Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אתם יודעים אם ב-XP אפשר לעשות דיסקט הפעלה כמו במילניום ? תודה
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי בעבר היה תוכנה בXP של שליחת פקסים דרך המודם! יש דבר גם כזה בVISTA רק שאני לא זוכר היכן ואיך וקראים לתוכנה.. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב חדש (בן חצי שנה) שבו המחשב קופא. המחשב מותקן ומוגדר כהלכה. בשבוע האחרון הוא החל לקפוא פתאום באמצע העבודה, ורק ריסט דרך הכפתור משחרר אותו. כפתור האלט+קונטרול+דיליט לא עובד למעשה כלום לא עובד. שיחזרתי את הגדרות המחשב מלפני כחודש דרך system restore ועדיין הבעיה חזרה פעם אחת. בevent אין התרעות שיכולות להעיד על בעיה כלשהי בנוסף, איני יודע אם זה קשור, הופיע הבעיה המעצבנת באקספלורר - הדף נטען אך הוא אינו מציג אותו. כשבודקים בקוד המקור - הדף מופיע. לאחר ה-system restore הבעיה נעלמה. אשמח לכיוון של פתרון שאינו כרוך בהתקנה מחדש
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה ב 2000. בכל פעם שאני נותן לו לעשות scheduled task (במקרה הזה הפעלת קובץ m3u של winamp - מה שנקרא רשימת שירים) הוא נותן לי לסיים אותה בלי בעייה אבל ברגע שהיא צריכה לפעול לא קורה כלום... יש הודעה קטנה בחלון של ה scheduled tasks בשורה של ה task עצמה שאומר could not start. מאוד מוזר לי העניין הזה מה גם שב 98 לא הייתה לי בעייה ליצור כזו task שהייתה פותחת את winamp והוא היה מתחיל לנגן את ה playlist בלי בעייה משום נראה לי שכל הבעייה היא שלא סימנתי v באיזשהו מקום... (אני משתמש בהרשאת administrator כמובן)
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Win מחדש, וכרגע הH.D מפורמט. אבל בזמן האיתחול מופיע הודעה מוזרה, NTLDR is Missing, ואז המחשב נתקע. זה קורה בידיוק איך שהמחשב אמור להתחל מהדיסק התקנה של הWindows. מה לעזאזל הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להתרגל לOS אחרי מעבר מ XP ויש מספר שאלות 1.מדוע גם כאשר קיים רק USER אחד שמוגדר כADMIN,ה GUEST הוא DISABLE עדיין בחלק מן הפעולות עדיין יש בעיית הרשאות,לדוגמא אחרי התקנת תוכנה אני רוצה להוסיף SKIN אז קופצת הודעה בדבר הרשאות וכ' איך אפשר לבטל זאת? האם ביטול יוביל למערכת פחות מאובטחת? 2.מה חשיבות של ה UAC ועל איזה מוד אתם ממליצים שזה יהיה? 3.ה ULTIMATE עושה רושם כתוכנה ענקית ואני די בספק אם באמת אני צריך את כל החבילה הזאת,מה אפשר להוריד לשנות בכדי למקסם ביצועים? 4.האם יש תוכנות חילוץ שיודעות לעבוד טוב עם מעבד בעל 4 ליבות?עושה רושם שהביצועים נמוכים משמעותית בויסטה. 5.האם יש אפשרות לשפר את העברת הקבצים או לפחות לקצר את זמן ההודעה שהקובץ יסתיים(יש DELAY משמעותי)? תודה …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, שנה שעברה קניתי לפטופ והוא הגיע עם דיסקים של ווינדוס עם הכותרת הנ"ל, עכשיו אני רוצה לפרמט. האם אני יכול לפרמט רגיל? כלומר להכניס את הדיסק לDVD לעשות ממנו BOOT והלאה באבאללה? או שיש איזה מגבלה בגלל סוג הדיסק? תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח ששמתי את זה במקום הנכון אז אם לא תעבירו. אני מחפש אוסף מקודדים טוב (בסגנון של kazaa lite codec pack) של אודיו ווידאו. הייתי רוצה לקבל המלצה על כמה אוספי-מקודדים טובים. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה בערך המפרט אולי כרטיס מסך חזק יותר Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.i…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד מפעילים את התמיכה של 4 גיגה (שכידוע עובדת יפה במערכת שרתי 2003 שהיא אותו קרנל כמו XP) הנה הטקסט מהבוט איני boot.ini timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE /basevideo /noexecute=optin /fastdetect אחרי שהכנסתי את הפרמטר PAE המחשב עדיין רואה 2.5 גיגה מתוך 4.למרות שנאמר שאחרי הכנסת המילה PAE לתוך המיסמך הזה זה אמור לאלץ את המערכת XP לזהות 4 גיגה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שכבר לא מוצע למכירה בחברת מייקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנות שני מערכות הפעלה על המחשב vista x64 וxp 32 bit, כל אחת על הארד דיסק נפרד. עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יוצר מסך שבתחילת ההדלקה של המחשב תהיה לי אפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי,המעבד נמצא ברוב הזמן על אחוזים גבוהים ממה שהיה כאשר היה לי vista. הנה Task Manager זה תקין?(רמת הג'אווה והכרום)
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אתם מכירים את זה, אבל יש אפשרות שלפני שהמשתמש יעשה לוגאין, הוא יצטרך לעשות ctrl+alt+del (כלומר תופיע לו הודעה שתגיד את זה). אני יודע איך עושים את זה ב2000 אבל בXP אני לא מוצא את זה, למישהו יש מושג איפה זה מופיע? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
:s05: ???
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-