עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  2. ניסיתי לעשות את הטוויק לפי ההוראות במדריך טוויקים של PC-Spot. עקבתי אחרי ההוראות במדיוק, אך ראיתי שלכותב המדריך יש לשונית שנקראת Driver Options או משהו כזה - אז לי אין אותה. רק שם אפשר לאפשר DMA, אז ודאי הבנתם שאני לא יכול. (המערכת - Mobo: P4T533-C 840PE, OS: WinXPPro SP1, Unknown HDD). תודה לעוזרים ועוד דבר - מישהו מכיר עוד אתרים שמציעים מדריכי טוויקינג ל- XP? התמכרתי לזה! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eranalon,

שלום לכולם, קניתי טאבלט CUBE IWORK8 כזה: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232123.html?wid=1 כשנסיתי לאקטב את הווינדוס 10 פרו קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להכניס קוד מוצר שונה מה זה אומר? קיבלתי ווינדוס מותקן אבל ללא רישיון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם. התקנתי WINXP ב D ,לאחר מכן התקנתי ב C ויסטה. ויסטה עולה אוטומטית ללא אפשרות בחירה . מה אפשר לעשות? מה הייתי צריך לעשות מראש להמנע מבעיה זו? תודה

5. ערב טוב אני מנסה להגיע למסך בחירה שבו אני יכול לבטל את הנ"ל לחצתי F8 ו F5 ו SHIFT ומה לא - ומסיבה כל שהיא עולה לי מסך אחר כל פעם- כיצד עלי לפעול בכדי שאוכל להגיע למסך הבחירה ולבטל את השטות הזו . המקלדת שלי היא מקלדת רגילה והמחשב הוא מחשב נייח רגיל . תודה בתמונה זה החלון שאליו אני מגיע כל פעם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה מה שכתבתי בקובץ boot.ini שנמצא אצלי בתקייה C:\WINNT\ (אני משתמש בוינדוס 2000 פרו) [boot loader] default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect ועדיין אני רואה ברשימה של ההפעה את וינדוס אקס פי.. אני חושב שהבעיה נובעת מה- msconfig שבו כתובות שתי מערכות הפעלה, אבל שם אין אפשרות לערוך את זה. איך אני מסדר את זה ככה שהוינדוס 2000 ישר יעלה בלי המסך בחירה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gif,

היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. בקיצור, יש לי מחיצה ראשית עם ויסטה, ומחיצה משנית ריקה. אני רוצה להתקין את XP על המחיצה הריקה. בשביל זה אני מכניס את הדיסק לכונן (באופן מפתיע...) ועושה ריסט, כשאני לא שוכח לשנות את ה-boot sequence כדי שיתבצע boot מהדיסק עצמו. כשהמחשב עולה, מופיע הדבר הבא: Boot from CD\DVD: לא משנה על מה אני לוחץ במקלדת, שום דבר לא קורה והויסטה עולה כרגיל. מסתבר שאפילו כשהתוכנות של מיקרוסופט לא מותקנות בכלל, הן עושות בעיות. בכל מקרה, מה אני מפספף פה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by zy2000,

יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by Forest14,

לאחר שידרוג של הBIOS, אין יותר התרעה על הTPN אבל לא מצליח לשנות את הCSM בביוס לWINDOWS UEFI (מצליח לשנות, אבל הביוס לא מעלה את ה"חלונות" וחוזר כל הזמן לחלון הביוס.) "חלונות" קיימת אצלי על M2 של סמסונג פרו 1 טרה. תודה

13. Started by avnyhow,

שלום,התקנתי כונן קשיח שעבר clone.המערכת הפעלה windows 7 ultmate,עכשיו אני לא מצליח לשנות תוכנית גיבוי שהיתה מקודם.אפשר לבטל לוח זמנים אך לחיצה על גבה כעת,שנה הגדרות לא עושה דבר,לא נפתח החלון הבא. בנוסף קליק ימני על סמל מחשב,לא פותח את חלון ניהול מחשב,ניהול דיסקים ומנהל ההתקנים.אפשר להגיע אליהם מלוח הבקרה,מערכת ואבטחה,כלי ניהול.במנהל ההתקנים רואים שכל ההתקנים בסדר.בכדי להיות בטוח עידכנתי דרייברים. כרגע אני עושה גיבוי בהצלחה עם תוכנה אחרת אך מעוניין לפתור את הבעייה. תודה מראש.

