Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואשמח לקבל יעוץ \ עזרה אני צריך להריץ תוכנה מבוססת DOS תחת XP נכון שבXP אין ממש DOS אבל מנסיון העבר אני יודע שזה אפשרי, לפעמים יש בעיה עם עברית או עם מסך מלא, כל אלו דברים קטנים שלא רלוונטים כרגע. הבעיה היא כזאת שאני מריץ את התוכנה, המחשב פותח CMD בשביל להפעיל את התוכנה ונשאר שם, לא ממשיך לכלום, נשאר רק לסגור את החלון וזהו ניסיתי על מספר מחשבים והכל זהה, ניסיתי כ6-7 שילובים שונים של חומרה ועדיין כלום הדבר הכי מוזר שבמחשב האישי שלי זה עובד AMD 4800 \ DFI SLI-DR \ GSKILL 1GB PC4800 וכו' כל הקשיחים שלי במחשב הם SATA אבל ניסיתי במחשבים אחרים גם כוננים של IDE האם יש למישהו איזה כיוון ?!?!? תודה רבה מראש גיא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. באופן פתאומי, ללא כל פעולה או לחיצה על המקדלת/העכבר, נעלם לי ב-XP חלון "משימות קובץ ותיקייה" (TASK PANE). זה מרגיז !! גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה, ואין שום מידע על דבר זה באתר של מיקרוסופט, באתר הזה או באתרים אחרים. אפילו חיפשתי איזשהוא קיצור דרך שאולי נחלץ בטעות, אבל - כלום !! מישהו יודע מה קרה? האם זה וירוס ? (כאמור יש לי XP,גרסת HOME, וכן NORTON ANTI VIRUS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחר חיבור טלפון סקייפ עם USB למחשב עם windows xp pro, אני לא יכול יותר לשמוע אודיו ביציאת האוזניות/רמקול. כיצד ניתן להחזיר את שמיעת האודיו גם ליציאת האוזניות? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי windows XP Home Edition הסתכלות על המסך גורמת לי לכאבי עיניים! אני חושב שזה קשור ל- refresh rate של המסך ניסיתי להחליף אבל עדיין זה מטשטש ב- windows 98 SE הוא היה בוחר לי לבד את הרענון מסך ככה שזה לא עשה לי בעיות האם יש איזשהו קובץ שמעדכן את זה? Help ME! ???
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פרסם פה מישהו הודעת על איך לראות את כל ההתקנים הוירטואלים (ההתקנים שמותקנים כביכול אבל לא מחוברים או לא קיימים) ב-WINXP ואיך ניתן להסיר אותם על מנת לשפר את ביצועי המחשב. חיפשתי את זה בפורום אבל לא מצאתי. מישהו יודע איך לעשות את זה? או לחילופין לתת לי קישור לזה?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, קניתי מחשב חדש וכאשר אני מעלה אותו הוא רושם לי insert boot disk האם אני צריך להכניס איזשהו דיסקט או את הדיסק ל הווינדוס תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ניסיתי ולא הצלחתי למצוא דרך לשנות את צבע הטקסט של הכותרת ב-win8 והיא נשארת באותו צבע של ערכת הנושא. זה מציק במיוחד ברגע שמגדירים את צבע החלון לשחור ואז הכיתוב בלתי נראה כי גם הוא שחור. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי פונטים חדשים אך הם עשו לי בעיות עם הפוטו שופ וכל מיני. אני יודה מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור להורדה של הפונטים הסטנדרטיים של וינדוס 7, כי מה לעשות בטעות מחקתי אותם עם שאר הפונטים הלא תקינים. תודה רבה מראש, מקווה שהיה לכם צום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשמכניסים סידי למחשב תמיד עולה חלון של איזו פעולה ברצוננו לבצע. איך משנים את הפעולות? יש לי שם אופציה לצריבה עם alcohol 120% שכבר מזמן מחקתי מהמחשב בנוסף קניתי צורב חדש ומופיעות שם אופציות שהנרו 7 התקין (מהדיסק שהגיע עם הצורב). כשאני בוחר אחת מהאופציות האלה שום דבר לא קורה. תודה עריכה: יש לי ווינדוס XP sp 2
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת בשעון, שאני לא יכול לסדר כבר המון המון זמן... השעה מוצגת בשיטת 12 שעות במקום 24... כלומר השעה עכשיו 22:09 - אצלי זה מציג 10:09 PM... ועוד משהו... עם המעבר לשעון קיץ, השעון אצלי במחשב מציג שעה 1 לפני... אם אני משנה, אחרי הדלקה חדשה של המחשב השעון חוזר להראות שעה 1 לפני... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב לא עולה לוינדוס הוא נתקע במסך של הוינדוס (התמונה הזאת ) המחשב עולה רק במצב בטוח ... מה אני עושה? (כמובן מבלי לפרמט ולהתקין מחדש הכל)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן בוצעה במחשב שלי התקנה חוזרת של אותה גרסת XP על המחשב בלי לפרמט אותו קודם. תיקיות שהיו על הדסקטופ (לא קיצורי דרך לתיקיות) נעלמו אבל כנראה שהתוכן שלהן עדיין נמצא איפשהו במחשב. איך אני מאתר אותו ומוחק? יש לי בעיית נפח רצינית בהארד דיסק...
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-