עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. שלום וצהריים טובים, בשבוע שעבר קניתי מחשב נייד (HP 6680EJ). ובאה איתו VISTA HOME PREMUIM הכול היה טוב עד שהתקנתי OFFICE. ואז הוא התחיל להישתגע כלומר לא היה מזהה אותי כמנהל ולא היה נותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולא היה נותן לי להתקין תוכנות ומשחקים. עכשיו הוא מזהה אותי כמנהל ונותן לי להיכנס ללוח הבקרה ולעשות שינויים במערכת הפעלה. כעת הוא לא נותן לי לימחוק תוכנות מהמסמכים שלי ולא נותן להתקין תוכנות ומשחקים. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by mzini,

הבעיה שלי פשוטה יחסית אני פשוט לא מצליך לראות עיברית ב WIN XP PRO , הבעיה ישנה רק בתוכנות ספציפיות למשל כמו האיסייקיו ובקאזא במקום עיברית אני רואה ג'יבריש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב הבקשה לעזרה באה אחרי חיפוש מדוקדק בהודעות ישנות שנמצאות בפורום!!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Arile,

אולי מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך אני פותר אותה... פה אתם רואים מה הבעיה באמת תודה למי שעוזר ;D

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Dym,

משום מה, כשאני סוגר את המחשב, ה-NumLock נשאר דלוק (ואם הוא היה כבוי, אז הוא נדלק)... מישהו מכיר/ יודע למה/ יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. התקנתי משחק ואני חושדת שהוא התקין לי על המחשב ללא ידיעתי את DX9 כי עכשיו המחשב שלי הוא לא על WINDOWS AERO אלא על BASIC והאופציה לשנות ל AERO נעלמה לה...

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by NiTRo37,

שלום רב , זה כנראה ישמע לכם מצחיק , אבל אף פעם לא עשיתי איחוי לכונן הקשיח. כן...כל הזמן הזה ;D בכל מקרה , רציתי לשאול אותכם , מה היתרונות והחסרונות של איחוי הכונן , ואיך בדיוק מבצעים איחוי שיעבור טוב ללא בעיות? תודה רבה , ויום טוב

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  9. היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by spinchicken,

איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Alfasi,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי. הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב). ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס. אני ד…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. את האמת השאלה הזאת לא בשבילי אלה בשביל חבר, יש ברשותו מחשב פנטיום 4, עליו מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP פרו, הכל עובד תקין אך הוא צריך להפעיל את הקומפי (כמו מקלדת מיוחדת לילדים עם משחקים נלווים) והוא לא מזהה בכלל את המערכת, למרות שלפני זה במחשב הישן עם חלונות 98 זה כן זיהה, לכן הוא מעוניין להתקין בנוסף לXP את חלונות 98. אם זה היה הפוך אז לא הייתה בעיה כי להתקין XP בנוסף לכל מערכת הפעלה זה פשוט ונעשה אוטומטית עם תפריט, אך כשזה ככה זה בעייתי... למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by yoxo,

מותקנת אצלי ויסטה ומידי פעם אני שם לב שהארד דיסק ממש ניטחן שם וזה מאט את המחשב. חשוב להדגיש שסרקתי וירוסים ותוכנות רוגלות. גם אחרי שהתקנתי את הוינדוס על שתי מחיצות התופעה ממשיכה מה אפשר לעשות בידיוק כדי להפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by HttpShare,

אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by prhing,

יסתדרתי אפשר לנעול !

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. אהלן אנשימים, חפשתי בכל חור באינטרנט איך מעלימים את הרקע של האייקונים בשולחן העבודה, אני כבר מיואש. ניסיתי כל מיני תוכנות, ניסיתי את ה-Use drop shadows ב-Advanced->Settings... כלום לא עובד. אם למישהו יש פתרון שלא דורש התערבות בתוכנה אני אשמח לדעת. מתן.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שלום אחרי התייעצות איתכם התקנתי את ה VISTA 64 BIT ( כולל SP1 בפנים) : 1.מדוע בהערכת החומרה שיש אני מקבל רק 5.6 עבור הזכרונות שיש לי - OCZ (תוכלו לראות את המפרט בצד) 2.למה אין כפתור למעלה (חץ למעלה) בתיקיות זה מאוד מעצבן איך אפשר להוסיף? 3.מדוע שאני מעביר קובץ שכבר קיים( OVER WRITE) זה לוקח המון זמן יחסית ל XP שזה היה מיידי? 4.תמיד יש סוג של רעש מכיוון ה HD האם זה איזה סוג של אינדוקס שיעלם מתישהו? 5.אני רוצה לבחון את המערכת מבחינת ביצועים איזו תוכנות מומלץ לגירסא זו? 6.התקנתי CRYSIS האם יש משהו מסויים שאני יכול לעשות לעלות את הביצועים(ברמת הOS)? אודה לטיפים לויסטאי המתחיל (64 BIT) מודה לכם מראש!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. Started by dorosh,

חברים יקרים סוף סוף שוחררה הגרסא שכולם חיכנו לה.. Microsoft Windows Vista SP1 ולא גרסאת הבטא אני מתכוון לגרסא המלאה.. פרטים תוכלו למצוא כאן: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/amitcb/archive/2008/03/18/download-windows-vista-sp1.aspx ולינק להורדה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B0C7136D-5EBB-413B-89C9-CB3D06D12674&displaylang=en חשוב לזכור!!! הגרסא לא תומכת בעיברית היא רק באנגלית... זוהי הגרסא המלאה ששוחררה על ידי מיקרוסופט.. והכי חשוב לזכור. תהנו ותמשיכו להתעדכן זה חשוב.. להתראות..

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by Hikaru,

לחבר שלי יש Windows 98 Second Edition. וכאשר הוא מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל זה כותב לו: Windows protection error. You need to restart your computer זה מאוד מציק והוא יכול להכנס למחשב רק דרך מצב בטוח. מה הפתרון לזה? (הוא מעדיף לא לפרמט)

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by ellell,

כדי להשתמש לעבודות גרפיקה וצילום.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by yotam.m,

שלום. אני משתמש דיי חדש בויסטה והידע שלי בה הוא בינוני ומטה. כשאני מנסה להיכנס לMC עוד לפני שהוא נכנס מופיעה השגיאה:MEDIA CENTER הפסיק לפעול...בלה בלה בלה. יש דרך להתקין מחדש את המדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. האם יש דרך לעשות זאת מבלי להכנס לתפריט Organize ואז Layout? אם זה לא אפשרי, האם ניתן להריץ את האקספלורר של XP (ממחיצה אחרת) תחת וויסטה? אצלי זה לא עובד, ודי נמאס לי ממנהל הקבצים של וויסטה (לא רק מהסיבה שלמעלה).

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by avivboker,

התקנתי וינדוס XP וקורה לי משו מוזר הוא במחבר לאינטרנט ונכנס לי לאתרים בלי בעיה אבל כשאני בא להיכנס לאתרים של מייקרוסופט ולא משנה מה הקישור הוא רושם לי לא ניתן להציג דף זה ושוב הוא מחובר לאנטרנט ונכנס לכל שאר האתרים מישו יודע למה??

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.