עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ויסטה פרימיום 64bit, לרוב אני לא צורך יותר מ50% זיכרון, רק במשחקים אני מגיע לצריכה גבוהה של 70%. אמרו לי פעם שכאשר אני מפעיל משחק הויסטה מפנה בזיכרון דברים שהם לא שימושים וככה יהיה לי יותר זיכרון, וול, זה לא קרה לי עד עכשיו אבל ניחא. הבעיה שלי פה זה שהמחשב דלוק ברצף רק יומיים וכל השימושים שנעשו בו ביומיים האלה זה משחק אחד, פיירפוקס, מסנג'ר וצפיית פרקים של הירוס. הפעלתי פרק אחד שהוא באיכות HD (לראשונה!) ואז שמתי לב שהמחשב ניהיה איטי יותר ופתחתי את מנהל המשימות וראיתי אותו על כמעט 80% צריכת זיכרון שככה זה לא בד"כ, אמרתי שבטח זה הפרק ואחרי שסיימתי סגרתי אותו, עכשיו אני בא למחשב ורואה שחלק מהדברים זזים לאט וכמה זזים מהר, שוב בדקתי וצריכת הזיכרון שלי עכשיו תקועה על 70…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Leo101,

יש לי בעייה בזיכרון וזה משגע אותי...... יש ברשותי 256 ddr ארבע מאות מגה הרץ מהירות עכשיו שאני מסתכל במחשב של בת דודתי (שיש לה גם 256 ddr רק שלה יש 333 וגם יש לה חברה מעפנה) אני רואה במנהל משימות שיש לה 130מגה זיכרון פנוי(זיכרון פיזי) אני מסתכל בתהליכים אני רואה שיש לה המון תוכנות מופעלות שם אני אחבר את הזיכרון שהן לוקחות אני אקבל משהו כמו 70-80 מגה עכשיו אם אני מסתכל במחשב שלי אני רואה שיש לי הרבה פחו תוכנות מופעלות שביחד הן לוקחות בערך (דרך אגב שאני אומר תוכנות אני גם מתכוון מערכת) 50 מגה מקסימום ושאצלי אני מסתכל על זיכרון פנוי אני רואה שיש לי בקושי 80 עכשיו אני יודע שיש את התהליכים של הווינדוס שאי אפשר לראות.... אבל למה לה הם לא לוקחים כל כך הרבה זיכרון אבל …

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. Started by guyh,

אני מתקין חלונות 98 חוקי ומקורי, כולל רשיון ודיסק מקורי OEM, לא מהדורה שניה. אך איך שאני מסיים את ההתקנה של כל הדרייברים, אני מקבל הודעה שהקובץ IEXPLORER ביצע פעולה לא חוקית ולכן יסגר, את ההודעה אני מקבל בעת הפעלת המחשב והוא לא נותן לי להכנס למערכת, גם לא למצב בטוח. אשמח לקבל את עצותיכם/רעיונתכם לפיתרון הבעיה. גיא

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Thug Love,

שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by minor,

יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by roKp,

שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by manz11,

שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  11. לפעמים (לאחרונה זה לרוב) כשאני מנסה להיכנס למחיצות במחשב או מכניס דיסק און קי או סתם נכנס לתיקייה המכילה קבצים אני מקבל הודעת קריסה של ווינדוס עם אפשרות שליחת דוח תקלות וכו' אז שולחן העבודה ושורת המשימות נעלמים וחוזרים כעבור שניות אחדות ואני צריך להיכנסשוב לתיקייה אני חושב שאולי הEXPLORER (לא הדפדפן ) הוא הבעיה בסיפור, האם יש טיפול או דרך לבדוק מה התקלה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. חשוב לציין שאני יכול לשמוע מוזיקה .... לפני כמה דקות פתחתי את הלוח בקרה והלכתי לNVIDIA SOUNSTORM לחצתי עליו ואז הוא אומר לי ביצע פעולה לא חוקית חייב להיסגר ... אמרתי זה בטח בעיית דרייבר אזעידכנתי לדרייבר האחרון ... עכשיו יש בעיה נוספת - אני לוחץ פעמיים הוא אומר לי "AN UNSPPORTED OPERATION WAS ATTEMPED" בהודעת ארור ואז מעלה לי את לוח השליטה של הסאונדסטורם (מה שאמור לעלות) אבל במסך "ראשי" רואים רק אפור

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by Chamuelm,

Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. נמשל אני גולש עם הדפדפן Maxthon נגיד ושומע מוזיקה וסתם פתאום אני רוצה בלי למזאר הכל למטה שיופיע לי... שולחן העבודה .. שלי כיצד אפשר ... ? לעשות את זה אני יודע שבהwindwos 98 הייתי לוחץ d וזה היה אוטומט מגיע לשולחן העובדה . תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  16. שלום לכולם, התקנתי מחדש את ה XP שלי, עדכנתי את המערכת בכל העדכונים הדרושים כולל SP3. יש לי בעיה - לאחר כל אתחול ה THEME משתנה ל XP CLASSIC ואני לא מצליח לשמור אותו על XP style. כיצד אני פותר את הבעיה הזו? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by kuku_gril,

יש לי בעיה שמלווה אותי שנים. מוגדרים לי בווינדוס 2000 ערכות שפות באנגלית ובעברית. בממשק של ווינדוס אני יכול לקרוא ולכתוב את שניהם ,הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ תוכנות. למשל באקספלורר בכניסה לאתר שבו בדף מספר תתי חלונות (כמו למשל אתר ניירות ערך -שערים בחלון אחד ,עליות וירידות בחלון אחר וכולם באותו הדף!) קידוד לעברית מונע ג'יבריש רק בתת חלון אחד -בכל השאר הג'יבריש נשאר. או דוגמא נוספת ,יותר פשוטה ,בקאזה למשל אי אפשר לכתוב ולקרוא בעברית בכלל ,האפשרות להחלפת שפה קיימת (סמן מתחלף מסמן שמאלי לימני ולהיפך) אבל התוצאה בכתיבה היא ג'יבריש. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by blitz,

מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by FireHawK,

הווינדוס XP PRO המטומטם שלי, נופל (ומסרב לקום לתחייה) אחרי שהמערכת עושה windows update . הוא נותן מסך כחול כלח פעם שהמערכת עולה ורושם משהו על relocated ntdll אם אני זוכר נכון. רק אחרי שאני עושה תיקון (התקנה מחדש) לווינדוס הוא חוזר לפעולה. הצעות? (אם זה כולל פורמט או מחקית פרטישן אל תציעו אני רוצה לשמור על המידע בדיסק הזה)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. בוקר טוב שידרגתי את מע ההפעלה לווינדוס 7 האם צריך להתקין קודקים כדי לראות סרטים בווינדוס 7 ? ווידוס 7 התקין לי דרייברים,האם צריך לעשות עדכון של הדרייברים ידנית? יש לי כרטיס מסך 4850 של ATI בווינדוס XP היה לי מרובע קטן אדום של ATI ליד השעון למטה בקטן כרגע הוא לא מופיע בווינדוס 7,האם זה תקין? עוד שאלה קטנה: לגבי הדרייבר של הכרטיס קול של הלוח אם,היה לי בווינדוס XP בנוסף לציור של הרמקול למטה ליד שעון גם את הדרייבר של הכרטיס קול למשל שאפשר לבחור בPOP,ROCK ועוד כאלה.כרגע בווידוס 7 אין לי את זה,יש לי רק את הציור של רמקול רגיל ובודד האם זה תקין? אשמח לעזרה תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. אני מתפקד על תקן הטכנאי מחשבים של החברים שלי בפקולטה, ונותן תמיכה עד כמה שאני יכול ומבין. לפני כמה ימים פנתה אליי בחורה מהפקולטה שהמחשב של בעלה לא עלה. מדובר במחשב נישא של Dell. אמרתי לה לעשות Repair עם הדיסק של XP. בטלפון היא אמרה לי שאין לה אפשרות (אחרי שלחצה על r) לגשת לכונן. ניסינו כמה דברים נוספים אך זה לא עלה יפה והפנתי אותה למעבדות גלאקסי, שמטפלים במחשבים של Dell. היום ניסיתי להתקין מחשב של מישהי אחרת בפוקלטה. אותו סיפור - המחשב שלה לא עלה. היא אמרה לי שאחיה כבר פירמט את ה-HD. אני חשבתי שמדובר בהתקנה סטנדרטית. לאחר ההתקנה (עדיין לא בוצע עידכון מהאתר של מייקרוסופט, המחשב לא מחובר לאינטרנט), ניסיתי להתקין norton antivirus 2003 אבל הוא סירב להתקין לי אותו. לאחר ניסיון…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מכניס את אחד מהתקני הUSB של מפיע(בתמונה): איך נפטרים מזה אחת ולתמיד? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני לא מצילח להוריד SP2 דרך אתר העידכוניים של מיקרוסופט אז חשבתי להתקין את העידכונים הישנים למקרה וגם זה לא נותן לי... מה אני אעשה???

• 9 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.