עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. אחרי ההתקנה של XP שבה כבר פרטים אלה נכתבו?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. אני מחקתי את כונן C ואני מכניס את דיסק הבוט של וינדוס אקס פי הוא שואל איזה כונן להתקין אני עושה C ואז שזה מתחיל את התקנה הוא מפעיל מחדש את המחשב ואז אתם יודעים הוא מתחיל להתקין את הווינדוס בעברית שהוא מראה בצד 39 דקות לסיום וכו' אז מה שקרה שתמיד נתקעת לי ההתקנה בדקה ה- 34 העכבר קפוא וגם ההתקנה וניסיתי מיליון פעם ולא עובד מישהו יודע מה התקלה ודרך אגב זה קרה לי לפני חודשיים ובסוף הצלחתי בפוקס פתאום זה המשיך להתקין? תעזרו לי זה וונדוס אקס פי SP2

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by tomer_et,

סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by fog,

הרבה פעמים שאני בא לעשות פעולות שגרתיות לגמרי כמו לפתוח ולסגור תיקיות ב"מחשב שלי" מופיעה לי ההודעה הבאה סתם ככה פתאום: מה אפשר לעשות כדי לבטל את זה? כי זה משגע אותי!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. כשאני מפעיל את וינדוס (XP SP2) הוא נכנס אוטומטית לאדמיניסטרייטור, איך אי עושה שהוא יכנס לבד ליוזר שלי?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. Started by EagleX2,

"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  10. יש לי גירסה 6 של EXPLORE ואני לא מצליח לגלוש באתר GAMER.... כל כתבה אני מקבל רקע כחול/תכלת כזה... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים נ"ב הנה לינק לאתר למי שלא מכיר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 נ"ב2 אני מקווה מאוד שזה מתאים לפורום הזה...

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אם אני פוצח קובץ TXT חדש או רוצה לקראו קובץ קים אז הוא מראה לי את ההודעה שגיעה הבא אבל אם אני אומר לו פתח באמצעות זה פותח אותו בלי בעיה אך אני יוכל לסדר את הבעיה הזותי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by pincher77,

יש לי שאלה בקשר לויסטה 32 ביט אם בעצם אני מתקין את זה על מעבד 64 זה לא משנה ? או שצריך תגירסה של ה64 למעבד 64 ? פשוט שלא תהיה שום בעיה ..

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Do As Infinity,

שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by Vortex,

כחלק מתהליך הרכבת מחשב נוסף, שמרתי על הדסקטופ שלי בתמימות את הקובץ SMARTDRV.EXE. העתקתי אותו לאן שרציתי, ועכשיו אי אפשר למחוק אותו! הווינדוס אומר שהוא בשימוש! (XP PRO) אותו דבר במצב בטוח. הוא לא מופיע בprocess..מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by dddddd,

שלום אני רוצה להתקין על אותו מחשב גם וינדווס XP וגם VISTA אז ככה איזה מהם צריך להתקין קודם?

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by G!0®@,

תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by niva401,

בעקבות קובץ CONFIG פגום- אני מנסה להחליף אותו בקובץ מספריית REPAIR כאשר אני במצב בטוח הבעיה כשאני משנה את שם הקובץ הפגום ל OLD-אני מקבל הודעה שהוא תפוס ע"י תהליך אחר (ואף תוכנה אינה פתוחה) איזה תהליך נדרש לסגור?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by bugosdckh,

המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by menashe,

שלום לאחרונה בנוסף לבעיות אחרות שיש לי במחשב ועם מערכת ההפעלה, כגון : איטיות בפתיחת המחשב, לוקח הרבה יותר זמן לכל התוכנות לעלות, ואפילו זה מחמיר כל יום (עד 5 דקות לפעמים) שפעם זה לקח דקה. עכשיו יש לי בעיה עם סגירת המחשב, דרך הפעל....הוא פשוט מסרב להסגר, סוגר את התוכניות אבל לא את המחשב, המחשב נשאר פתוח. לגבי אתחול זה כן עושה לי. מישהו יודע מה הבעיה שלי, האם אפשר לעזור?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. הינה התמונה: איך אני יודע מזה?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by ETB,

כל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעת שגיעה מעצבנת. שמתי לב גם שלוקח לדף לעלות הרבה זמן, וגם נתקעים לי הרבה אתרים. מערכת הפעלה XP, ואקספלורר 6.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  24. אין לי את האופציהלמעלה בצד ימין ולהגדיל או להקטין את המסך, ואו לוריד את המסך למטה. יש לי רק סמן של יד שאני יכול להזיז את המסך לכיוון אחר, WTF?! איך אני נפתר מהחרא הזה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by alex.turovsky,

מוזר. סימנתי את ה-"אפשר חיבור מרחוק למחשב זה" במחשב של ה WIN7 ושלטתי עליו דרך RDP ממחשב XP אחר. הבעייה היא שכשאני מבטל את ה-FW במחשב ה-WIN7 עליו אני שולט (זה מפריע לתוכנה מסויימת) אז חיבור ה-Remote Desktop-RDP מתבטל פתאום ומתנתק הקשר למחשב ה-7. *הפעלה מחודשת של ה-FW (ידנית) ממחשב ה-7 מאפשר RDP מחדש... ** אני חייב לעבוד עם FW כבוי אחרת אני לא יכול להתחבר לשרתים שמותקנים ב-VMWARE במחשב זה. מה קורה פה ? הגיוני לחשוב שהפעלת חומת אש תגרום לניתוק RDP, לא ביטולו. כאן הביטול גורם לניתוק הקשר. מה כבר הנפיצו ב-7 ?

דיונים חדשים בפורומים