עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Vega,

גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה למדי. לאחר כחצי שעה של פעולה תקינה של האינטרנט הן במוזילה והן באזורוס לפתע הכל נופל . אני לא יכול לגלוש ובאזורוס כל הפרצופים הופכים לאדום וכלום לא יורד. לאחר ריסט העסק מסתדר שוב לחצי שעה בערך ושוב מתנתק למרות שהמחשב מראה שהוא מחובר. דברתי עם בזק בינלאומי והם בדקו ומצאו שהמחשב אפילו לא יוצא לFTP והם טוענים שיש בעיה במחשב. ניסיתי כל מיני תיקונים שהם נתנו לי לרבות תיקון הWINSOC ושום דבר לא תוקן. סגרתי את חומת האש והאנטי וירוס של קספרסקי וגם את זו של הWINDOWS והבעיה לא נפתרה. אפילו הורדתי את האנטיספייוור הבטה החדש של מיקרוסופט ושום דבר לא עזר. נתוני רקע : 'WINDOWS XP PRO SP2 מודם LAN סמסונג ADSL כחול. אנטיוירוס קספרסקי אנטי ה…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אהלן אנשימים, חפשתי בכל חור באינטרנט איך מעלימים את הרקע של האייקונים בשולחן העבודה, אני כבר מיואש. ניסיתי כל מיני תוכנות, ניסיתי את ה-Use drop shadows ב-Advanced->Settings... כלום לא עובד. אם למישהו יש פתרון שלא דורש התערבות בתוכנה אני אשמח לדעת. מתן.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by Shbd,

איכשהו נמחק הקובץ kernels32.exe בתיקייה system32 וזה גורם לשגיאה בהפעלה שהקובץ לא קיים גם הטס מנג'ר איכשהו בוטל אני אצל חבר שלי ואין לי את הדיסק התקנה של Xp שאני יכול לתקן את הבעיה מאיפה אני יוכל להשיג את הקובץ? או שמישהו יכול לשלוח לי? גרסת הוינדוס SP1

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by omerba,

בתור סטודנט אני זכאי לרשיון חינם מהאוניברסיטה לגירסת הMSDN. מישהו יודע במה היא שונה מהגירסא הרגילה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. Started by yoxo,

אני קונה מחשב חדש ככה שעל הדרך אני קונה את WIN7 OEM HOME PREMIUM כמובן כשתגיע לארץ. א. כמה עולה גרסאת HOME PREMIUM X64 OEM? ב. מישו מכיר אתר אמין של מבחני ביצועים במשחקים WINXP VS WIN 7 ? חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק מבחנים על 7 VS ויסטה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. לפעמים (לאחרונה זה לרוב) כשאני מנסה להיכנס למחיצות במחשב או מכניס דיסק און קי או סתם נכנס לתיקייה המכילה קבצים אני מקבל הודעת קריסה של ווינדוס עם אפשרות שליחת דוח תקלות וכו' אז שולחן העבודה ושורת המשימות נעלמים וחוזרים כעבור שניות אחדות ואני צריך להיכנסשוב לתיקייה אני חושב שאולי הEXPLORER (לא הדפדפן ) הוא הבעיה בסיפור, האם יש טיפול או דרך לבדוק מה התקלה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by prhing,

יסתדרתי אפשר לנעול !

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by KidG,

שלום כולם, יש לי מחשב שעליו מותקנת מערכת XP מקורית. פירמטתי כמה פעמים את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש והוא לא עשה בעיות עם המקוריות(אולי הוא גם לא היה אמור לעשות) בכל מקרה יש לי עדיין את הדיסק ובקרוב אני עומד לקנות מחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם מבחינה חוקית וטכנית(עידכונים) אם אני אתקין את הXP במחשב החדש האם זה יצור בעיות אמינות ובעיות בעידכונים? האם זה יעזור אם אני אעשה Uninstall או פירמוט למחשב הנוכחי הXP יעבוד מבחינה חוקית וטכנית במחשב החדש?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by mickycohen,

