עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זאת השקיעה שקופצת http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms795930.aspx מה אפשר לעשות במצב כזה? בדקתי את הרכיבים עד כמה שזה נין הרצתי MEMTEST...

2. שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם הורדתי IMAGE של ווינדוס 7 מדיגיטל ריבר (יש לי רשיון חוקי) אני מכין BOOTABLE USB בעזרת הכלי שמיקרוסופט עצמה אומרת. המחשב עולה מהUSB וההתקנה מתחילה. אבל במסך שרואים את המחיצות (כמובן מחקתי את כולם אז יש לי רק שטח לא ממופה) אני רוצה ללחוץ על NEXT והוא רושם לי את השגיאה הבאה: ניסיתי בכמה מחשבים וגם שם זה קורה. מצאתי לזה וורקארונד כזה שמעתיק את הקבצים לדיסק עצמו והופך אותו לBOOTABLE ואז מתקין את הווינדוס משם בלי הUSB עצמו מחובר http://druss.info/2014/07/fixed-setup-was-unable-to-create-a-new-system-partition-or-locate-an-existing-system-partition-during-installing-windows-8-18-7-vista-etc-from-usb/ אבל זה לא ממש פתרון כי אני צריך להתקין את הווינדוס בלי יותר מידי ה…

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. קניתי לפטופ חדש dell vostro 3650 והזמנתי אותו בלי הווינדוס כי אני מתקין אותו לבד. הלפטופ הגיע כבר עם מערכת ההפעלה UBUNTU, וכאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס 7 מהדיסק (אחרי ששיחקתי עם ה-BOOT) הוא לא נותן לי להתקין אותו, הבעיה היא בשלב של בחירת ההארד דיסק שעליו יותקן הווינדוס הוא רושם שאי אפשר להתקין על ההארד דיסק הזה ואין לי איך להמשיך משם... תודה מראש לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by שמנואל,

היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזרים צירפתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קניתי מחשב Dell Studio 1537 הוא מגיע בלי ווינדוס ורציתי להתקין עליו וינדוס ויסטה אולטימייט הכל הולך חלק... המחשב מפעיל את עצמו מחדש, ומגיע לשלב completing installation השארתי אותו ל 40 דקות והוא עדיין היה תקוע באותו מצב (רואים סימני טעינה, אבל אין התקדמות) ניסיתי להתקין מחדש, וזה לא עזר התייאשתי מהויסטה וניסיתי להתקין XP וגם כאן לא הצלחתי ב XP אני מקבל מסך כחול עוד לפני שההתקנה הספיקה לעלות הרצתי MEMTEST כדי לבדוק אם יש בעיה בזיכרון - אבל הכל פיקס מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Shumy2,

ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by e-gnt,

קיבלתי את המחשב החדש שאני מכניס דיסק הוא מזהה אבל לא פועל (5 דיסקים ניסיתי..) הכבלים טובים בדקתי כמה פעמים אני נואש,תודה ד"א יש לי צורב lg רגיל,לוח dfi lanparty מעבד 3000 939 והארדיסק wd 120 sata

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן. לוח אם :foxconn n15235 מעבד: intel pentium 4 3g זיכרון: של 1 ג'גה דיסק קשיח: 120 ג'גה כרטיס המסך משולב עם הלוח ומסך LG 22 אינץ חדש. עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה) אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט (התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה) עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480. עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר. הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by amer22,

אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by maitay,

אני בא להתקין ויסטה מהבוט הוא רושם לי WINDOWS IS LOADING FILES בא להעלות את הפס הצהוב הזה של הויסטה ואז המחשב מרסט את עצמו מישהו נתקל בזה? תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום נכנסו לי 2 סוסים - CCAPP - ו - SMSS ומאז לא מצליח להתקין חומת אש יש פיתרון ??? אשמח למשהו מפורט... תודה וחג שמח שמוליק

