עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by צפיד,

אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום רב: התקנתי היום 5 עדכוני אבטחה של אופיס 2010 עם Windows Update של Windows 7. לתדהמתי הרבה, עם סיום העדכונים, Windows Update ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאלו עדכונים לאופיס, לא ל-Windows. איך זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by BarVaZ,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪725 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Vapor X HDMI, יחידות 1 ₪990 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1430 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. מה כדאי יותר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כרגע אני מנצל בין 40 ל 50% מהזיכרון תלוי מה אני פותח, האם יש אפשרות לוותר על ה PageFile ולגרום ל VISTA להשתמש יותר בזיכרון הפיזי?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by eninyo,

שלום לכולם, כשאני פותח את כונן D לוקח כמה שניות טובות עד שאני רואה אותו כי הXP מזהה אותו כאילו יש בו סרט (תמונה מצורפת). כמו שאפשר לראות אין לי שם סרט בכלל!!! הקובץ PST שיש לי שם הוא של outlook (ניסיתי לשנות את שמו אבל גם זה לא עזר). מישהו יודע איך גורמים לXP להפסיק לזהות לי את הכונן בתור כונן ווידאו??? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  12. היא עולה ב startup למרות שהיא לא מופיעה ב startup folder היא מריצה את החייגן של wow ומחייגת דרכו לאינרנט היא יושבת לי ב system tray וכל כמה זמן מריצה לי בדיקת real time protector אי אפשר להסיר אותה דרך ה add/remove

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by אבשה,

אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by fuichtva,

במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by shibby15,

שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dillen,

אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by benor,

שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by הגיימר,

יש לי WIN 7 ובזמן האחרון יש לי בעיה שהסמלים חלקם הופכים להיות הפוכים (מראה ) יש למישהו יד בנושא ? פתרון וזה בוינדוס 7 עברית מקורית ( לא בערכת שפה )

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by N0mad,

מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by dyn,

חבר שלי התקין win xp על המחשב עכשיו בהתקנה הוא הגדיר 20gb לכונן C ושכח את ה 60gb האחרים להגדיר ככה שעכשיו בווינדוס מופיע לו רק כונן C עם 20 gb. עכשיו אני יודע שיש אפשרות ב win xp להחזיר את כל ה 60 gb שלא הוגדרו אני פשוט לא זוכר איך... אני צריך שמשהו יסביר לי במפורט איך אני עושה זאת. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב עם מעבד 64BIT השאלה אם זה ממש יתן שיפור משמעותי אם אני יתקין מערכת הפעלה 64BIT רק לחשוב על כל התאימות של התוכנות, לא כדאי להתקין מערכת הפעלה 32BIT? אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.