עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן אני יודע שזה אפשרי אני רק צריך לדעת איך ... יש לי מחשב נייד איטי לאללה שאני לוקח לבצפר ללמוד איתו . קיצר אני לא ממש צריך את הווינדוס עצמו רק את הword/onenote ... עכשיו אני ראיתי שיש במסעדות מחשב שיש בו את תוכנת המוזיקה מובנת ואם אתה יוצא מימנה המחשב נכבה , וכשאתה מדליק המחשב עולה ישירות לתוכנה מבלי להיכנס לווינדוס עצמו ( כמובן שהוא פועל בווינדוס אבל המחשב משתמש בפחות משאבים ). אתם יודעים איך אני יכול לעשות את זה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by idani1983,

שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by alechkor,

שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by pecanman,

אני מנסה להתקין תוכנה של DOS והמחשב רושם לי : windows/system32/autoexec.nt the system file is not suitable for running ms dos אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ydyehuda,

שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  7. אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by lipa,

אני לא מתכוון לגירסת הבטא , השאלה היא כללית איזה שיפורים מציעה הויסטה למשתמש ביתי ממוצע ? בקיצור למשתמש ביתי , האם כדאי לעבור לויסטה ? , (כאשר מערכת ההפעלה הנוכחית עובדת מצויין)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Lioriiii,

שלום חברים, ברשותי 2 מעבדי XEON עם לוח ASUS NCCH-DLE והמעבדים האלו תומכים ב-HT, ורציתי בבקשה לדעת איך אני מאפשר את האפשרות הזו? תודה רבה.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by cosmos,

איך אפשר לצרוב דיסק מקורי של windows? דיברתי עם נציג של מיקרוסופט והוא אמר שכאשר אני צורב את הדיסק אז הוא לא מעביר איזה קובץ... רציתי לדעת איך ניתן לצרוב דיסק יחד עם הקובץ הזה. אני רוצה לציין עוד משהו... אני לא עושה פה משו לא חוקי אני צורב את הדיסק על מנת שיהיה לי גיבוי! כי שבוע שעבר נעלם לי הדיסק ולא מצאתי אותו כשממש הייתי צריך אותו אתמול מצאתי אותו והחלטתי שאני חייב לעשות גיבוי אז התקשרתי למספר שהיה רשום על הקופסה והוא אמר לי שאני לא יכול... אני בטוח שאפשר כי אני יודע שיש מלא אנשים שצורבים דיסקים של ווינדואוס אז רציתי לדעת איך הם עושים את זה...

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. SPYBOT לא עוזר NORTON לא עוזר מה כן עוזר? תודה ודחוף, יהודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by UDD,

שלום, החלפתי מערכת הפעלה לXP לפני יומיים ומאז יש לי בעיות (בעיקר דרייברים) , בין היתר יש לי בעייה עם הפעלה של קבצי setup כאשר אני מנסה לפתוח קובץ כזה המחשב מראה שעון חול למספר שניות ואז מפסיק ולא אומר או עושה דבר... מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by lidorosh,

חברה אתם יודעים מתי יוצא וינדוס ויסטה?

17. שלום עקב סוסים אני מתקין את המחשב מחדש. יש לי דיסק המחולק ל-D ו-C ודיסק G 1) האם אני יכול לדאוג שרק C יותקן ולא יעלם לי כלום מ-D ו-G? 2) פרט למועדפים, מה עוד עלי לשמור מ-C 3) העותק שברשותי חוקי אך היום שבת. האם יש אקטיבצה אנושית גם בשבת 1-800 או דומה (לא מצאתי) תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. בבקשה לא צריך לפרט למה רק מישהו עם מחשב מעודכן SP2 יכול לחפש במחשבו קובץ בשם CMMGR32.EXE שאמור להיות ב c:\windows\system32 ואז לאמר כאן מה גודלו... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by yigal_26,

פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by lordgod,

אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב המחשב עושה RESTART . שאני מגיע לשולחן עבודה יש error משהו של הווינדווס. מישהו יודע איך לתקן ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by nikf,

שאלה דיי פשוטה ,אשמח לעזרה כאן, Win xp dailer , Connect automatically מסומן אך אינו מתחבר אוטומטית מישהו מכיר את הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by chinchi,

לאחרונה, בשתי ההתקנות האחרונות של הווינדוס, או ששכחתי או שלא יודע. פשוט השפות לא בסדר לפעמים זה ג'יבריש, לפעמים על מנת לכתוב כתובת מייל עם @ בה צריך לשנות את השפה לעיברת וזה גם קורה באיסיקיו. עזרו לי בבקשה להיזכר איך אני אמור לסדר את ההגדרות שם לאחר התקנת הווינדוס.. כי פעם לא היו לי בעיות עם זה מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים