Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב ! אני עובד בסביבת מע' ההפעלה WINDOWS XP, ובנוסף מותקן במחשב דפדפן Explorer. למרות זאת, לאחרונה, אני משתמש רבות בדפדפן FireFox. כתוצאה מכך, בפעולת המחשב דפדפן Explorer פועל ברקע ומנצל הרבה זיכרון. אני ניסיתי מס' פעמים לבטל את פעולת הדפדפן דרך תפריט Windows Task Manager, אך, לצערי, אי אפשר היה לפעול עוד במע' ההפעלה ( כל האייקונים והתכניות נעלמו ). אנא, עזרו לי להפריד את דפדפן Explorer מפעולת מע' ההפעלה ולבטל את הפעלתו האוטומטית. בתודה מראש, זיו !
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש. המחשב מיועד לשימוש ביתי (שימושי גיימינג ואופיס). האופציה ההגיונית ביותר נראית לי קניית גרסת home permium. האם הגרסא הנ"ל מגיע ב-64bit או רק ב-32bit? מה לדעתכם עדיף? רכישה של XP בכל מקרה נראית לי מיותרת (מה גם שלא ברורה אפשרות שדרוג בעתיד לויסטה).
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי בשפה העברית השאלה היא האם יש איזה שהוא קובץ שאפשר להתקין וככה לשנות את השפה לאנגלית? של כל המערכת הפעלה שתיהיה באנגלית אם לא קובץ אז אולי יש דרכים אחרות לעשות את זה מבלי לפרמט ולהתקין אחד אחר באנגלית תודה מראש סרגיי
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי קוראת לי היום ואומרת לי שהרקע של האיקונים(בשולחן עבודה) ניהיו כחולים. ראיתי כל מיני פתרונות ואף אחד לא עזר לי. אז פניתי למומחים ועוד בעיה, באינטרנט אקספלורר איפה שהשורה שיש MENU וכל השאר, היא צבועה בשחור. מה לעשות? אריאל
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אם אני פוצח קובץ TXT חדש או רוצה לקראו קובץ קים אז הוא מראה לי את ההודעה שגיעה הבא אבל אם אני אומר לו פתח באמצעות זה פותח אותו בלי בעיה אך אני יוכל לסדר את הבעיה הזותי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי.. פירמטתי את המחשב לפני איזה 3 חודש ככה ןלא פתחתי איזה משתמש כלשהו, אז הדיפולט היה אדמיניסטרטור.. אתמול ברוב טיפשותי פתחתי עוד משתמש... אפילו אחרי שקראתי שהחשבון אדמיניסטרטור קיים רק במצב שאין משתמשים אחרים. פתחתי אותו ועכשיו .. כמובן... החשבון אדמיניסטרטור נעלם!, בחשבון הזה יש לי הכל. ממממש הכל. ובנוסף, שיש לי שם כ"כ הרבה דברים, המקום שנשאר לי הוא 5 ג'יגה פנויים - (ז"א שהדברים נמצאים על ההרדיסק). אני צריך להשיג שוב גישה לחשבון האדמיניסטרטור ואין לי מושג איך אני עושה את זה. _____________ נכנסתי לחשבונות משתמשים - ניסיתי למחוק את המשתמש הזה אבל אי אפשר כי: א'-הוא מחובר ב'- הוא מנהל המחשב ג'- החשבון האחר היחידי שיש הוא חשבון GUEST. ניסיתי ידנית להיכנס ולהעתיק את התיקיה …
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
how can I deny acces to folders if the person doesn't have administrator rights? I have 3 profiles on my comp and i don't want the other 2 people entering the windows folder! can i block this folder? perhaps from the registry?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם... כאשר הדלקתי (או אחרי הריסט) את המחשב הבחנתי שנעלמו לי אייקונים ותוכניות של WIN האייקון של Explorer והאייקון של outlook שאותם יצרתי מחדש אך בWIN חסרים לי המשחקים והכלי בידור שבתפריט מופיעים כריק מה עליי לעשות? תודה מראש.....
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם יש לי מחשב ויש לי בו תוכנה שאין לי קובץ התקנה שלה קניתי מחשב חדש וניסיתי להעלות אותו אם הארדיסק הישן והוא נופל לי כל הזמן בעליה גם בסייף מוד אני לא יכול לפרמט את הארדיסק הזה בשום מצב ואני חייב להעלות את המחשב אם הארדיסק הזה המחשב נופל כי החומרה שונה במחשב הישן יש לוח של MSI מעבד 3 G של אינטל פנטיום ובמחשב החדש יש לי E 2200 ולוח של g31 -m7 של INTEL מה אני אמור לעשות כדי לישמור על המידה חייב את עזרתכם תודה מראש לכל העוזרים מיקי כהן
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברשותי ויסטה הום בייסיק. המחשב מזהה את הראוטר (של השכן) ומתחבר אליו אבל אין לי חיבור לנט. החיבור מוגדר כ- LOCAL CONNECTION. בהצגת החיבור אכן נראה חיבור בין המחשב לראוטר אבל יש X על החיבור בין ההתקן לאינטרנט. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה. אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ... ישנה אפשרות כזאת ? ? ?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות את WIN7 , היום אני משתמש בXP מקורי ורציתי לדעת עם אני רוצה לפרמט (לא לשדרג) את המחשב לWIN7 וקניתי את גרסאת השידרוג אז אני יהיה חייב תחילה להתקין את XP?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח ששמתי את זה במקום הנכון אז אם לא תעבירו. אני מחפש אוסף מקודדים טוב (בסגנון של kazaa lite codec pack) של אודיו ווידאו. הייתי רוצה לקבל המלצה על כמה אוספי-מקודדים טובים. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחשב נותן לי כל הזמן הודעה ובה מופיע משהו שרשום שם (RPC) אבל זה לא וירוס הבלאסט ולא הצלחתי לתקן את זה הורדתי פאטשים וברגע שאני מנסה להפעיל את העידכונים הוא פשוט יוצא לי מהעדכון כאילו ביטלתי את הפעולה... אין לי מושג איזה וירוס זה עזרה בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להיכנס למסנג'ר, אני מקבל שגיאה כל פעם שאני נכנס שכנראה שהפיירוול חוסם לי את המסנג'ר... בדקתי ב"חריגים" בפיירוול ואני רואה שהוא כן מסומן... ניסיתי לבטל את הפיירוול, אבל אז הוא לא עושה את השגיאה, הוא פשוט לא מתחבר...ותופס את כל רוחב הפס של האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר ושום דבר אחד שקשור לאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי למחוק כל דבר שקשור למסנג'ר - גם ברג'יסטרי ועדיין זה עושה את אותה הבעייה.. למישהו יש רעיונות איך לסדר את הבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיות. בנגנים VLC וBSPLAYER לא מתנגנים סרטים..בהתחלה ניגנו יפה ופיתאום לא... וב WINDOWS MEDIA PLAYER השוליים במסך מלא אפורים...... -יש מקודדים K-LITE -ניסיתי למחוק ולהתקין את ההכי חדש
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשת על שני המחשבים מותקן xp serves paek 2 הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השניים כאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס) ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמא באף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדובר בקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktop בין 2 מחשבים תןדה לכול העוזרים ski_farm
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-