Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי אחרי הרבה זמן שלא טרחתי לעדכן את הwin שלי (וכניראה בצדק) החלטתי אתמול להפטר מהבועה המטרידה הזאת ואישרתי לwin שלי (ד"א XP home SP2) להוריד את העדכונים שהוא רוצה... אחרי זה כמובן ריסט ואז המחשב עולה מגיע למסך התחברות, אני לוחץ על המשתמש שלי, מקיש סיסמא והוא נכנס (לוג און) ומיד יוצא החוצה (לוג אוף). אני לא מצליח להפעיל טסק-מנג'ר, זה קורה גם בסייף-מוד, גם עם אדמין בכל מצב שבדקתי. יש איזה עדכון דפוק של מייקרוסופט שעושה את זה? יש דרך לתקן את זה? מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע אין לי מחשב בגלל זה... אודה לכם על העזרה כאן או בomrivm@gmail.com עמרי
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ווינדווס וזה נתקע לי באמצע ועכשיו זה לא נותן לי להמשיך את ההתקנה מישהו יכול בקשה להסביר לי איך אני יכול לפרמט את המחשב?? אין לי גישה לווינדווס הוא לא יכול לעלות כי הוא לא הותקן לגמרי
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הבנתי שאפשר לשלוח SMS למנויי חברות מסוימות בארה"ב. מה שאני לא יודע זה האם זה על חשבון אלה שאני שולח להם, או על חשבון החברה הסלולרית/אינטרנט/למי אכפת/... ? כי זה דווקא יהיה לי שימושי לשלוח SMSים חפשי לארה"ב אבל- לא על חשבון הבנאדם שאני שולח לו חפשתי תשובה לזה, וגם באתר מיקרוסופט לא מצאתי... תודה רבה מראש!!! ביי
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה ...התקנתי Windows Xp Sp2 באנגלית.....ועשיתי 2 משתמשים עכשיו השאלה שלי היא....אם אפשר לעשות משתמש אחד שהמחשב שלו יהיה בעברית...שהתחל יהיה בעברית והמחשב שלי יהיה כתוב בעברית ושאר הדברים...... והמשתמש השני ישאר באנגלית......אפשרי דבר כזה ?! ואם כן איך אני עושה את זה ..
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
יש לי שתי בעיות שהתחילו לאחרונה. הראשונה היא שיש דפים מסויימים שעד לפני כמה ימים עבדו ללא כל בעיה ובימים האחרונים הם לא נטענים בכלל והERROR שאני מקבל הוא: Unterminated string constant הבעיה השניה היא שאני עובד על גודל בינוני של הטקסט וברגע שאני לוחץ על לינק מסויים בדף כל הטקסט גדל. ברגע שאני טוען את הדף מחדש או עובר לדף אחר הוא שוב בגודל נורמלי עד שאני לוחץ על לינק. חשוב לציין ששתי הבעיות נעלמות ברגע שאני מתחבר לחלונות (WIN2KPRO) עם משתמש אחר. אז הכל עובד כמו שצריך. רעיונות? (חוץ מלעבור לדפדפן אחר)
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב בשם kernel שלא נותן לי להתקין sv2 ואני לא יכול למחוק?להחליף אותו מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחיצה שמכילה 15.6GB ויש בה 2GB פנויים, אני רוצה להגביל את השימוש במחיצה עד למצב של 1GB פנוי (כלומר שיהיה מותר להשתמש רק ב 14.6GB) ניסיתי לקבוע את גבול השימוש ל 14.6GB כתור אדמין, אבל כאשר נכנסתי כמשתמש ראיתי שגודל המחיצה הוא 14.6GB ושיש לי 2GB פנויים. כלומר המשתמש שאמור להיות מוגבל ל 14.6GB יכול בפועל להשתמש ב 2GB נוספים ובעצם לעבור על ההגבלה. איך ניתן לגרום לכך שכאשר אני ייכנס למשתמש אני יראה רק 1GB פנוי, כלומר, כיצד ניתן להעלים מקום מההרדיסק עבור משתמש מסויים? מדובר ב win2k pro תודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249613,00.html הוויסטה נראית די נוחה ויפה לשימוש מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כאשר אני לוקח גרף מאקסל ועושה העתק, ומנסה להדביק אותו בתור תמונה בוורד/צייר הטקסט העברי שבגרף הופך לג'יבריש. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא לעשות הדבקה מיוחדת ואז לבחור JPEG - אבל אז איכות התמונה נמוכה מאוד. למישהו יש פתרון לעניין? מלבד זאת, חלק מהגרפים שניסיתי להדביק, הודבקו בתור ריבוע שחור...
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל, אני מבקש עזרה מיקצועית! אני לא מעוניין בתגובות של אילו הלא בטוחים ב-100% (או לפחות 95% ) במה שהם מציעים! כידוע, נושא ה-Pagefile כבר מוצא בפורומים ברחבי העולם, אין סוף גרסאות ודעות על גודלו ומיקומו האידיאלים. אשמח לתגובות מאילו שתוכן הקישורים הבאים הוא מובן מאליו עבורם: http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;889654 מס' פרטים רלוונטיים: מערכת ההפעלה - Windows XP Pro x64. זיכרון - 1GB 2 כוננים קשיחים: 1 - WD Raptor 74GB 10k - עליו מערכת ההפעלה. (SATA1) 2 - WD 160GB SATA1 - בשימוש לעיתים רחוקות. 2 הדיסקים נמצאים על אותו הבקר. בבקשה התייחסו לכך שעל כל דיסק קיימת מחיצה אחת בלבד (זאת לא המ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בהתקנה עשיתי שתי מחיצות ועכשיו אני רואה שיש כונן C וכונן D אבל הבעיה היא שהוא עשה שגם הכונן D יהיה גם הכונן של הCDROM.. מה לעשות? וגם האינטרנט לא עובד לי יש לי חיבור רשת למישהו יש מדריך איך לעשות שהמחשב יזהה את החיבור שלי?.. תודה!!
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Items.aspx?GroupID=2572&ProgID=2409 אני מנסה להכנס לסקיצה של הבנות נחמה וזה לא פותח כלום. מה לעשות כדי שזה יפתח? תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-