Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לנו בבית רשת אלחוטית , המחשב השולחני שלי והמחשב הנייד של אבא שניהם מחוברים בעזרת נתב של Compex . המחשב הנייד מותקן וינדוס ויסטה , הבעיה היא שלמחשב לוקח המון זמן להתחבר לרשת האלחוטית אבל ממש המון ולפעמים זה דורש הפעלה מחדש של המחשב ולפעמים כמה פעמים של הפעלה מחדש. מבחינת אות אין בעיות , המחשב מציין שהעוצמה של השידור טובה מאוד עד מעולה. המחשב עולה ומתחבר ואז מופיע לי מין משולש אזהרה צהוב , עם כיתוב של Identifying ופה הוא נתקע המון זמן. חיפוש קצר בגוגל העלה שיש צורך לשנות הגדרה בוינדוס דפנדר , אכן זה עבד לכמה ימים אבל עכשיו זה חזר לעצמו. מה לעשות ? תודה מראש סתו.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את ניקוי הדיסק אחרי כמה שניות קופצת לי הודעה שגיאה - "cleanmgr.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות" ושאני לוחץ על מנת למצוא יותר פרטים זה מה שאני מקבל: איך אפשר לפתור את הבעיה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ומה זה בדיוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הי יש ברשותי נייד מהעבודה, שחבר ברשת מבוססת דומיין. כרגע אני נמצא בחו"ל ורציתי לקשר אותו לרשת פנימית וורקגרופ, לכן שיניתי מדומיין לוורקגרופ. לאחר האתחול אינני מצליח להתחבר כלל ולכנס למערכת ההפעלה! ניסיתי את כל הסיסמאות האפשריות כברירת מחדל, כגון Admin, Administrator וכו'. דרושה עזרה בפריצה/שחזור סיסמא בדחיפות שכן כל החומר הקריטי נמצא שם -יש רק חשבון מנהל אחד, לכן לא עוזר להכנס דרך מצב בטוח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני משתמש בVISTA ואני רוצה לבטל כמה תוכנות לא נחוצות ואני ללא מעוניין שיעלו בעת הפעלת הוינדאוס אני יודע שיש בXP פקודה בהפעלה msconfig אבל הויסטה לא מצאתי משהו דומה לזה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות את WIN7 , היום אני משתמש בXP מקורי ורציתי לדעת עם אני רוצה לפרמט (לא לשדרג) את המחשב לWIN7 וקניתי את גרסאת השידרוג אז אני יהיה חייב תחילה להתקין את XP?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/Crack-Available-for-Windows-7-BitLocker-Hard-Drive-Encryption-128894.shtml או שכבר היה "פרוץ" http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2. השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי פה. לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום. אודה מאוד על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור תמונה אשר מופיעה בדף אינטרנט והקובץ המקורי על השרת הוא פורמט JPG \ GIF וכו'. אבל אני לא יכול לשמור אותם בפורמט המקורי אלה רק בפורמט BMP, והתמונה שוקלת פי כמה וכמה מהקובץ המקורי. איך פותרים בעיה זו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי! מערכת הפעלה WIN98 לאחר שאני לוחץ כיבוי,המחשב ממאן להתכבות הוא נתקע על "המערכת מבצעת כיבוי". תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא מתנצל על האי נוחות אבל אי אפשר להדליק את הווינדוז כרגיל והוא מציע לי 6 אופציות להעלות את הווינדוס אף אחת לא עובדת אפילו הsafe mode זה חוזר תמיד לאותו מסך ??תצילו אותי אנשים טובים מה אפשר לעשות?????????????????
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב , זה כנראה ישמע לכם מצחיק , אבל אף פעם לא עשיתי איחוי לכונן הקשיח. כן...כל הזמן הזה ;D בכל מקרה , רציתי לשאול אותכם , מה היתרונות והחסרונות של איחוי הכונן , ואיך בדיוק מבצעים איחוי שיעבור טוב ללא בעיות? תודה רבה , ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
פתאום התחיל לכתוב ג'בריש במקום עברית רק באקספלורר הנה עכשיו אני כותב במסמך טקסט ומעתיק לאקספלורר וזה בסדר... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? יכול להיות שנגעתי במשהו ? אגב אנגלית הוא כותב בסדר גמור...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
ok,i have a simple question,which i couldnt find any useful info on google... i want to know if the SP2 windows update will come with the .NET Framework 1.1 or any other version of the framework??? thanks in advance. I used to call myself "Shortboarder" 1
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אתם מכירים את זה, אבל יש אפשרות שלפני שהמשתמש יעשה לוגאין, הוא יצטרך לעשות ctrl+alt+del (כלומר תופיע לו הודעה שתגיד את זה). אני יודע איך עושים את זה ב2000 אבל בXP אני לא מוצא את זה, למישהו יש מושג איפה זה מופיע? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WIN XPSP2. התקנתי לאחרונה את media player 10 וכמובן כמו רבים התאכזבתי. ניסיתי דרך הוספה/הסרה של תוכניות ברכיבי WINDOWS להסיר את media player, עושה רושם שהוא הסיר. אומנם שאני בא להתקין את media player 9 המחשב מודיע לי שקיימת גירסה יותר מתקדמת של media player ולכן הוא יוצא מתוכנית ההתקנה. אני רוצה להסיר לגמרי את media player 10 ולהתקין את media player 9. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-