Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
הכונן עליו מותקן הווינדוס בעל נפח של 120 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו לשתי כוננים. כל מה שיש עכשיו שישאר ב-C ו-70 ג'יגה יעברו לכונן חדש בשם E:. האם אפשר לעשות זאת בלי לפרמט מחדש? אם כן איך? אפשר מדריך?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב לא בOC ועושה ריסטים באופן בלתי רצוי...אבל לא שרירותי... כאשר אני עושה PRINT SCREEN ואז מדביק אותו בצייר הוא עושה ריסט... בנתיים זה המצב היחידי שגיליתי... ממה זה??.. (התקנת מערכת ההפעלה פעם נוספת לא עזרה..!!)... מצאתי עוד משהו שעושה ריסט: בהרחבות של FireFox Talkback 1.5.0.3 (מתי שאני מנסה לפתוח את הדף הזה:http://images.nana.co.il/sitefiles/nvsupport/Technical-support/media/a/rule/rule.html)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתרתי כבר את הבעיה תודה עריכה:אני אשאל פה עוד שאלה אין צורך לפתוח עוד דיון יש לי וינדוס בעברית איך אני הופך אותו לוינדוס באנגלית
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי חבר בן 30 והוא קנה מחשב חדש הוא רוצה להתקין SP2 דרך מיקרוסופט בעידכו8נים האוטומטים וכשהוא מתקין הכל.. בסוף המחשב עושה ריסט.. וכשהוא נידלק הוא מגיע למסך השחור שכתוב WINDOWS XP והוא ניתקע באמצע, כלום לא זז. אני לא מבין למה?! ואז כדי שאני יצליח להיכנס למחשב כיאלו בלי שהיתקע לי המחשב בהתחלה במסך השחור אני אפילו לא מגיע למסך הכחול של הברוך הבא אז אני צריך להיכנס דרך הסאפ מוד ומישם להסיר תSP2 וזהו. נישאר לי SP1 . תעזרו לי בבקשה אם יש פיתרון לזה אני אודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 עדין לא מצאתי חשבתי להחליף את המודם למודם רשת כי זה האפשרות היחידה.. תודה :xyxthumbs: עריכה: בטעות שמתי בפורום וינדוס תעבירו בבקשה לרשתות סליחה ותודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות על האפשרות שיש ב WIN לעשות system restore: 1. כשני מבצע system restore למלשל ליום קודם האם כל מה שהתקנתי (מסמכים/תוכנות/מידע) באותו יום ביצוע ה system restore זה נמחק (מקווה שהסברתי את עמצי טוב) 2. האם הדבר "בריא" למחשב או שעדיף להימנע?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בשומר מסך, השמור מסך מתחיל לעבוד לאחר פרק הזמן שהגדרתי וכדקה לערך אחרי שהוא פועל הוא פתאום מפסיק וחוזר לWIN (כמובן שלא נגתי בכלום) והדבר חוזר שוב ורק בפעם השלישית שזה קורה המוניטור (המסך כבה - כי ככה הגדרתי את זה) אבל למה הדבר קורה שהשומר מסך מפסיק לעבוד?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לוקח למחשב שלי בערך דקה וחצי עד שהוא מואיל בטובו להתחיל לעשות ריסטארט מהרגע שהוא קיבל ת'פקודה...אני לוחץ ריסטארט..לוקח כמה שניות עד שהכל נסגר אבל הוא נשאר עם התמונה של השולחן עבודה עוד איזה דקה עד שהוא מתחיל לשמור הגדרות ולעשות ריסטארט... איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום הורדתי תקיה שיש בה מלאה קבצים בסיומת של ico ועכשיו אני לא יודע אך להחליף אותם אף הקבצים שיש עכשיו במערכת אני רוצה נגיד לשנות את המראה של המחשב שלי של התקיות של הכול אך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט xp על מחשב שיש עליו חלונות98 הוא רושם לי שמותקן כבר על המחשב שלך,שיניתי את הביוס שיעלה מה-cdrom הוא עולה אבל כנראה שאני מפספס משהו תקליטון איתחול? הלכתי לפי הוראות מדריך והכל אני רוצה לציין שה-xp חוקי . האים ביגלל שיש 98 אז צריך למחוק ? או שאני צריך תקליטון איתחול אם כן איזה? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי חיבור דואר של GMAIL באיזה פורום אפשר לשאול על זה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-