עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. 1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי The Operation could not be completed A device attached to the system is not functioning הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד... איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו? הערה: חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה? הוא חיוני? מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף? 2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware. אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL (בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Couthzoe,

שלום לכם! לאחרונה האנטיוירוס שלי (Symantec Antivirus) ערך חיפוש ומצא שהקובץ "miin.kso", שנמצא ב windows\system32, הוא סוס טרויאני. (Trojan.Gen) מחקתי את הקובץ מבלי לבדוק פעמיים (בניגוד להרגלים התחקירתיים שלי) וחשבתי שנפתרתי מהבעיה. אבל לאחר אתחול המחשב גיליתי שהקובץ לא נמצא, לא ידוע איזו תוכנה עובדת על הקובץ אז הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שזהו קובץ של הווינדוס. יצרתי את "אותו קובץ" בnote pad רק שהוא ריק מכל תוכן ורק שמור בסיומת kso. אתחול נוסף ומופיע לי חלון ש rundll32 מחפש אחריו, וחוץ מזה המערכת כותבת לי שהקובץ הוא "לא תמונה מזוהה\מתאימה למערכת". (אם אתם רוצים אני יכול להביא ציטוטים מדוייקים,אבל זהו המבנה העיקרי של ההודעה) רציתי לשאול אם הקובץ יכול להפריע לי באיזשהו שלב (…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  4. יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by maverick,

שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by huber,

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=536&pgno=0

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by the red dragon,

שלום!! יש לי VISTA HOME BASIC וזה בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית!!! וזה לא עובד אני עשיתי הכול שיניתי הכול לאנגלית עשיתי ריסטרט! ולא עובד וניסיתי מלאה פעמים והכול האפשרויות עשיתי באנגלית אלגלית(ארצות הברית) ככה מהשו כזה!! מי שיודע איך להחליף בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. לצוות הפורום שלום יש לי WIN2000 שעבד כשורה במשך שבועיים רצופים ללא בעיה עד שגיליתי שאני לא יכול לרשום באתרים [ מנועי חיפוש בעיקר עברית] כל פעם שאני מקליד אני רואה גיבריש כמבן שחיפשתי פה במנוע חיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי ללכת לREGOINAL OPTIONS ןלמאפינים של הדפדפן ידעתי גם מקודם . אני רוצה לציין שאני רואה עברית יכול להקליד עברית בוורד אקסל ובאתרים מסוימים באינטרנט הבעיה שלי היא רק במנועי חיפוש כמו גוגל וואלה ששם ברגע שאני מקליד עברית אני מקבל גיבריש תודה על המאמץ שלכם

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by SEangel,

יש לי WIN2K עם SP4 וכל העידכונים כשאני לוחץ על הלחצן הימני האקספלורר קורס וכותב את ההודעה הבאה: Explorer has generate errors and will be closed by windows. You will need to restart the program. An error log has being created. מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by ArielN,

אנשים הכל בסדר ב-Processes שלי? ודרך אגב אמור להיות לי 5 svchost...? (יש לי רשת)

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by oren_vegas,

ניסיתי להתקין נרו 6 במקום 5.5 והסתבכו לי כמה קבצים.. איך אני עושה restore?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אני מנסה להתקין ווינדוס 2000, וכל פעם, יחסיתבהתחלה ההתקנה, כשהאשף מעתיק את כל הקבצים מהדיסק, אני מקבל שגיאה: The file blablabla was not copied correctly. The file Setup Placed ON your Hard DIsk is not vaild windows 2000 system image משהו כזה רק שמבקום בלה בלה בלה יש שם של קובץ - כל פעם קובץ אחר. כל פעם חסר קובץ אחר, וכשאני עושה Retry, זה לא עוזר כ"כ...אם זה כן עוזר אז מיד אח"כ תבוא אותה שגיאה בידיוק רק אם שם קובץ אחר, ואז ה Retry לא יעזור... פירמטתי את ההארד דיסק לגמרי לפחות 10 פעמים כבר וזה עדיין ככה. ניסיתי דיסקים שונים של ווינדוס 2000 שיש לי, ובכולם זה אותה הבעיה... אני חושב שהבעיה היא בכיוון של הביוס או משהו כזה... מה אני עושה?! אני מתחרפן!