חייב את עזרתכם יש לי מחשב ויש לי בו תוכנה שאין לי קובץ התקנה שלה קניתי מחשב חדש וניסיתי להעלות אותו אם הארדיסק הישן והוא נופל לי כל הזמן בעליה גם בסייף מוד אני לא יכול לפרמט את הארדיסק הזה בשום מצב ואני חייב להעלות את המחשב אם הארדיסק הזה המחשב נופל כי החומרה שונה במחשב הישן יש לוח של MSI מעבד 3 G של אינטל פנטיום ובמחשב החדש יש לי E 2200 ולוח של g31 -m7 של INTEL מה אני אמור לעשות כדי לישמור על המידה חייב את עזרתכם תודה מראש לכל העוזרים מיקי כהן

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by yoxo,

מותקנת אצלי ויסטה ומידי פעם אני שם לב שהארד דיסק ממש ניטחן שם וזה מאט את המחשב. חשוב להדגיש שסרקתי וירוסים ותוכנות רוגלות. גם אחרי שהתקנתי את הוינדוס על שתי מחיצות התופעה ממשיכה מה אפשר לעשות בידיוק כדי להפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  15. הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by ben060,

האם אפשר למחוק אותם? מה הם בכלל? אני מדבר על מה שמודגש בכחול ה UNINSTAL [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by zaroor,

שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…

18. רכשתי כרטיס DVR. על מחשב האקס פי (הישן שלי) עובדת מערכת האבטחה. על מחשב עם הויסטה לא! רושם לי שלא מזהה ת'מערכת למרות שאני מתקין ת'סידי כמו על המחשב הישן. מדוע ? יש מערכת אבטחה שמותאמת (שכתוב ברכיבים/הפעלה שגם ויסטה תומכת כמו שאר הווינדוסים) גם לויסטה?!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by IlanF,

אני רואה שהדיון של XP SP3 וויסטה SP1 נעלם מהסטיקי, אז אני אשאל כאן... אני צריך קישור מהיר להורדה של SP3 לXP. ממיקרוסופט זה מוריד לי ממש לאט (40-50KB). חשבתי אולי יש טורנט לזה, אבל לא הצלחתי למצוא (מקסימום שראיתי זה XP לא חוקי שבא עם SP3 מובנה...) קיצר, קישורים מהירים יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. שלום אחרי התייעצות איתכם התקנתי את ה VISTA 64 BIT ( כולל SP1 בפנים) : 1.מדוע בהערכת החומרה שיש אני מקבל רק 5.6 עבור הזכרונות שיש לי - OCZ (תוכלו לראות את המפרט בצד) 2.למה אין כפתור למעלה (חץ למעלה) בתיקיות זה מאוד מעצבן איך אפשר להוסיף? 3.מדוע שאני מעביר קובץ שכבר קיים( OVER WRITE) זה לוקח המון זמן יחסית ל XP שזה היה מיידי? 4.תמיד יש סוג של רעש מכיוון ה HD האם זה איזה סוג של אינדוקס שיעלם מתישהו? 5.אני רוצה לבחון את המערכת מבחינת ביצועים איזו תוכנות מומלץ לגירסא זו? 6.התקנתי CRYSIS האם יש משהו מסויים שאני יכול לעשות לעלות את הביצועים(ברמת הOS)? אודה לטיפים לויסטאי המתחיל (64 BIT) מודה לכם מראש!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. המסך של השולחן עבודה נשאר כחול גם אחרי שאני קובע שם תמונה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

24. יש לי 4 GB זכרון, המון מקום, ומאות תמונות של בחורות חייכניות . בPOWER PLAN אין אופציה של כיבוי של הHDD ורק המסך נכבה אחרי 20 דקות. אז הקטע הוא, שזה הקפיאה יכולה להתרחש אחרי שבוע של עבודה ללא ריסטרט או בשומר מסך הראשון אחרי הדלקת המחשב...לא מוצא שום תבנית הגיונית. יש פתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. זה קרה לי אתמול ואני לא יודע איך... http://up49.siz.co.il/up1/aguonm3j1uw4.jpg תסתכלו על מה שמסומן באדום לדוגמא בולטת ... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.