Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי צריך עזרה, הוא הדליק את המחשב והכל נראה ככה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
-
אח שלי כנה מחשב ניד למי שרוצה מפרט זה המפרט- רק שהוספנו 512 זכרון לגיגה בסך הכל טוב תזכרו שזה וסיטה ביסיק בעברית ובלי תלת מימד ושטויות אחרות בינתים לקח הרבה זמן להתקין תמערכב אבל זה גם ביגלל שHP דחפה עוד תוכנות להתקנה כמו נורטון ל60 יום לדוגמה שמחקתי והתקנתי במקומו אנטיוירוס וחוסם תולעים חינמי בכל מיקרה לוקח זמן למערכת לעלות אבל יש גם יתרונות לקח לי רק דקה לחבר תמחשב לראוטר -ואני לא מכיר תמערכת בכלל והיא אומנם קצת איטית אבל לא ברמה קיצונית -וזה על מחשב ניד יש לי כמובן לבדוק עוד הרבה דברים כמו תוכנות בסגנון GIMP\אופן אופיס וכו וגם ליצפות בסרטים אבל בנתים המערכת לא גרוע יש חסרונות ויתרונות מול XP שרובם לערכתי יעברו אם הזמן שגירסאות חדשות של תוכנות יצאו ושמחשבים י…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום עולה לי הודעה בזמן הפעלת המחשב http://img300.imageshack.us/img300/1328/48957866en6.jpg ומה שמוזר זה שהתאריך והשעה כן נכונים במחשב. מישהיו יודע למה זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום כרגע פירמטתי את המחשב ושמרתי את תיקיית temporary files folder במטרה לשמור את כל ההתחברויות שלי לאתרים שונים שישמרו שמות המשתמשים והסיסמאות,כרגע אני מנסה להעביר את הקבצים ששם לתיקייה המקורית אבל פשוט אי אפשר להעביר לשם קבצים. ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה לתיקייה המגובת אך עדיין זה לא אפשרי הוא פשוט פותח תיקייה חדשה. יש למישהו רעיון איך אפשר להעביר את הקוקיס הישן לתיקייה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש אחרי שיש את המסך של הWIN נטען(הפס הזז) אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה. ההודעה הזאת באה לפני "ברוך הבא" מה הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי. האם יש דרך להסיר לחלוטין את החומת האש של ווינדוס XP SP2 ? היא משגעתי אותי,מדי פעם היא מופעלת ויש לי כבר firewall. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני נתקל הרבה בבעיות של ההודעה הזו שקופצת לי ואומרת שארעה תקלה.. אני זוכר שפעם שעברה במחשב הישן נפטרתי ממנה איכשהו ואני לא זוכר כעת איך. יש איזה הרצה בקונפיג שאני יכול להוריד אותה?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולר ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לחצן כלשהו (הייפר לינק) בתוך כל אתר אני מקבל הודעה בסגנון הנ"ל למישהו יש פתרון? חוץ מלעבור לפיירפוקס (אני גם ככה משתמש בשניהם, אבל יש דברים שהדפדפן של מיקרוסופט יותר טוב בהם) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום עשיתי התקנה של וינדוס ההרדיסק שלי הוא 80 גיגה 40 C 40 E עכשיו שהתקנתי את הוינדוס בטעות התקנתי אותו על כונן E וC כאלו הכונן הרייק יש אפשרות עם איזה שהי תוכנה להפוך בינהים? כי אני רוצה שעל C יהיה הוינדוס תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הייי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשים כל אחד מהם 250GB הראשון הרגיל XP ורציתי להתקין ויסטה על הדיסק קשיח השני שהוא ריק האלה... התקנה הושלמה שמתי שם משתמש וסיסמא כרגיל .... וברגע שהויסטה מופיעה בסיסמא ושמתי ת'הסיסמא שלי ושומר ת'הגדרות ונכבר לבד אוקי... פתאום נעצר הבעיה לפני פיתחה של ויסטה רשום בעיה BOOTMGR IS COMPRESSED
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום!! יש לי VISTA HOME BASIC וזה בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית!!! וזה לא עובד אני עשיתי הכול שיניתי הכול לאנגלית עשיתי ריסטרט! ולא עובד וניסיתי מלאה פעמים והכול האפשרויות עשיתי באנגלית אלגלית(ארצות הברית) ככה מהשו כזה!! מי שיודע איך להחליף בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי יש לי את שגיאה 1719 כל פעם שאני מנסה להתקין או למחוק תוכנה או משחק כלשהו הנה התמונה : מה לעשות ? יש לי ווינדווס אקס פי 64 ביט אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שנמאס לכם לשמוע על מסכים כחולים אבל אשמח אם תוכלו לעזור. אז ככה המחשב שלי בן חצי שנה ומאז שקיבלתי אותו היו לי בעיות של מסך כחול שקפץ לי פתאום כל 3 שבועות אבל זה נגמר כי זה היה קשור לכרטיס מסך וטפלתי בזה. בחודש האחרון אני מקבל מסכים כחולים עם הודעות שגיאה משתנות תוכנות קורסות לי, זת'ומרת הודעות שגיאה שבגללה התוכנות היו צריכות להסגר או שפשוט הם נסגרו ככה סתם. גם במהלך השימוש במחשב מופיע מסך שחור לשניה ושוב חוזר למצב רגיל. קראתי שיכול להיות שזה קשור לזיכרון הוירטואלי ושלא נעשה איחוי וצריך להחליף אותו. ועוד מצב מוזר. אם המחשב נתקע במסך כחול ואני עושה ריסט אז המחשב לא עולה ונתקע שניה אחרי שאני לוחץ ריסט. אבל אם אני מנתק את החיבור של המודם למחשב הוא עולה …
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כשהיה לי חייגן כל מה שהיה צריך זה להתנתק ולהתחבר שוב... עכשיו משום מה כל מה שניסיתי לא עוזר... מישהו ?< תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-