עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ran kapri,

כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. הווינדוס הוא בעיברית ויש עליו רק יוסר 1 עכשיו האלה שלי עם אני מוסיף יוסר נוסף, אני יכול רק ביוסר הזה לשנות את הממשק הווינדוס והשפה לגמרי(רוסית)? ובכלל נגיד הווינדוס בעברית איך אני משנה אותו לגמרי לרוסית?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. חשוב לציין שאני יכול לשמוע מוזיקה .... לפני כמה דקות פתחתי את הלוח בקרה והלכתי לNVIDIA SOUNSTORM לחצתי עליו ואז הוא אומר לי ביצע פעולה לא חוקית חייב להיסגר ... אמרתי זה בטח בעיית דרייבר אזעידכנתי לדרייבר האחרון ... עכשיו יש בעיה נוספת - אני לוחץ פעמיים הוא אומר לי "AN UNSPPORTED OPERATION WAS ATTEMPED" בהודעת ארור ואז מעלה לי את לוח השליטה של הסאונדסטורם (מה שאמור לעלות) אבל במסך "ראשי" רואים רק אפור

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by rambo122,

יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אני יודע שיש את הפקודה הזאת: convert x:/fs:ntfs מה צריך לשנות בפקודה הזו כדי לשנות מ-NTFS ל-FAT32?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  9. שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by alex15,

יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!

12. הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים

14. Started by roma,

אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הדבר הזה? :

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. לפני כחודש התחילו להופיע לי מסכים כחולים על כל פעולה שהמחשב ביצע... אפילו עם הוא עושה רסטרט הוא נתן מסך כחול עם המחשב הצליח לעלות והפעלתי מחשבון.. מסך כחול עם אני מכבה אותו אז מסך כחול... היתעצבנתי עשיתי פורמט ואז אחרי הרסטרט הראשון כשהמחשב נכנס למצב של שינה.. מסך כחול עושה רסטרט לעצמו עשיתי עידכון לביוס ועדיין אותו הדבר מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום 64. התקנתי דיימון טולס ואני לא מצליח לפתוח אותה (גירסא שמתאימה לויסטה 64) מה אני אמור לעשות?? ההודעה מצורפת כקובץ. תודה לעוזרים. אה גם קרה לי שהדלקתי את המחשב ואחרי שהוא מראה לי שהווינדוס נטען, המסך נכבה (יענו לא מקבל שום אות מהמחשב). עשיתי ריסט ואז הסתדר. זה קרה לי איזה פעמיים שלוש. עידכנתי את הכרטיס מסך וזה בינתיים לא חוזר...אני מקווה שפתרתי את הבעייה..אם מישהו מכיר והוא חושב שצריך לעשות עוד משהו או שיש איזה תקלה בחלקים של המחשב אז שיגיב בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by ofer,

שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by weinman,

ברצוני לשנות את שם הלייבל של ה DVD והצורב מסתם compact disk לשם אחר הכיצד?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by kobibo,

מידי פעם (פעם ביומיים שלושה) מע' ההפעלה פשוט נתקעת ואין מה לעשות מלבד ריסט. ב Event log אנני רואה כל בעיה ולא נראה לי שזאת בעיית חומרה. מישהו נוסף נתקל בבעיה זאת?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by rabbit,

the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by jackofalltrades,

התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בכל מיני תוכנות למשל כמו nvidia , זה אמור להיות בעברית אבל רשום סימני שאלה , מה צריך לעשות כדי שלא יהיה סימני שאלה תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. דודה שלי מאמריקה קנתה מחשב alienwear ואיתו היא קיבלה דיסק מערכת הפעלה win xp pro אח הדיסק שונה לגמרה ויכול להיות שבדיסק הזה תמון חלק מהסוד של יציבות מערכות אילו ? אולי הם שיפרו את הווינדס איכשהו ? אני לא ממש מבין גדול אבל אולי אתם יכולים להסביר לי במה שונה הדיסק הזה ? ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.