עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dan1919,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375302&sid=127 אם אתם שואלים אותי,זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי |:

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  2. Started by tgen,

אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by dante123,

בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  4. אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  5. המספרים בצד ימין של המקלדת לא עובדים, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 22.1k צפיות
  6. רציתי לדעת האם ניתן למחוק את כל הקבצים שנמצאים בספריה Temporary Internet Files או שהם חשובים?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  7. יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by I T Z I King,

הפעלתי כרגע את המחשב מחדש לאחר 4 ימים שהוא עבד רצוף. כשהעלתי ראיתי שלוקח לו המון זמן להעלות 3 אייקונים מסכנים ב System tray ולאחר מכן הוא פשוט מפסיק להעלות את הנוספים. היו לי מעל 10 אייקונים בטראי כולל זה של האנטי וירוס, של הכרטיס מסך, מדפסת וכו'.... וכרגע עולים רק 3: של הסאונד, של זון אלארם ושל הרשת. איך קורה כזה דבר? ניסיתי כבר לגשת ל Taskbar and Start menu properties ולסמן ב Alaways show את האייקונים שברצוני לראות בהפעלה , הפעלתי מחדש את המחשב וכלם לא השתנה. בדקתי גם ויורוסים ב AVG ותוכנות רוגלה ולא מצאתי כלום! אני שם לב שהמחשב קצת יותר איטי משהיה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  9. היי אני רוצה להכין התקנה אוטומטית של XP PRO עם קובץ תשובות מוכן ולהוססיף גם תוכנות אפילו להתקנה... אני מכיר תוכנה בשם Nlite שיודעת להכין תשובות מראש כמו הסידי קי וההגדרות משתמשים ולעשות כל מיני הגדרות מראש אבל אני מחפש מדריך בעברית שמסביר איך לעשות את כל הסיפור של התקנה אוטומטית בלי התערבות המתקין בעצם לשים את הדיסק וההתקנה תהיה אוטומטית לגמריי...וגם יותקנו בנוסף למערכת ההפעלה כמה תוכנות מסויימות שאני רוצה... מי שמכיר מדריך בעברית אני אשמח מאוד לדעת עליו....כי באנגלית אני מכיר כבר אבל זה יותר מידי לקרוא....(: תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maxoirodi,

יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אוקי, אני כותב את ההודעה הנ"ל ביאוש כבד אחרי שמשעה 7 בערב עד 4 בלילה אתמול ניסיתי לתקן את הבעיה אך בלי כל התקדמות, אני מקווה שאחד משופעי הידע שפה יצליח לעזור לי כי המידע שנמצא במחשב חשוב לי כמעט כמו פרטי כרטיס האשראי שלי. אז ככה אתמול התקנתי את Vista Transformation Pack 4 (התקנתי גם IE7 אבל לא נראה לי שזה קשור.) התקנתי במצב בטוח והכל היה מצויין... עכשיו נכנסתי למשתמש שלי אחרי ההתקנה במצב רגיל והכל פעל לי כמו שצריך...סתם ראיתי את "יופייה העילאי" של מערכת ההפעלה החדשה ולפתע בוםםםםםם explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מצטערים על אי הנוחות. מרגע זה ידעתי שזה הולך להיות לילה ארוךך ארוך ומיגע.. אגב אולי זה מידע חיוני : AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModNa…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה באנגלית. לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. כשמדליקים את המחשב והוא מתחיל לעלות - המסך פתאום ניכבה ונכנס ל- stand by ולא ניתן להדליקו אלא רק לאחר כמה איתחולים מחדש של המחשב. בדקתי שהשדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך וגם המחשב מזהה את דגם המסך. מה יכול לגרום לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. Started by 444,

משהו יכול לקרא את הלוג שלי ולבדוק מה לא בסדר? בתודה מראש :\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\PLServ.exe C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\W…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by ארקדי גאיידמק,

מה עושים? [attachment deleted by admin]

15. המחשב חדש, עשיתי Clone מה-HD הישן לחדש. ה-Windows סירב לעלות, לכן ביצעתי התקנה על התקנה. ה-Windows עלה עם כל התוכנות וההגדרות שהיו לי. בהתחלה לקח לו זמן רב עד שכבה. עכשיו לא כבה בכלל, רק כותב שהוא מבצע כיבוי. פירמוט לא בא בחשבון, אשמח לתקן את הבעיה ע"י בדיקה של כל דבר אפשרי בכל מקום אפשרי במחשב, היכן להתחיל? תודה, אורן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. היי, 2 בעיות... יש היון פעמים שאני מנסה לתוח קישור, והוא פשות פותח דף ריק, לבן, וכשאני הולך ל- TOOLS --> INTERNT OPTIONS -->SECURITY ועושה שם סתם שינויי קטן, כמו מעבר באחת התגיות מדיפולט לקסטום או חזרה או זה כבר על קסטום ואז פותח תקישור שוב זה נפתח שוב... זה קורה לי באתרים קבועים וזה משגע לי תשכל כבר!! עוד בעייה היא שזה לא מנגן לי סרטים בדפדפן.. אפילו תחדשות של וואלה, זה עם ערוץ 10 זה לא מנגן.. זה פשוט כל הזמן עושה לי READY וכשאני לוחץ על פליי זה שוה עושה READY... אההההההההההה וגם המון תמונות \ באנרים וכדומה מופיעים לי ככפתורים (הכוונה היא שזה מסמן אותם כשאני מעל ונותן לי לבחור אותם... הבחירה מזיזה אותם כזה ואז הם נהייה נורמאליים...) אני אשמח לעזרה עם זה, תודה אור!

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  19. במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. פירמטתי את המחשב. יש לי הרד דיסק חיצוני והוא היה מחובר בטעות כשפירמטתי. בקיצור - כל החיים שלי בערך היו על ההרד דיסק הזה. כשעלתה לי מערכת ההפעלה - באתי לפתוח אותו והוא שואל אותי אם לפרמט אותו - כיוון שלא ניתן לאתחל את ההרד דיסק. מה זה אומר? האם מחקתי את כל הגיבויים שלי? האם ניתן לשחזר באיזו שהיא דרך? הצילו בבקשה....

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by רן.ט,

i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by jambo7,

שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by CoolOne,

גרסת הבטא של המערכת מותקנת אצלי סוף סוף: נראה מדהים, חוויית המשתמש איומה. מלבד מספר הברקות קטנות שמיקרוסופט היטיבה לגנוב מMac OS X, ועוד תצוגה מוקטנת של החלונות, חוויית המשתמש, כלומר הממשק שמיקרוסופט שינתה והיא כל כך מתגאה בו, על הפנים. חלונות קופצים לאישור כל שניה, תפריט התחל לא נוח בצורה לא נורמאלית, ולוח הבקרה והחיפוש במחשב כמעט בלתי אפשריים להתמצאות ללא מחקר מעמיק של רבע שעה על כל פיצ'ר. המערכת תופסת 7.5GB בדיסק הקשיח, ומשתמשת בכ-650 עד 700 מגה בתים של זכרון RAM במצב מנוחה, ללא תוכנות ברקע. לעומת זאת, המערכת דורשת מעט מאד משאבי מעבד בכל רגע נתון במצב מנוחה, שנמצא רוב הזמן בכ-7% עבודה. לעיתים יש קפיצות ל-50%, אבל הן יורדות מיד. אחד מהפיצ'רים הנחמדים במערכת הוא מנגנון ה…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים