Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אתמול לא עלה לי חלונות אז עשיתי שיחזור וכשעלה המחשב הוא היה בלי עברית, (יש לי hebrew xp מותקן) הלכתי להגדרות ושיניתי שיהיו תפריטים בעברית עשיתי ריסט ולא עבד והגדרה בתפריטים נשארה זהה (english) , התקנתי מחדש את ה hebrew pack ולא עזר , יש למישהו רעינות?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לכולם שלום יש ברשותי וינדוס ויסטה ויש לי דרייבר אחד שהוא לא תקין . הדרייבר הזה נימצא תחת NETWORK ADAPTER. כשאני ניכנס לפרטים הוא רושם לי דבר כזה. This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. מה יכול להיות התקלה והאם אני ציך להוריד דרייבר חדש, אם כן מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp
-
האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ווינדוס 11 ושאני רוצה לעדכן או להוריד כל אפליקציה זה מוריד לי ממש ממש איטי ניסיתי לעשות כמובן איפוס ולא עזר יש אפשרות אחרת בבקשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אתם רואים את הציונים שלכם בויסטה ? צריך ויסטה בשביל זה ? מישהו יכול ליראול כמה מפרט כמו שלי יקבל ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה בDEVICE MANAGER. שימו לב בתמונה : http://i43.tinypic.com/29dfn6r.jpg שניהם עם סימן קריאה[!] בצהוב. ניסיתי לעשות UPDATE לשניהם דרך לחיצה על לחצן ימני עליהם, אבל זה לא עזר. נכנסתי גם לאתר היצרנית [iNTEL] יש שם כלי שסורק דריברים חסרים, אבל זה מראה לי שכלום לא חסר. מה לעשות? הבעיה הזאת לא נותנת לי לעבוד עם ה DEMON TOOLS ולהתקין משחקים. עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום , כפי שצוין לעיל , המחשב מתכבה ושבדקתי בEVEREST גיליתי שהבעיה היחידה של שאין כמעט מקום בכונן D והמערכת הפעלה נמצאת ב C , חוסר מקום גורם למסכים כחולים ? איך אני יכול לדעת מהיכן זה מגיע ? הערה: יש לי הזהרה שרשומה לי בתוכנה והיא : Warning : Accuracy of DMI data cannot be guaranteed . זה יכול להשפיע?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בwindows update איני יכול להוריד עדכונים מהמחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה מספר שגיאה: 0x80070424 חיפשתי במאגרי האתר של מיקרוסופט ומצאתי שזה קורה בגלל שחשבון המנהל הוגדר לשימוש במצב בטוח כאשר חשבון בעל המחשב אינו זמין. אני הAdministrator של המחשב מה אני צריך לעשות תודה רבה ויום טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין מדפסת אני מקבל הודעה ששרת RPC לא זמין בדקתי בשרותים הוא זמין ופועל מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם ווינדוס XP פרו יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 64 ביט?? ? וווינדוס XP 64B יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 32?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי זה מוזר. אני מתנצל מראש אם ה-4 שורות ההבאות אינן מובנות לכולם, אך ברצוני לתאר בדיוק את שאירע: לאחרונה התחלתי להתעסק עם תכנות בסביבת ג'אווה. מכיוון ואני מנסה להיות כמה שפחות מפונק, אני משתמש בNOTEPAD++ לתכנות ומקמפל בעצמי את הקבצים. הבעיה הראשונה התחילה עם העובדה שהJAVAC סירב לעבוד בכל תוקף, מתוך טענה שאין לו גישה אל הקובץ שכן הCLASS לא מוגדר כPUBLIC [אע"פ שהוא כמובן כן מוגדר כך.. וזה הקלאס היחידי] אחרי ששיחקתי זמן מה עם הקובץ, עם הקוד ועם הגדרת ההרשאות של הקובץ, התייאשתי, והורדתי ECLIPSE ע"מ לבדוק מה הולך.. להפתעתי - גם ECLIPSE לא הצליח לקמפל שום קובץ ונתן רשימה ארוכה של ERRORS לא מובנים, הנוגעים להרשאות. החלטתי למחוק את הJDK [JAVA DEVELOPMENT KIT] והג'אווה עצמו…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ועדיין לא קיבלתי את כל חלקי המחשב - אחד הרכיבים שקיבלתי זה H.D SSD 80GB של אינטל שעליו אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות רציתי לחסוך קצת זמן ולהתקין כבר את מערכת ההפעלה ואולי גם תוכנות על ה SSD במחשב הקיים ואחר כך להעביר את ה SSD למחשב בחדש אמורה להיות בעיה עם פעולה כזו ? אני מכיר שכן במיוחד עם דרייברים - אבל אני לא יודע מה קורה עם WIN7 אולי שם זה אחרת אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אנשים, ה-windows לא עולה לי בגלל איזה קובץ reg פגום שהרצתי, ואני רוצה לעשות תיקון דרך ה-recovery console , השאלה שלי אם התיקיות הקיימות כמו MY DOCUMENTS למשל יימחקו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-