Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היום בערב אני הולך להתקין גירסת בטא של וינדוס ויסטה מה יכול לקרות למחשב כבר?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי היום את הXP PRO שלי עם העדכונים של מייקרוסופט. היה שם גם עדכונים של WINDOS GENUINE ADVANTAGE VERIFICATIONS ו WINDOWS GENUINE ADVANTAGE VALIDATION TOOL עכשיו יש לי איזו כוכבית שעולה עם המחשב שמפנה אל האתר של מייקרוסופט אם אני רוצה לשדרג את ווינדוס ובבל"ת דומה. יש שם אפשרות לכבות את זה, ובאמת כיביתי את הNOTIFICATIONS, אבל הכוכבית הכחולה המציקה עדיין עולה עם הBOOT ב TRAY . שלאה: איזה SERVICE אחראי להעלאה של הכוכבית בBOOT? ניסיתי לזהות אותו ב START>RUN>MSCONFIG אבל יש שם המון של מייקרוסופט ושום דבר עם ה GENUINE ADVANTAGE המציק הזה.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט לחבר שלי את המחשב דרך הדיסק של וינדוס, אבל הוא רושם לי שהוא לא מזהה שום הארד דיסק במערכת. שאני מעלה את הביוס הוא מזהה אותו ומראה שהוא מחובר (גם הוינדוס עולה...) אבל בדיסק שאני רוצה לפרמט הוא לא מזהה את ההארד דיסק. מה לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מנס להתקין ווינדוס XP במחשב חדש AMD עם לוח של גיגה בייט עכשיו הגדרתי את הכונן סי די רום והוא התחיל לעלות משם ועשיתי מחיצות גם. אבל שהוא סיים להוריד את כל הקבצים ועשה ריסטרט בחזרה הוא חזר בחזרה להתקנה ולא למסך של הווינדוס שאמור להראות את שלבי ההתקנה. ניסיתי שוב וזה חוזר על עצמו מוריד קבצים עושה ריסטרט אבל חוזר בחזרה להתקנה במקום להעלות את הווינדוס ולהראות את שבי ההתקנה. מישהו יודע מה הסיבה ואך פותרים.? תודה
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה התחילו להיות לי מלא שגיאות כאשר הווינדוס עולה,ואחרי כל 5 דקות אותה שגיאה וכל פעם קובץ אחר,הוא אומר אחרי כל שם של הקובץ "bbbb אינם תמונה חוקית של הווינדוס",למישהו זה קרה?יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
saftydefnder חטף לי את דף הבית באקספלורר. ניסיתי להסיר אותו על ידי spy sweeper ו ad-aware אבל זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם,עד היום עבדתי עם הCrow edition,אך מרפרוף ברשת ראיתי שקיימות עוד הרבה גירסאות. אשמח להמלצה מחבריי הפורום (פירוט יתקבל בברכה). תודה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת אבל אני צריך ללחוץ המון פעמים על האייקון בשביל שהיא תעבוד. אני גם רואה בתהליכים בקונטרול אלט דליט שהיא מופיעה הרבה פעמים. עכשיו אני מנסה להפעיל אותה והווינדוס סוגר אותה אוטומטית... אם אני לוחץ על האייקון ואז מחזיק את האנטר אני רואה המון פעמים את היישום בתהליכים ואז כשאני עוזב הוא נסגר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תודה לכל מביני דבר....
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
האם יש איזה שהוא קוד לXP שיכול לעזור לי להתקים את התוכנה שבבעלותי? התקתי XP בעבר מהדייסק הזה, אך פתאום היום הוא לא מקבל את הסיסמא שלו, מדוע? האם פג תוקף לסיסמאות של התוכנות? מהיכן ניתן להשיג סיסמאות שיתנו לי להתקין את הXP שלי??? צריכה עזרה דחופה, כי פירמטתי את המחשב, ואני צריכה להתקין XP ואין לי סיסמא לתוכנה.(יש לי אך הוא לא מקבל אותה). תודה רבה מראש לכל הגאונים.......
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה לה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לןחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... :s05: מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
במחשב של אחי, ברגע שאני מפעיל ת'מחשב, שהוא מגיע לWINDOWS הוא עושה ריסט. עכשיו ניסיתי לשים ת'דיסק של הWINDOWS ולעשות REPAIR... אבל זה לא ממש נותן לי. ( אולי עצות איך עושים אתזה ? ) הוא לא ממש כותב כלום, חשבתי יש בעיה בHD, אבל אני לא סגור עלזה. בSAFE MODE זה לא נותן לי להיכנס.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1 ג'יגה dual channel 400 DDR על כמה צריך להיות ה SWAP שלי ? 1024 או 2048MB ? (מקום בהרדיסק יש מספיק זו לא הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
את האמת השאלה הזאת לא בשבילי אלה בשביל חבר, יש ברשותו מחשב פנטיום 4, עליו מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP פרו, הכל עובד תקין אך הוא צריך להפעיל את הקומפי (כמו מקלדת מיוחדת לילדים עם משחקים נלווים) והוא לא מזהה בכלל את המערכת, למרות שלפני זה במחשב הישן עם חלונות 98 זה כן זיהה, לכן הוא מעוניין להתקין בנוסף לXP את חלונות 98. אם זה היה הפוך אז לא הייתה בעיה כי להתקין XP בנוסף לכל מערכת הפעלה זה פשוט ונעשה אוטומטית עם תפריט, אך כשזה ככה זה בעייתי... למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה שהיא יותר בענייני תוכנה, אבל מישהו יודע במקרה על מקום שאפשר לקרוא בו בקלות על יצירת thread ונושאי זכרון בין כמה כאלה שונים בwindows?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-