Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לסגור רשום לי פעולה זו בוטלה עקב מגבלות על המחשב וזה מופיע גם במצב מוגן וגם במצב רגיל מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס אך ההתקנה לא מסתיימת . לא פעם ולא פעמיים שאני התקנתי כבר ווינדוס. עכשיו אני מנסה להתקין שוב פעם ווינדוס אבל במחשב של חבר, עובר את כל השלבים הראשונים ,ההתקנה מתקדמת באחוזים כהרגלה ,לקראת הסוף המחשב עושה פעם אחת/פעמיים ריסטריט כרגיל ואז כשזה עולה ומגיע לחלון שחור עם לוגו הרגיל שרשום שם ,"ווינדוס נטען..." בידיוק רגע לפני שנכנס לחלונות , אז נהיי מסך שחור ופה לא קורה כלום נשאר קבוע מסך שחור ניסיתי כמה פעמים ולהתקין ואף עם דיסקים שונים ואותה בעיה , מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ואיך איפשר לפתור את זה???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כיוונתי אותו דרך הביוס אבל זה לא מדוייק. מצורפת תמונה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב התקנתי ווינדווס אקס פי בהתקנה עשיתי את כל ההגדרות הרגילות של השפה ובווינדווס עצמו אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ולהיפך בעזרת ALT + SHIFT רק בעזרת ה LANG BAR אני מצליח לעבור שפה אין פשוט ה ALT SHIFT מנוטרל מודה לכם על העזרה בתודה עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נסתי לעדכן SP1 לויסטה , הורדתי את העדכון אשרתי הפעלה כמנהל לאחר מיכן הצלחתי להתקין, אבל בכיבו בהפעלה מגיע עד שלב 3 100% ונתקע הרבה זמן לאחר מיכן כותב SP1 לא הותקן חוזר למצב קודם! ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי האם יש למשהו רעיונות לפתרון?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב חדש. התקנתי XP SP2 חוקי עם רשיון שיש לי . שהתחלתי לעדכן הוא הראה לי שיש עדכון לSP3 עדכנתי הכל עבר חלק . עכשיו שניסיתי לבדוק שיש עדכונים נוספים גילתי שיש עוד 15 עדכונים חלקם של XP, של IE 7 ושל OFFICE 2007 (שגם הוא עם רשיון). התקנתי ידני SP1 לOFFICE 2007 וכמות העדכונים ירדה ל 13. מפה אני לא יודע מה לעשות המחשב לא מוכן לעדכן את העדכונים שהוא הוריד . לא מעדכן ממערכת ההפעלה וגם לא מכיבוי ועדכון . אני אשמח לעזרה. המחשב חדש רק שלשום הותקן אני ממש לא רוצה לפרמט שוב . בתודה מראש למגיבים .
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק מקורי וחוקי של Windows XP Home Edition. בכל פעם שאני נכנס לאתר Microsoft Windows Update ומנסה להוריד עידכונים למערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורפת תמונת מסך). האם מישהו נתקבל בתופעה הזו? עזרה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר במחשב ותמיד הוא התעדכן אוטומטית ולאחרונה הוא לא מתעדכן גם ידנית אומר שאין חיבור לאינטרנט למרות שהמחשב מחובר לאינטרנט מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש מאייבורי, עם Windows 10 Home OEM. גרסת הבילד היא 10240. כשאני מנסה לבדוק אם יש עדכונים, אני מקבל באופן קבוע שגיאה שכזו: ניסיתי לחפור ולחפור, וה"פתרונות" המוצעים כולם מתוסבכים. הבנתי שהשגיאה הזו נפוצה עם הבילד שלי. לא ברור לי כיצד יתכן שמיקרוסופט לא מתקנים את זה, זה פשוט נשגב מבינתי. מישהו ניתקל בזה, ויודע מה לעשות? אם לא, מהי ה"כתובת" הנכונה לפניה פה, אייבורי או מיקרוסופט בעצמם?(יש לי תחושה ששניהם ינפנפו אותי). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב הנייד של אחי מבוסס VISTA מנסה לעדכן לו את הווינדואס והעידכונים נכשלים מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים ששם המחשב מזהה משהו לא מוכר ניסיתי לעשות עדכון דרייברים מדיסק של XP וגם מדיסק של לוח האם והוא לא מזהה כלום. רציתי לדעת איך אני פותר את זה? תודה למגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לעדכן לSP2 כי FIFA07 לא מתקין את זה בלי (נראה לי שזאת הסיבה). הורדתי במשך הלילה את העדכון והבוקר לא ראיתי אפשרות להוריד אותו ולכן הנחתי כי הוא הורד ועודכן, אבל לא, הגרסה שרשום היא עדין SP1. מה פה קורה פה ? תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מדובר ב Asus Zenbook UX31L, שמגיע מותקן עם Windows 8 כידוע, לפי עידכון ל Windows 8.1 דרך ה Windows Store, יש צורך להתקין עדכונים קודמים דרך ה Windows Update, וכך עשיתי... לאחר מכן, אני נכנס ל Windows Store כדי לעדכן ל Windows 8.1... תהליך העדכון מתחיל אבל זורק שגיאה 0x80240031 בסביבות 50% הורדה ניסיתי לעשות שחזור להגדרות יצרן (ולעבוד על "נקי"), אבל גם אז אני נתקל בדיוק באותה השגיאה... 0x80240031 למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מסך כחול. לא קורה כלום אחרי שלוחץ F8 או כל דבר אחר. המסך פשוט מרצד בכל לחיצה (filcker). לא מצליח להגיע לסייף מוד או כל דבר אחר. כשאני לוחץ F8 אחרי שמדליק את המחשב אני פשוט מקבל מסך ששואל מאיפה לעשות בוט (דיסק, הרדיסק וכו'). אני חייב להגיע למצב שאני יכול לרשום פקודה על מנת לפתור את התקלה. איך אני עושה זאת? פה נמצא הפיתרון לבעיה: https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/0xc0000017-0xc1900101-0x20017-when-upgrading-to/c96858ef-af7f-4417-9c77-9b1a80d81853
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Windows XP SP3 אני נכנס ל "Folder Options" ומשנה את הסימון ל-"Show hidden files and folders" ולחוץ apply. אבל זה בעצם לא מבצע את הפעולה.... ובפעם הבאה שאני אכנס ל Folder Options אז הבחירה תחזור לקדמותה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למעשה הכותרת אומרת את הכל. כמה פרטים נוספים: קובץ הISO שאני צורב לא פגום, הדיסקים לא פגומים (צרבתי כבר שלושה) וכאשר אני מעלה את הISO בULTRAISO רשום לי שהקובץ הוא אכן bootable cd. את סדר הBOOT של הביוס שלי הוא: CD ראשון, הראדיסק שני. את הדיסק עצמו צרבתי בהתחלה במהירות מקסימלית. כאשר העותק הראשון לא עבד ניסיתי במהירות הכי נמוכה שהDVD-R של TEAC מאפשר - X4 - ועדיין אותה התוצאה: המחשב רושם booting from cd\dvd ואז מוותר, כאילו שאין דיסק או שהדיסק לא BOOTABLE. מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריפינג לכמה סידים (חוקיים ד"א, חלק נקנה היום) ובכל התוכנות, eac, cdex, cooledit זה לא מזהה לי את הכוננים. או יותר נכון, רק בקולאדיט זה מזהה ושם לא מופיעים לי הטראקים. הייתה לי בעיה כזו גם בהתקנת ווינדוס הקודמת. נכון יש את הכבלים האלה שמתחברים מהסידירום לכרטיס קול? אז האנלוגי מקודם היה מחובר, ולא עבד. כרגע מחובר עם הדיגיטלי. מקודם, המצב הראשוני, זה לא היה מחובר לאף אחד מהם ובכל המקרים אותה בעיה... בWINAMP זה משמיע טוב מאוד סידים ודרך WINDOWS MEDIA PLAYER 9 אני מצליח לעשו ריפינג (לWMA). מה לעשות כדי לגרום לזה לעבוד בכל שאר התוכנות הנורמליות?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ERROR CHERCK למחיצה שעליה נמצא ה-WINDOWS ואני לא מצליח. זה מגיע למסך הכחול של הבדיקה ואז ישר יש המחשב מאתחל את עצמו. אני יכול לעשות את הבדיקה בשאר המחיצות זה רק קורה בכונן שעליו מותקן ה-WIN על המחשב מותקן WIN XP SP2 תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-