17. Started by איציק סדס,

שלום. ברשותי מערכת חלונות גרסה 8.1. בתחילה הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה חלונות 10ובשל מספר באגים שחזרתי למערכת ההפעלה הקודמת. כאשר אני מנסה לבצע תהליך זה בשנית, לא מופיעה לי ההזמנה של מיקרוסופט וגם כאשר אני נכנס לקישור שפורסם המאפשר התקנה ללא הזמנה הפעולה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה: מצ"ב תמונה. על פי המלצות בפורומים ברשת ניסיתי לכפות עדכון באמצעות הפעולות הבאות וגם זה לא עזר.1. גשו לתיקייה C:\Windows\SoftwareDistribution\Download ומחקו את כל הקבצים שבה. אל חשש, אלה קבצי הורדה זמניים של עדכונים ישנים, אשר יתנו ל-Windows Update התחלה נקייה. 2. חפשו באמצעות החיפוש את שורת הפקודה (cmd), והקליקו לחצן ימני – "הפעל כמנהל מערכת". 3. הקישו את הפקודה הבאה, אך אל תלחצו עדיין…

18. Started by tood,

היי חבריה, יש לי חומר על מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 98 אני מנסה להעתיק את החומר ולהעבירו לכונן usb ,המחשב מזה חומרה חדשה אך לא מוצא את התקן המתאים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by d_v,

שלום, ויסטה חדשה לי ואני לא מצליח להתמצא בה. אני רוצה להתקין AD AWARE ולא מצליח. ניסיתי לשמור את הקובץ ואז להתקין אך גם זה לא הצליח. אם יש איזה מדריך לויסטה אשמח לקבל לינק. תודה!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by abo,

אהלן יש לי HP PAVILION tx2510us כשאני מנסה להתקין מחדש על המחשב את ויסטה מDVD בהפעלה מחדש הוא רושם: press any key... ואז הוא כאילו מתחיל להעלות מהDVD ואז רושם שיש בעיה: file Boot\BCD\ בעייה : 0xc000000f לא ברור מה אני יכול לעשות עכשיו. יש הצעות איך מסדרים את זה?? בסופו של דבר אני צריך להתקין מחדש את הויסטה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ETB,

כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by GaTor120,

כשזה נמצא בשלב ההתחלתי אחרי הבקשה ל ® זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק אבל ההארדיסק מזוהה כי הווינדוס עולה בלי בעיות,מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה זו תהיה. תודה!

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. אני צריך עזרה אני מנסה להתקין כבר כמה פעמים את הויסטה על מחשב נייד חדש של MSI שנקנה מאייבורי. כשאני מנסה לעלות אחרי זה ב"מצב בטוח" הוא נעצר לי ב: windows\system32\drivers\crcdi sk.sys כנראה שיש איזה בעיה עם דרייבר מסויים או משהו . כשאני מנסה להתקין XP הוא נתקע בהתחלה שהוא מריץ את הדרייברים ומופיע מסך כחול עם שגיאה: stop: 0x0000007b (0XF78D2524,0XC0000034,0X00000 000,0X00000000) יש למישהו רעיון? אשמח לעזרה. נ.ב. אם זה קשור לתוכנה או לwindows אשמח אם יועבר פשוט אני לא יודע מה הבעיה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. היי לכולם, ניסיתי לבצע הערב התקנה של שני עדכונים ל- win 10 pro X64, ללא הצלחה. אלה שני העדכונים: * KB4556799 שגיאה - 0X80070002 * KB4552931 שגיאה - 0X80073701 מה ניסיתי לעשות כדי לפתור? * עפ"י המלצות מהרשת, בצעתי סנכרון של שעון המערכת לפי השרתים של מיקרוסופט ולפי אזור הזמן שלנו (+הפעלה מחדש). * נסיון התקנה במצב בטוח (חיבור לאינטרנט). * נסיון תיקון באמצעות שורת הפקודה תוך שימוש בקובץ install.esd שנמצא בכונן ההתקנה של חלונות (כונן USB). בחינת קובץ ה- log מצביעה על כך שיתכן וחסר קובץ DLL כלשהו (PEProvider.dll, שאמור היה להיות ממקום בתיקיית משנה זמנית בנתיב AppData\Local\Temp\ של תיקיית חשבון המשתמש שלי)…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.