עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by massinvallus,

אני מקבל בקרוב מחשב חדש בלי שום דבר מותקן עליו. לפי מה שהבנתי אני צריך דיסקט אתחול של חלונות 98 שכולל FDISK וFORMAT, ואז להריץ FDISK ולחלק את זה לכמה מחיצות שאני רוצה ואז לפרמט את המחיצות ואז רק להתקין את המערכת הפעלה. זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oded6188,

לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי ASUS X202E שהגיע עם WIN8 מקורי מהקופסא. אין לי את הסיראלי וכמו שאני מבין הבוט הוא UEFI. אני מעוניין להתקין WIN8 - התקנה נקייה - על כונן ה SSD החדש, להתקין את הכונן בלפטופ להפעיל ושזה יעבוד. אני קצת מסתבך עם התהליך כי קראתי כל כך הרבה מדריכים ולא הצלחתי להבין מי המדריך הנכון. לצורך התקנה אני ישתמש בלפטופ אחר שאליו אני מעוניין לחבר את ה SSD בחיבור USB להתקין עליו ב OFFLINE את ה WIN8 ואז לחבר ללפטופ ASUS. או להכין USB עם התקנה של ה WIN8 ולהריץ על ה ASUS כשה SSD מותקן בתוכו. אשמח לדעת מהי הדרך הקלה ביותר ומה עושים עם סיראלי ובוט ה UEFI. תודה, משה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by mushon26,

בקרוב מאוד אני קונה מחשב אשר ברגעים אלה מציעים לי מה לקנות. עכשיו יש לי WINDOWS XP לא שלי האם אני יכול להתקין אותו למחשב החדש שלי או שתהיה לי בעיה? (אם האישור למיקרוסופט או משהו אחר)? עכשיו אם התשובה שלילית האם זה מסובך מדי להסביר איך אני מתקין את הוינדוס על המחשב שלי אם כן אני אשמח לדעת שכאשר אני אקנה אני אוכל התקין בעצמי. דבר שני האם אם יש לי 120GB כיצד האם ברגע שאני מתקין את הוינודוס אני גם מחליט איך לחלק את ה-HARD DISK אם התשובה היא כן לכמה כוננים לחלק? וכמה GB כדאי לחלק כל כונן?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. שלום. ברשותי התכנה המעולה Diskeeper. בשביל לרוץ, היא צריכה process מסוים שיפעל (שהוא חלק מה- service של התוכנה). עכשיו, התהליך דורש הרבה זכרון שאין לי, וממילא אני מאחה רק פעם בשבוע, לכן לפני משחק או משהו אני רוצה לכבות את התהליך. האם אפשר ליצור קובץ שיסגור לי את התהליך בלי להכנס ל- Task Manager, ועוד יותר טוב - שיפתח לי אותו חזרה (אבל זה כבר לא חשוב). אגב, ניסיתי לעשות את השרות של התכנה כ- Manual ב- services.msc, אבל זה לא פעל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Radeon38,

שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by google2006,

שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. על המחשב הנוכחי שלי מותקנת מערכת ההפעלה XP PRO SP2. נתונים טכניים חשובים: P4 3.0GHZ, 2x1GB. אני שוקל לפרמט אותו, אז האם כדאי? לאיזה כדאי לי לפרמט? XP PRO SP2 XP PRO SP3 או בכלל ל7 ואם כן לאיזה גירסה? ultimate?

• 42 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. יש לי בעיה מאוד מוזרה והיא גולש באינטרנט הדפדפן (AVANT BROWSER אם זה משנה...) לפעמים זה נהיה מין איטי כזה במיוחד בכתיבה ובכתיבה בשורת כתובות, וכשאני הולך WWW.GOOGLE.COM ואני לוחץ על התיבה שבה אני מקליד את מילת החיפוש ועוזב את המחשב מדי פעם הוא מתחיל להקליד לבד ולכתוב סתם שטויות, לפעמים זה סתם סימנים לא מובנים ולפעמים זה מלים באנגלית שאין בניהם שום קשר מיוחד. לא נראה לי שזה פריצה מפני שאני נמצא עם ZONEALARM PRO וזה לא מראה לי שם בעיה וב NETSTAT לא ראיתי שם פורט מוזר פתוח. גם כשניתקתי את האינטרנט ואפילו הוצאתי את הכבל של הטלפון זה המשיך לכתוב כל כמה זמן ועוצר... כשהייתי מוחק את זה זה היה מחכה קצת ואז שוב מתחיל לכתוב ועוצר, לפעמים הוא גם מוחק. עד לא בדקתי אם זה קורה גם IE…

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  13. ב-Windows XP, כאשר מגדילים את ה-Taskbar לשתי שורות, האייקונים ב-System Tray מסודרים בשלוש שורות. האם קיים Tweak או תוכנה שמאפשרת לעשות את אותו הדבר ב-Windows 2000 Professional SP4? אני מתכוון, שב-Taskbar יהיו שתי שורות, אבל ב-System Tray יהיו שלוש שורות של אייקונים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. אחרי שאני עובר עליהם עם הסמן הם חוזרים לצבע שהם אמורים להיות. הנה דוגמא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2406009320/ ניסיתי גם ווידאו, לא הצליח.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by lordgod,

שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by amit71,

ברשותי HP DV5 1160 חדש ובמהלך ההתקנה של מערכת הויסטה לא היתה אפשרות לחלק את ה HDD לכוננים ניפרדים האם ניתן לבצע זאת לאחר ההתקנה ללא תוכנה נוספת כגון PartitionMagic Version 8.0 ואם לא האם תוכנה זאת תומכת בויסטה לצורך החלוקה או צריך גירסה שונה ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. ערב טוב אני מנסה להגיע למסך בחירה שבו אני יכול לבטל את הנ"ל לחצתי F8 ו F5 ו SHIFT ומה לא - ומסיבה כל שהיא עולה לי מסך אחר כל פעם- כיצד עלי לפעול בכדי שאוכל להגיע למסך הבחירה ולבטל את השטות הזו . המקלדת שלי היא מקלדת רגילה והמחשב הוא מחשב נייח רגיל . תודה בתמונה זה החלון שאליו אני מגיע כל פעם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by NISAN,

האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  19. התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. Started by ToMeRv32,

(הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים מקש ימני על אייקון מסויים) רציתי לדעת איך אפשר לבחור מה יופיע ומה לא. ראיתי שבהתקנה של WinRar יש אפשרות לבחור לגבי הWinRar, אבל לא זכור לי משהו כזה בתוכנות אחרות. אני רוצה להפטר מהGroove Folden Sync, שחזור גרסות קודמות, כלול בספרייה (שלושת אלו דברים של הWindows) ודברים כמו VLC, Adobe Bridge, OneNote. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by BURTON,

אני מריץ וינדוז אקס פי ועולות לי על ההתחלה תוכניות לא רצויות רציתי לדעת איך אפשר להוריד את הופעת התוכניות(אם אפשר לא ע"י תוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by omerha,

hi, I have just installed VISTA64 do the Live Messenger is not supported ? Thanks

23. שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by dovk,

שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם

25. Started by noam12,

תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.