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by iPsych,

טוב, אז ככה. ביומיים האחרונים שמתי לב שבמקום ה16-20 שניות הרגילות שלוקחים לווינדוס לעלות, הזמן עולה לבערך 40, תגידו לא נורא, אבל לי זה הפריע. בדקתי אילו תוכנות עולות עם הטעינה של ווינדוס- וקובץ אחד צד את עיני- DPIZ.EXE, שאין לי מושג למה הוא קשור, שכן, מופיע רק בשמה, וללא כל כתובת. עוד דבר שבקתי הוא התוכנות שרצות ברקע בעת הטעינה. ומלבד לאותה תוכנה תמוה (DPIZ) שמתי לב לעוד קובץ PENIS.EXE, שם הקובץ היה זכור לי ממקום כלשהו, אבל לא ידעתי מאיפה. לאחר גיגול פשוט, הבנתי שהקובץ שהיה מוכר לי הוא חלק מוירוס הבלאסטר (Version B), אך משום מה לא השפיע באף אורח על המחשב, מלבד קצת איטיות. דבר נוסף הוא זה שבלעדי לסגור את הקובץ ע"י מנהל המשימות- אי אפשר לפתוח את ה MSCONFIG, הוא פשוט עולה ונ…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שלום עולה לי הודעה בזמן הפעלת המחשב http://img300.imageshack.us/img300/1328/48957866en6.jpg ומה שמוזר זה שהתאריך והשעה כן נכונים במחשב. מישהיו יודע למה זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)

16. Started by Rosebud,

אני מתקין Windows XP על מחשב עם המפרט הבא: מעבד - Pentium 3 1GHz לוח אם - Asus CUSL2 (ביוס מעודכן) דיסק קשיח - WD 160 GB כרטיס מסך - GeForce 2 MX ו 370~ מ"ב זיכרון פנימי. את ההתקנה אני מבצע ע"י בוט של המחשב מדיסק התקנה של ווינדואוס. הוא עובר את שלב ה Loading לכל מיני קבצי מערכת, ולאחר מכן הוא קופא בשלב ה Setup is starting windows. פרטים שאולי רלוונטיים לבעיה: *ההארד דיסק לא מפורמט ולא partitioned. הדיסק חדש מהחנות, חיברתי אותו, והוא זוהה ע"י הביוס. התכוונתי לפרמט ולחלק אותו מתוך ההתקנה של הווינדואוס (זה בכל מקרה מה שעשיתי עד היום בכל פעם שהתקנתי, אבל אני לא מצליח להיזכר אם אי פעם התקנתי חלונות על דיסק חדש לגמרי). *לוח האם שלי לא היה אמור לתמוך בנפחים של יותר מ 80 GB ללא ע…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

חבר'ה אתם יודעים אם ב-XP אפשר לעשות דיסקט הפעלה כמו במילניום ? תודה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by coben,

וכן ה jumplist של ה explorer ב taskbar לא מכילה את ה recent. לכל שאר התוכנות אפשר לעשות pin to, וכן הם מכילות את ה recent. הצעות ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. Started by HellBoY,

טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by FaceMe,

שלום אלופים, התקנתי משחק די ישן (USAF) על המערכת שלי ( AMD 2500 winXP) בהתחלה הכל עבד מצויין עד הרגע שניסיתי להתחכם ולשנות את הרזולוציה של המשחק , שיניתי לאיכות הגרפיקה הגבוהה ביותר המשכתי לשחק והכל היה בסדר גמור לא היה שינוי אך לאחר איתחול של המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : USAF has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להסיר את המשחק באמצעות התוכנה your uninstaller על מנת שתסיר את הכל נכנסתי ל - registary ומחקתי כל מה שקשור במשחק עשיתי serch על כל ההארדיסק ומחקתי גם פה הכל ועדיין מתקין מחדש ושוב אותה הודעת שגיאה מעצבנת . תעשו טובה לא רשמתי סתם דחוף קניתי בשביל המשחק הזה גויסטיק חדש ב - 250 שקל והספקתי לשחק במשח…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by mickycohen,

חייב את עזרתכם יש לי מחשב ויש לי בו תוכנה שאין לי קובץ התקנה שלה קניתי מחשב חדש וניסיתי להעלות אותו אם הארדיסק הישן והוא נופל לי כל הזמן בעליה גם בסייף מוד אני לא יכול לפרמט את הארדיסק הזה בשום מצב ואני חייב להעלות את המחשב אם הארדיסק הזה המחשב נופל כי החומרה שונה במחשב הישן יש לוח של MSI מעבד 3 G של אינטל פנטיום ובמחשב החדש יש לי E 2200 ולוח של g31 -m7 של INTEL מה אני אמור לעשות כדי לישמור על המידה חייב את עזרתכם תודה מראש לכל העוזרים מיקי כהן

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים