Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שאני מעלה בדף טעינה של וינדוס XP שמדליקים את המשחב הוא נשאר בו יחסית הרבה זמן המחשב חדש ואני לא מבין למה זה טוען הרבה זמן ולא רץ ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי משום מה פתאום- אני לא יודע להגיד בידיוק באיזה נקודה זה התחיל- אבל הלפטופ שלי אחרי כמה דקות עובר למסך LOGON של VISTA חיפשתי בכל המחשב איפה אפשר לשנות את ההגדרה של זה בדקתי בשומר מסך, ופשוט אין.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות????
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, 1. האם יש דרך להתחבר בשיטה הנ"ל למחשב שאינו נמצא ברשת שלי (כלומר דרך האינטרנט) לפי כתובת IP 2. איך אני יוצר Service בחלונות XP? (כלומר לוקח אפליקציה וגורם לה לרוץ כService) בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה הום בייסיק. המחשב מזהה את הראוטר (של השכן) ומתחבר אליו אבל אין לי חיבור לנט. החיבור מוגדר כ- LOCAL CONNECTION. בהצגת החיבור אכן נראה חיבור בין המחשב לראוטר אבל יש X על החיבור בין ההתקן לאינטרנט. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על המחשב שלי נפתח לי SEARCH אם אני בא להיכנס לסל מחזור או ללוח בקרה זה יוצר מהם קיצור דרך נדפקו לי כמה דברים :\ אם אני עושה חץ ימני על התקיות או המחשב שלי אין לי "OPEN" מה לעשות כדי להחזיר את האופציה OPEN ? (אין לי סיסטם רסיטור - כנראה שאני אפעיל את זה(
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
זה יהיה ארוך כי אני צריך להסביר את הבעיה.... סליחה מראש... דבר ראשון, יש לי ויסטה הום פרימיום 32bit מקורי.. אני אספר את הסיפור מהתחלה כדי שלא יהיו אי הבנות בהמשך.. הייתי צריך להקין IIS במחשב לצורך פרוייקט בניית אתרים בבית הספר שלי... אני זכרתי לפי וינדוס xp הקודם שלי, שכדי להתקין IIS צריך להתקין אותו דרך הדיסק של הוינדוס.. הייתי בטוח שככה עושים את זה גם בויסטה.. הכנסתי את הדיסק והאפשרות היחידה היתה "install now" אז זה מה שעשיתי.. הוינדוס התחיל להתקין את עצמו למרות שכבר יש לי אחד מותקן על המחשב (זה שאני משתמש בו כרגע), באמצע שהוא מתקין את עצמו הבנתי שעשיתי טעות ולא ככה אמורים להתקין את הIIS אז ביטלתי את ההתקנה... אך כעבור כמה ימים הוא רושם לי שאני צריך לעשות אקטיבציה למערכ…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי, מזמן לא הייתי פה... בכל מקרה אני רוצה להסיר את כל העדכונים של ויסטה מחשש שהם גורמים לי לבעיה בהתקנת SP1. בפעמיים האחרונות שניסיתי להתקין SP1 הווינדוס לא עלה והיה צורך בשחזור מערכת. לכן חשבתי להסיר את כל העדכונים. איך עושים זאת בבת אחת? יש איזה תוכנה שצריך? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 רזה (הורידו ממנו את המון דברים) ועכשיו אני לא יכול לשים עברית בתור הNONUNICODE LANGAUGE וגם לא לכתוב בעברית. מישהו יכול לייעץ לי איך אני יכול להתקין את זה? יש לי XP נורמלי שאני יכול להוציא ממנו את הקבצים, אני פשוט צריך לדעת איזה קבצים ולאן להעביר אותם.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי 4 GB זכרון, המון מקום, ומאות תמונות של בחורות חייכניות . בPOWER PLAN אין אופציה של כיבוי של הHDD ורק המסך נכבה אחרי 20 דקות. אז הקטע הוא, שזה הקפיאה יכולה להתרחש אחרי שבוע של עבודה ללא ריסטרט או בשומר מסך הראשון אחרי הדלקת המחשב...לא מוצא שום תבנית הגיונית. יש פתרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי אני מחפש את המדריך איך אני יכול לאחד את מערכת ההפעלה עם sp2 תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי והוא התחיל לתת לי את ההודעות האלה של העוד דקה סוגר וזה בקיצור יש את התולעת וחוץ מזה שזה חלק קטן יש מלא מלא בעיות, לוקח שעהעד שהמחשב פתח וזה לא בגלל מלא תוכנות שעולות ויש בעיות באינטרט כשאני כותב אתר ועושה אנטר זה לא עובד אבל נגיד אני מגדיר את גוגל לאתר בית ואז אני מחפש אתרים ונכנס. יש עוד באגים של הפעלת תוכנות, פתאום הוא סוגר לי אותם. בקיצור ניסיתי לפרמט אבל הדיסק היה הרוס, הורדתי אנטי ווירוס שמתי פיירוול מה צריך לעשות? אני ממש מיואש בבקשה תעזרו לי בתודה ותקווה, גיא
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי אינטרנט אלחוטי שאני אמור לקלוט אבל אני לא מצליח מחשב נייח חדש I5 עם USB WIFI של TP לינק..אני לא מצליח לקלוט..איזה הגדרות אני צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חברים יקרים סוף סוף שוחררה הגרסא שכולם חיכנו לה.. Microsoft Windows Vista SP1 ולא גרסאת הבטא אני מתכוון לגרסא המלאה.. פרטים תוכלו למצוא כאן: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/amitcb/archive/2008/03/18/download-windows-vista-sp1.aspx ולינק להורדה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B0C7136D-5EBB-413B-89C9-CB3D06D12674&displaylang=en חשוב לזכור!!! הגרסא לא תומכת בעיברית היא רק באנגלית... זוהי הגרסא המלאה ששוחררה על ידי מיקרוסופט.. והכי חשוב לזכור. תהנו ותמשיכו להתעדכן זה חשוב.. להתראות..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 7 מדיה סנטר יש לי שאלה באמצע סרט כשאני לוחץ כפתור ימני ומקבל תפריט יש אפשרות שנקראת מחק - אני רוצה אם ניתן להוריד את האפשרות הזאת כדי בטעות לא למחוק סרטים התקנתי MEDIA CONTROL 0.0.6.5 ואין שם אפשרות או שלא מצאתי תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
באמצעות מודם פקס, וא"כ היכן החלון, לשליחת פקסים כמו שהיה בXP. בכבוד HTPC
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-