14. Started by Zap,

שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום רב, אינני יכול לבצע החלפת משתמש אלא רק ניתוק משתמש וכניסה למשתמש אחר. כמו כן בservice השירות Fast User Switching נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל. גם כאשר אני מפעיל את התהליך בstatus לפעיל עדיין איני יכול לבצע החלפת משתמש למרות שהוא במצב פעיל. אחרי כל ריסטרט של הוינדוס Fast User Switching חוזר להיות באותו מצב שתיארתי (נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל) כמו כן,Fast User Switching בservice שבmsconfig מסומן בוי. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by אנדרי07,

יש לי וינדוס SP3 בעיברית והוא בדרך כלל התעדכן אוטומטית. לאחרונה אני לחצתי שיתקין את העדכון שהורד וההעדכון התחיל ובסוף הופיעה לי השורה הבאה:"עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB950759 " . למישהו יש מושג איך הכל זאת אני מתקין את העדכון הזה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. שלום, ברשותי 2 מחשבים עליהם ווינדוז 7, ובשניהם יש לי בעיה בעדכון התוכנה 1. המחשב הוותיק - עדכוני תוכנה עובדים, למעט עדכון KB 3196686 Nov quality rollup for .net framework 2. מחשב עליו התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - כמו בפעם הקודמת שהתקנתי, עדכוני התוכנה לא עובדים. ניסיתי להתקין את KB3020369 and KB3172605 אבל בניגוד לפעם שעברה שזה עבד, היום אני מקבל "searching for updates on this computer" , וזה תקוע כך. מה ניתן לעשות כדי שהעדכונים יעבדו? 2 המערכות חוקיות כמובן.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by sxsxservo,

קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. לא יודע מה קרה, אבל פתאום בלפטוב, אבל אני לא יכול לגלוש כאשר אני ביוזר של מנהל. יש חיבור לאינטרנט, אפשר לעדכן תוכנות, לדבר בסקייפ, אבל גלישה נטו בדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר) אני פשוט לא יכול. אני מקבל הודעה שאי אפשר להציג את הדף. כאשר אני נכנס ליוזר אחר, אין בעיה כזו. ניסיתי לפתור את זה עם הספק של האינטרנט, ולא הצלחתי. נכנסתי למצב בטוח, עשיתי סריקת וירוסים, ספייוורים, מחקתי קוקיז,קבצים זמנים, הכל. עדיין כלום.

22. אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אני מסמן עם העכבר את הקובץ שאני רוצה לגרור נגיד לתקיה מעביר אותו לתקיה ומה שנהיה זה בעצם שאני רק רואה את החץ הקטן האלכסוני הזה שכאילו הוא מעביר אותו אבל חוץ מזה הוא בכלל לא מעביר אותו זה קורה גם כשאני רוצה להעביר שיר ל-winamp מראה לי רק את החץ אבל לא נכנס כלום לwinamp מה הבעיה פהה???

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by אבי11,

יש לי אקס פי פרו באנגלית. אני רוצה ליצור הרשאת גישה (עם סיסמא) לספריה מסוימת. קראתי את ההוראות באתר של מיקרוסופט. כתוב שם לסמן את התיקיה, לגשת למאפיינים ולבחור לשונית security . הם כותבים שאם לשונית זו לא מופיעה לגשת ולהוריד את סימון ה"וי" מאפשרות של שיתוף פשוט של קבצים. מילאתי אחר הנחינ זו אבל הלשונית בכל זאת לא מופיעה. אשמח לקבל פתרון/ הצעה לבעיה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  25. יש לי 3 מחשבים, כולם מריצים win 7 ultimate. ב - HTPC יש כונן אחד פנימי, שעליו מאוכסנת כל המדיה. אתמול הוצאתי אותו, והתקנתי במקומו כונן בנפח גדול יותר. העתקתי את כל התוכן, והכונן החדש עובד בצורה תקינה. הענקתי לכונן החדש את אותה אות שהיה לכונן המקורי. הגדרתי שיתוף, נתתי את כל ההרשאות האפשרויות, ואיקון של הכונן החדש אכן מופיע בחלון ה - Network של המחשבים האחרים. כשאני מנסה להיכנס אליו, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. לכונן אחר שנמצא ב - HTPC, אין לי בעיה לגשת. גם לגשת בכיוון ההפוך, מה - HTPC למחשבים האחרים ברשת אין בעיה. זה כנראה קשור, אך לא יודע מה לעשות עם זה. כשאני נמצא במחשב אחר, ומסמן איקון של כונן שלא עושה בעיות, רשום למטה: offline status : online כשעומדים ע…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.