עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yonatan112233,

אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by huber,

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=536&pgno=0

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by yarin153,

אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. Started by yaronxw,

שלום, אני מנסה להתקין את התוכנה tight-vnc וכל הזמן אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the appropriate permissions to access the item יש לי XP SP2 עם הרשאות של administrator, חיפשתי ב Local Security Policy ולא מצאתי כלום. איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by Dalbayob,

לנעול

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by shimronfio,

היי חברים, לאחרונה נהייתי לי בעיה שלפתע מערכת ההפעלה נתקעת, ואז המחשב לא מגיב, לאחר מכן שאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק מחדש הכל רץ, רק שאני לא מקבל שום תמונה במסך. לפעמים לאחר המתנה זה מסתדר ואז מגיע שורת מסך לפני ההעלאה של וינדוס, אם להריץ את מערכת התיקון (שלא מתקנת כלום) או את וינדוס רגיל. לאחרונה גם הכרטיס מסך שלי החל מדי פעם אני חושב להיכבות.. לפעמים במהלך פעולה רגילה במחשב המסך נכבה לכמה שניות ולאחר מכן התצוגה חוזרת עם שגיאה של הדרייבר של אנוידיה. *בנוסף עכשיו שמערכת ההפעלה עלתה, התוכניות שצמודות לשורת ההתחלה, מופיעים הפוך, כאילו בהשתקפות לכיוון השני. מישהו יודע אולי ממה זה יכול לנבוע?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by chook_rl,

היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by Syrex,

שלום לכולם קיימת דרך מהירה לנווט בRegistry? כלומר לנווט לתקייה/קובץ בלי לפתוח ידני את התקיות? לדו': אני מעוניין להגיע לכתובת הבאה: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer בלי להתחיל לפתוח את כל הכתובת באופן הידני המעייף והמתיש. קיימת אפשרות לשמור את השינויים שאני מעוניין להכניס בקובץ *REG ואז פשוט להפעיל את הקובץ, זו גם אפשרות מקובלת,אך כמובן אעדיף לקבל תשובה בשני הדרכים. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום רב, בכל תיקיה רגילה ב Windows ניתן לסדר את התיקייה כך שהקבצים יסודרו לפי תאריך הוספתם. (arrange icons by > modified). עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תיקיה רק של mp3 ומשום מה אין לי את האופציה הזאת, אלא אופציות אחרות המותאמות לתיקייה שמסומנת כמוזיקה - כפי שניתן לראות בתמונה למטה. כמובן שבדקתי והתיקיה היא תיקיה רגילה ואין לה שום סיווג מיוחד. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור אותה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by HellBoY,

לא ידעתי אם לשים את זה פה או בתוכנה אבל ביגלל שזאת יכולה להיות וסביר להניח שזאת בעיה בווינדוס אז שמתי את זה פה,אם לא טוב אז תעבירו. טוב אז ככה זה הארור: http://img138.imageshack.us/my.php?image=011020062010328zc.jpg ניסיתי לעשות כל מה שעלה לי בראש שיחזור מערכת איחוי רגיסטר בדיקת וירוסים ורגולות איחוי דיסק התקנה מחדש של SP2 התקנה של windows installer ובדיקת ארורים לדיסק. ועדיין אותה הבעיה אין לי כבר מושג מה לעשות אם למישהו יש הצעות או פתרונות בבקשה תעזרו.. 10x

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by benasoor,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל. ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by DDDDPJ,

SANI ROSM BAVRIT ZA ROSM ??י?י??????????????? י?י?ג????ג?????ו??‗ AIH ANI MSDR AT ZA? MA LIRSOM BCOTRT?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows 2000 pro תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by yan_ymar,

C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by RED_ALERT,

נעלם לי הסגור מזער וכ' כמו שאתם רואים בתמונה עשיתי ריסטארט וזה עדיין ככה. מה הבעיה? העלתי את התמונה לפה http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=110024

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. יש לי בעיה אם ההתקנה של ווינדוס XP אחרי שהוא סורק את כל מה שהוא עושה בהתחלה ואז שאני לוחץ אנטר בפעם הראשונה הוא רושם שהוא לא מוצא שום הרד דיסק ורציתי לשאול איזה גירסה אני אמור להתקין שיש בה תמיכה לSATA2 ? או איך אני מתקין תמיכה של SATA2 כרגע אם אין לי שם ווינדוס ? (יש לי לוח אם של ASROCK)

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by raychin,

שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]

21. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי היום דיסק קשיח חדש של WD בנפח של 250 ג"ב , חיברתי אותו והמחשב מזהה אותו , איך בעת ההתקנה של WIN XP , זו השגיעה שאני מקבל , אין לי כונן דיסקטים 1.44 , לכן יצרתי דיסק התקנה SLIPSTREAM עם דרייברים של SATA , ועדין אותה השגיאה , פירמטתי את הדיסק בצורה ידנית וגם חילקתי אותו , עדין הבעיה נשארת , אפילו הצלחתי להתקין עליו חלונות 98 ומתות WIN 98 , ניסיתי להתקין XP , ואני מקבל את אותה השגיעה . תודה !

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by mooosa,

הבעייה היא שה- cpu שלי תמיד על מאה. בדקתי בטאסק מנג'ר, בפרפורמנס מה גורם לזה. מה שגרם לזה היה- winlogon שגזל 70 cpu בערך... אם winlogon זה מה שאני חושב שזה אז, אז זה משהוא שהורדתי שבמקום שכשאני מדליק את הווינדווז יהיה כזה סמל של אקס פי עם קוו שמתמלא, אז יהיה כזה של גארפילד עם קו שמתמלא. ניסיתי לעצור את זה- לא עובד ניסיתי למחוק את זה- תוכנה אחרת משתמשת בזה כבר. בבקשה עזרה!!! ;Dתודה מראש

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Dym,

משום מה, כשאני סוגר את המחשב, ה-NumLock נשאר דלוק (ואם הוא היה כבוי, אז הוא נדלק)... מישהו מכיר/ יודע למה/ יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by ETB,

כל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעת שגיעה מעצבנת. שמתי לב גם שלוקח לדף לעלות הרבה זמן, וגם נתקעים לי הרבה אתרים. מערכת הפעלה XP, ואקספלורר 6.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים