Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על הכונן הקשיח זה פותח לי אותו בחלון חדש אפילו שבהגדרות התיקיה האפשרות של לפתוח כל תקיה בחלון חדש לא מופעלת, זה קרה אחרי שהתקנתי OBJECTDOCK, יכול להיות שזאת הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לבקר ...כיף לראות שהפורום עדיין שוקק כאן. אני מעוניין להחליף את הויסטה 64 ביט אצלי במחשב,לא מעט קריסות המון "שיהוקים" לא מובנים וחשבתי לעבור ל WIN7 . אני מחכה שתצא באופן רישמי שאוכל לרכוש ומתלבט אם ללכת על גירסאת ה 64 ביט או ה 32 . השימושים שלי הם רבים- מגרפיקה ,וידאו ,משחקים אינטרנט וסרטים בפורמט HD. הדיסקים אצלי בRAID 0 . אודה לעיצתכם לפני רכישה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מתקין את זה כי יש לי העיה בהצגת אתרים(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
ב-XP הוא עולה בלי בעיה, ב-7 מקבל מסך כחול ישר עם הטעינה (הערה בנוגע לזה שצריך chkdsk /f) ושגיאה 0x0000005d (או משהו בסגנון). יש לי גישה חופשית ל-CMD ואפילו דרך ה-Repair Console אני יכול להריץ קבצי EXE בצורה מוגבלת כאילו אני על ה-7 עצמו. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב-Windows 2000 Professional SP4 להוריד עדכונים ל-Windows באופן אוטומטי ויזום, באמצעות יישום של Win2K או באמצעות תוכנה של צד שלישי? מאיפה אפשר להוריד SP5 לא רשמי ל-Windows 2000?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
במסגרת עידכונים עבור Windows XP ? קבלתי הודעה שלא הותקן עדכון KB910437 האם יש למישהו הסבר?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארד דיסק של 160GB בפירמוט הגדרתי ש C (הכונן שעליו התקנתי את הוינדוס) יהיה מחיצה ראשונה בגודל של 80 GB אחרי שהוינדוס הותקן , התקנתי עליו גם SP1 ושאני עושה לו Disk Management הוא מאפשר לי לקבוע את המחיצה השנייה בגודל של 50 GB במקום 80 יוצא שאני מאבד 30 GB. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתן לי להשתמש בכל ה 80GB ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שאני יתקין את ווינדוס ויסטה RC1 הזה כל כונן C ימחק לי איך זה בדיוק הולך?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2. השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי פה. לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום. אודה מאוד על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המחיצה והיא לא נפתחת. נראה לי יש לי איזה וירוס או משהו עשיתי עם הנוד הוא מצא טרויאן ואז מחק אותו וזה עדיין לא עבר... אז אני צריך איזה משהו שיעזור לי נגד ווירוסים או משהו כזה... אני זוכר איזושהי פקודה sfw / scan משהו כזה שמחפשת באגים ומתקנת אותם. בבקשה תנו לי את הפקודה אני לא זוכר אותה בידיוק
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה ב-WIN XP, שאני פותח חלון MY COMPUTER ואני רוצה להיכנס לכונן C, אני לא מצליח אני מקבל את החלון "OPEN WITH" אבל אם אני נכנס דרך WINDOWS EXPLORER ישירות לכונן C אני מצליח להיכנס אליו והכל עובד כרגיל. איך אני יכול לסדר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
איך אני יכול למחוק את המשתמש שלי? אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להטעין את ה WINDOWS כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, ואני לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה שה WINDOWS יטען בצורה אוטומטית. תודה : :-*
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO. בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר. אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב. למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס? עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לחברה שלי X110 והוא די נהרס לה (הXP) אז התקנתי מחדש (עד שהצלחתי יצאה לי הנשמה כי אין לה CD במחשב) אבל עכשיו יש לה 2 XP על המחשב! הוא מבקש בהתחלה לבחור בינהם. אני חושב שיש דרך למחוק אחד מבלי לפרמט את כל מחשב, מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לויסטה ומאז התחילו בעיות פתיחה קובצ תמונה משתהה בתהחלה כמה שניות ורק אז נפתח לוח הבקרה לא נפתח החיפוש של התחל בקושי מגיב מה אפשר לעשות לסדר ? אני לא מצליח להסיר את העידכונים בגלל שאפשרות שמה לא עובדת למי התשובות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות את WIN7 , היום אני משתמש בXP מקורי ורציתי לדעת עם אני רוצה לפרמט (לא לשדרג) את המחשב לWIN7 וקניתי את גרסאת השידרוג אז אני יהיה חייב תחילה להתקין את XP?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אני משתמש בויסטה התקנתי אקספךורר 8 (לפי מה שהבנתי זו בעיה שהופיע לעוד כמה כשהתקינו..) יש לי כל מיני שטויות בסייד בר, אבל יש תוכנה אחת ספציפית שעושה לי בעיות. היא מראה לי מה התוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי מעבדים ותוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי זיכרון. מה שקורה, מופיעה כתובית אדומה שזה מה שרשום בה: -------------------------- update(): 'processld' is null or not an object -------------------------- עכשיו אני סוגר את זה פותח מחדש זה עובד טוב לכמה שעות ואז שוב מופיעה הכתובית הזו עוד פעם וחשוב לציין שכל פעם מרגע שהכתובית הזו מופיעה הוא גם מפסיק לעדכן את הנתונים של התוכניות שלוקחות משאבים וזה נשאר תקוע על אותם תוכניות שזה הראה ברגע שהכתובית הופיעה (ולמעשה נתקע ככה.…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני לא כ"כ מרוצה מויסטה (תקיעות..) למרות המחשב החזק. מעוניין לחזור ל-XP (התנגדויות, אגב יש למישהו?) אני לא מבין גדול בנושא אבל חושש להתקע עם הודעות בסגנון Windows was unable to open file since file is corrupted. לגמרי המצאתי נוסח, אבל תזרמו איתי.. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-