עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by FARKASH7,

אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by talsa,

צריך את זה כדי להחליף ביוס לכרטיס מסך תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by ohadbx,

המחשב שלי פשוט נכבה היום, ורק אחרי שניקיתי אותו הוא נדלק מחדש. הבעיה היא שעכשיו ווינדוס לא רוצה לעלות. ניסיתי להתקין אותו מחדש, אבל אחרי העברת הקבצים הוא פשוט נלדק מחדש וחוזר למסך התקנה או מציג את ההודעה הבאה: windows could not start because of computer disk hardware problem. could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware. ואז אומר לי לבדוק מסמכים לגבי חומרת הדיסק או משהו. מוזר שהוא כותב את זה, כי בכל זאת הוא מצליח לקרוא את הדיסק ולהפעיל את מסך ההתקנה של ווינדוס. ההודעה הנ"ל מוצגת גם כאשר אני מוציא את הדיסק מהכוננים. דבר מוזר נוסף הוא שבמסך התקנה/תיקון של הווינדוס הוא מציג רק מחיצה אחת. יש לי עוד 2 מחיצות על דיסק אחר שהוא כותב שהוא רואה ש…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by ea666,

שלום. כאשר אני לוחץ מקש ימני על אייקון אז יש לי תפריט עם מלא דברים שאני לא משתמש בהם כמו winzip, winrar וכדומה. רציתי לדעת איפה אני מבטל את האפשרויות האלה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by SKYPE VOIP,

עברתי ליד חנות מחשבים וראיתי " HOME VISTA BASIC רק 299 ש"ח " הייתי בהלם , למה המחיר כל כך נמוך ? מישהו יכול להסביר לי ? מה דפוק במערכת ההפעלה הזאת ש XP למשל עולה 400 ש"ח שווה לרכוש אותה ? המחיר ממש זול .

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אין לי מה להוסיף

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. Started by shuky123,

שלום לכולם, בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב חדש (בן חצי שנה) שבו המחשב קופא. המחשב מותקן ומוגדר כהלכה. בשבוע האחרון הוא החל לקפוא פתאום באמצע העבודה, ורק ריסט דרך הכפתור משחרר אותו. כפתור האלט+קונטרול+דיליט לא עובד למעשה כלום לא עובד. שיחזרתי את הגדרות המחשב מלפני כחודש דרך system restore ועדיין הבעיה חזרה פעם אחת. בevent אין התרעות שיכולות להעיד על בעיה כלשהי בנוסף, איני יודע אם זה קשור, הופיע הבעיה המעצבנת באקספלורר - הדף נטען אך הוא אינו מציג אותו. כשבודקים בקוד המקור - הדף מופיע. לאחר ה-system restore הבעיה נעלמה. אשמח לכיוון של פתרון שאינו כרוך בהתקנה מחדש

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by dorlevy,

נסנסתי ל-uninstall menu ואני לא רואה שם את כל מה שהתקנתי יש לי שם פחות מחצי מכל התוכנות שאמורות להיות שם אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  13. מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by Melike Pk,

יש חדשות? משהו??

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by roKp,

שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by or_azu,

אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. המחשב שלי עומד לעבור לאחותי ורציתי להתייעץ- כיצד ניתן לדרוש בעת ניסיון גישה לקבצים/תיקיות סיסמא? תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by N N C,

לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  21. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by skywalker13,

שלום. אני לא בטוח ששמתי את זה במקום הנכון אז אם לא תעבירו. אני מחפש אוסף מקודדים טוב (בסגנון של kazaa lite codec pack) של אודיו ווידאו. הייתי רוצה לקבל המלצה על כמה אוספי-מקודדים טובים. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  23. Started by 246810,

יש לי מערכת הפעלה XP ובזמן האחרון היא עולה לאט זה קרה לי בעבר מספר פעמים ולכן פרמטתי את המחשב אבל הבעיה חוזרת מה לעשות? לוקח למחשב לטעון את עצמו הרבה זמן וזה קורה גם במשחקים שהמשחק נתקע (יש לי כרטיס מסך 9600GT) ויש בעיה עם הקול שהוא קטוע גם במוסיקה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. Started by AboveBeyond,

אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה בערך המפרט אולי כרטיס מסך חזק יותר Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.i…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוס עדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשון אבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני. עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים