Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי התקשר אלי ואמר שלי שהבן שלו שיחק כניראה עם הרזולוציות של המסך , ועכשיו כל פעם שהוידוס עולה הוא מקבל הודעת שגיאה שמוציאה אותו מהוינדוס ניסתי להסביר לו איך לשנות רזולוציה ...אבל הוא אמר לי שהוא לא מספיק לשנות אותה בגלל שההודעת שגיאה פועלת שתי שניות אחרי שהוינדוס עולה אז אמרתי לו ללחוץ על F8 כדי להגיע למצד בטוח ...אבל הוא אמר שגם זה לא פועל לו למישהו יש עוד הצעות בלי להתקין שוב את הוינדוס ?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
זאת אומרת אני רוצה להתקין את שניהם ובהיתחול המחשב זה יתן לי לבחור לאיזה וינדווס אני רוצה לכנס.האם יש אפשרות כזאת כזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אח שלי יש בעייה - התקינו לו ווינדוס XP SP2 לאחרונה, ואחרי ההתקנה בכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, אחרי הטעינה של הווינדוס, המסך נהיה שחור והווינדוס לא עולה. המחשב עולה במצב בטוח, ולא מעיד על בעיות. אבל במצב רגיל, לא עולה. מישהו מכיר את הבעייה? פיתרון? תודה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כותרת. (מפרט בצד). תודה.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כאשר מחשב נייח נכנס למצב שינה. האם הוא צורך חשמל ואנרגיה? האם זה מקצר את חיי החומרה? מה ניתן לעשות על מנת לחסוך באנרגיה מבלי לכבות את המחשב.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית והוא מחובר לאינטרנט דרך נתן שאליו מחובר המודם. בכלמ יקרה האינטרנט עובד והכל בסדר אבל יש בעיה הוא התקין משהו ומאז האינטרנט אקספלואר לא עובד הוא פשוט מראה לא ניתן להציג.... אז עשיתי REPAIR (תיקון) לווינדוס וזה עבד ואז במהלך התקנה של IMESH(לא לשימוש באופן לא חוקי) זה קפא ואז שוב לא עבד אז ניסיתי שוב להתקין מחדש(REPAIR) את הווידוס(XP HOME) וזה עדיין נישאר ככה.... מה אני יכול לעשות מחקתי כבר את הIMESH וזה עדיין קורה. בתודה דניאל נורמן
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי WIN XP במחשב והמערכת עובדת ללא דופי. לעומת זאת, אם המחשב עומד דולק למשך זמן מה ללא כל תוכנית שרצה עליו הוא עובר אוטומטית(מתנתק) למסך החלפת משתמש (רשומים 2 משתמשים במחשב). שאלתי היא: כיצד ניתן להפסיק את הניתוקים, וכיצד ניתן למחוק את אחד המשתמשים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש בלי מערכת הפעלה ויש לי כמה שאלות: 1) אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, אני יכול להתקין את זה לבד בלי כל מיני התקנות של דרייברים? 2) יש לי דיסק מקורי של XP ועוד לא החלטתי אם להתקין VISTA. איך המחשב (4GB RAM, GTX260, PHENOM II X4 QUAD 940) יעבוד על XP? תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להוריד תמונות מהמצלמה שלי אך המחשב מציג הודעת בלון ליד השעון שההתקן לא מזוהה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848385,00.html אני לא יודע אם זה מקובל בפורומים האלה אבל אני עושה את זה הרבה בפורומים של Pcplus . נקודות חשובות ממאמר למי שלא קרה או כל דבר אחר: המערכת תצא לאור בסביבות 2005 שזה עוד שנה מעכשו +.(זה עוד המון זמן לחיות עם אותה מערכת הפעלה ששום דבר בה לא מתחדש). למערכת תהיה מערכת חדשה לקבצים (כן עוד אחת). המערכת אמורה להציב סטנדרטים משלה לתוכנות ולתת תקנים לפי הרמה כדי לדאוג ליציבות ואמינות. יהיה ממשק חדש למערכת בתלת מימד (זאת אומרת מה שאתם רואים על המסך כל יום יעבור לתלת מימד ואני מתכוון הכול!!!). היא תדרוש 64 או 128 מגה בייט בזיכרון של כרטיס המסך. והמינימום הפעם יהיה 256 זיכרון (כאשר היום זה 64 למרות שבפחות מ256 זה כמעט בלתי אפשרי ל…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
העדכון המאסיבי הבא של מערכת ההפעלה, הראשון מתוך שניים כאלה שצפויים להגיע ב-2017, יגיע בעוד כחצי שנה לכתבה
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שקרתה היום בערב (עד אז הכל היו בסדר) אם אני לוחץ על לינק (כפתור ימני) ועושה OPEN IN A NEW WINDOW כלום לא קורה האקספלורר לא פותח את הלינק בחלון חדש, כנ"ל לינקים שאמורים להיפתח בחלונות חדשים וכנ"ל כל מיני JAVASCRIP שפותחים חלונות חדשים.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קורה לי פעם בחודשיים בערך שהמחשב קופא ללא סיבה ( לא חם או משהו כזה ) פשוט תקוע, וכשאני מכבה אותו ומדליק הוא לא מצליח למצוא את מערכת ההפעלה (XP) ורושם הודעה עם POOL DATA משהו... אני לוחץ DEL ומקבל את התפריט ומשם אני מחפש את ההארד דיסק ומגלה כי הוא ריק... אני מבקש לעלות את מערכת ההפעלה מ CD ואז אני מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP . אני מבצע כאילו שידרוג של ה-XP וכאשר לוקח לו מס' פעמים לחזור על הבדיקה כאשר בכל פעם הוא רושם שחסר קובץ SYS אני מכבה ומדליק וחוזר שוב על אותו תהליך...עד אשר הוא מצליח לבצע את כל הבדיקה ומעלה את מסך ההתקנה שם אני מקבל הודעה כי הוא לא מוצא את המערכת שצריכה שידרוג ( כי אין מה לשדרג) אני מכבה את המחשב מדליק ומבקש לעלות מהארד - דיסק. ולשמחתי המחשב עול…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-