחשב אחר בבית והארד דיסק הקודם שמתי עליו ועכשיו יש שתי הארד דיסקים ןעכשיו בהארד דיסק שהוספתי במחשב הקודם עשיתי משתמשים עם סיסמא ועכשיו שאני מנסה ליפתוח תקייה של elad הוא אומר שאין גישה איך אני יכול לבטל את זה? בחשבונות משתמשים זה לא מופיע. תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by hanokh,

לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון. ווינדוס XP SP3, כנראה שיש כבר כל מיני וירוסים ושטויות, בהתחלה הדפדפנים היו קורסים בלי סיבה. הורדתי Avira AntiVir הרצתי, ופתאום אני רואה את המראה הזה מול העיניים, ושאני מנסה להיכנס לכונן הוא פותח את חלון "פתח באמצעות" יש לציין כי דרך התחל --> הפעלה --> עיון... אפשר לגשת לתכני הכוננים. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. אהלן. ממש ככה - כשאני נכנס ל"my computer" אני יכול לשוטט בין התיקיות רק ע"י מקש ימני+explore. ( בdouble click עולה לי המסך של open with... עם כל התוכנות שיש לי במחשב. ) מישהו נתקל בזה פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by coorva,

יש לי xp pro ומותקן אצלי norton 2003 אנטי וירוס. כיוון שהתוכנה התחילה לעשות בעיות ניסיתי להסירה מהוספה\הסרה אך איני מצליח. היכן שקיימת אפשרות בדרך כלל ל- change\remove יש רק את האופציה change שאינה מסירה את התוכנה. כיצד אני יכול להסיר אותה במלואה ללא שאריות?[ תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by Spider76,

שלום ניגשתי אתמול לאופציית ה- ADD/REMOVE תחת לוח הבקרה.. כאשר הדגשתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להסיר ראיתי שלא מופיע הכפתור של ההסרה מצד ימין... על 80% מהתוכנות שמופיעות שם לא מופיע הכפתור הזה.. יש למישהו רעיון בנושא ?? ** שכחתי לציין שמדובר ב חלונות XP PRO SP2 באנגלית.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by dor123,

שלום. כאשר אני נכנס למדווח הבעיות על מנת להפעיל אותו, הוא נראה כך: שום אופציה לא זמינה, ואין באפשרותי לשנות כלום. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by dannygnh,

יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. שלום ותודה מראש, מדובר במחשב נייד DELL D510, אשר עבר פירמוט והתקנה מחדש של WIN XP PRO. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב בצורה תקינה על ידי win, המחשב לא נכבה, כל האייקונים והסרגל נעלמים, ונשאר רק הרקע של שולחן העבודה. הצורה היחידה שבה אני יכול לכבות את המחשב היא ע"י כפתור ה power, אך כמובן שכך אני לא יכול לעשות כיבוי תקין, ומכיוון שיש לי הרבה עדכונים שהמחשב צריך לעשות בעת כיבוי בגלל שהוא פורמט, אני לא יכול לעשות אותם. כאשר אני מעלה את המחשב ב safe mode, אני מצליח לכבות את המחשב כראוי, אך הוא לא מבצע את העדכונים. תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Yosi_Eden,

היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בעיה ב XP המחשב מגיע לסיסמת win xp מתחיל לעלות וחוזר למסך סיסמה יש שני יוזרים ובשניהם אותה תופעה נכנסתי למצב בטוח last known good configuration that work לא עזר בנוסף יש לי תוכנה שמעלה XP מתוך CD נסיתי למחוק קבצים חשודים ללא הצלחה אין שום מחשבה איך להתקדם!! תודה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  23. באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. היי מה הולך אני כבר באיזור השנה מנסה לפתור בעיה שיש לי במחשב. כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס שלי זה רושם לי “לא ניתן לעדכן את המחיצה השמורה במערכת”. ניסיתיח לעשות כל דבר ולא הצלחתי.. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה אני מוכן גם לשלם לו העיקר שזה יעבוד.

25. Started by zpd,

כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.