Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
החיבור של האינטרנט. אם אני לא רוצה להתחבר וזה קופץ אז זה משגע לי ת'שכל אם אני עושה cancel אז אחרי כמה שניות זה שוב קופץ אם אני רוצה שזה לא יקפוץ אני צריך לחכות כמה דקות עד שזה יעשה לי שההתחברות נכשלה ואז אני יכול לעבוד עם המחשב אבל אני לא רוצה שזה יקפוץ מתי שהמחשב רוצה מה עושים??? דרך אגב זה ווינדוס XP תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר אני עובר לויסטה פרימיום 64 ביט אחרי שאני אקח את המערכת שהגיעה אלי בדואר ורציתי לדעת אם יש דברים מסויימים שצריכים להגדיר בביוס או כל דבר אחר כדי שלא יהיו בעיות כבר אחרי שאני מתקין את המערכת, כרגע אני עם XP 32 ביט. ועוד דבר, אני רוצה שויסטה תהיה מותקנת במחיצה נפרדת בגודל 40 ג'יגה בכונן קשיח חדש מדגם WD6400AAK שכרגע יש עליו רק קבצי מוזיקה ווידיאו בלי מחיצות בכלל אבל אני לא מוצא איך עושים את זה, כמו כן אני מעדיף למחוק את XP שמותקנת אצלי במחיצה של 800 מגה בית בהארד דיסק הישן יותר ואשמח אם תגידו לי איך אני מרוקן את המחשב מכל שריד של חלונות לפני המעבר לויסטה , תודה.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ויסטה ואני רוצה לנסות את החלונות החדש.. איך מתקינים גם את 7 מבלי לפרמט את ויסטה (DUAL BOOT) בנוסף, אם אני עושה את זה ומשאיר את ויסטה אני אצטרך להתקין דרייברים מחדש גם ל-7? או לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מחדש את ה XP שלי, עדכנתי את המערכת בכל העדכונים הדרושים כולל SP3. יש לי בעיה - לאחר כל אתחול ה THEME משתנה ל XP CLASSIC ואני לא מצליח לשמור אותו על XP style. כיצד אני פותר את הבעיה הזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחרונה האנטיוירוס שלי (Symantec Antivirus) ערך חיפוש ומצא שהקובץ "miin.kso", שנמצא ב windows\system32, הוא סוס טרויאני. (Trojan.Gen) מחקתי את הקובץ מבלי לבדוק פעמיים (בניגוד להרגלים התחקירתיים שלי) וחשבתי שנפתרתי מהבעיה. אבל לאחר אתחול המחשב גיליתי שהקובץ לא נמצא, לא ידוע איזו תוכנה עובדת על הקובץ אז הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שזהו קובץ של הווינדוס. יצרתי את "אותו קובץ" בnote pad רק שהוא ריק מכל תוכן ורק שמור בסיומת kso. אתחול נוסף ומופיע לי חלון ש rundll32 מחפש אחריו, וחוץ מזה המערכת כותבת לי שהקובץ הוא "לא תמונה מזוהה\מתאימה למערכת". (אם אתם רוצים אני יכול להביא ציטוטים מדוייקים,אבל זהו המבנה העיקרי של ההודעה) רציתי לשאול אם הקובץ יכול להפריע לי באיזשהו שלב (…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן עשיתי שיחזור מערכת וזה קרה הפונטים בעברית השתבשו לי לפעמים לא מופיע עברית איפה שצריך במקום יש ריבועים כאלו וגם באתרי אינטרנט העיברית קטנה כזאת ולא ברורה איך אפשר לפתור את הבעיה? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר את זה למסך האייקונים הקטנים לבחירה אצלי זה במצב שצריך לכתוב שם משתמש וסיסמא... תודה.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
גם בווינדוס XP אפשר לעשות שסרטון יהיה הרקע בשולחן עבודה? זה משהו שרק עכשיו שמתי לב שקיים בויסטה ובכלל
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני מגדיל את הרזולוציה של המסך? כרגע הרזולוציה היא 1280X1024 וזה הכי הרבה שאני יכול כרגע. אפשר יותר מזה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי WINXP FOR LEGACY PC על המחשב שלי. אח"כ החלטתי להתקין WIN 2000 במקום זה. אחרי שהתקנתי את חלונות 2000 ראיתי שיש לי 2 אופציות BOOT - של שתי ההתקנות הנ"ל. ניסיתי לעשות FIXMBR וגם FIXBOOT. שומדבר לא עוזר, נשאר לי ב- BOOT שתי אופציות הנ"ל. הייתה בעיה עם ההתקנה של 2000 אז ניסיתי עוד פעם ועכשיו יש 3 אופציות, ולא ניתן להסיר אותן. בבקשה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 17:59:37 כשאני נכנס לקונסול ה REPAIR וכותב BOOTCFG /LIST אני מקבל:There are currently no boot entries available to display יכול להיות שפשוט ההרדיסק נדפק, ולא נותן לכתוב כלום?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום זה קורה לי אחרי שחיקה של המערכת הפעלה.כח פעם אחרי תקופה מסויימת נעלמים מהמחיצה של C כמה גיגות. והנה המצב הנוכחי תיקיית חלונות 3.36 גיגה windows תיקיית תוכנות 2.53 גיגה program files מסמכים והגדרות 2.50 גיגה Documents and Settings סהכ בערך 8 גיגה זה תופס אבל....נפח הכולל של C שלי זה 15 גיגה ויש לי כרגע אולי אחד וחצי גיגה פנוי..... לאן נעלמו היתר???? ואין עוד תיקיות.ממש לא בא לי לפרמט אבל ההעלמות הזאת משגעת אותי. כלומר בפועל 8 בשימוש.נפח המחיצה 15.זאת אומרת 7 גיגה צריכים להיות פנויים.אבל רק אחד וחצי פנויים. לאן נעלמו 7 גיגה...ואחרי פורמט הם מופיעים שוב וזה הכי מרגיז.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-