עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Da-Funk,

שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yair71,

נעשתי אדם ישר וקניתי חלונות SP1 ואופיס 2003 גירסת יוני 2004 זאת גרסת מורים -- במחיר מגוחך. עד היום היה לי בלתי חוקי איך אני מחליף את הקודים ללא פירמוט , וללא מהלך מסובך. וגם מוודא שהם ברשימה הנכונה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  4. הבנתי את ההסברים שלכם. תודה. .swg

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין XP HOME לPRO?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. ברשותי התכנה המעולה Diskeeper. בשביל לרוץ, היא צריכה process מסוים שיפעל (שהוא חלק מה- service של התוכנה). עכשיו, התהליך דורש הרבה זכרון שאין לי, וממילא אני מאחה רק פעם בשבוע, לכן לפני משחק או משהו אני רוצה לכבות את התהליך. האם אפשר ליצור קובץ שיסגור לי את התהליך בלי להכנס ל- Task Manager, ועוד יותר טוב - שיפתח לי אותו חזרה (אבל זה כבר לא חשוב). אגב, ניסיתי לעשות את השרות של התכנה כ- Manual ב- services.msc, אבל זה לא פעל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by (iriver H10),

הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום יש לי מחשב amd 2500 barton, 80gb, 512mb ddr400 ובזמן האחרון המחשב איטי מאוד ולוקח ליישומים להיפתח הרבה זמן ודברים נתקעים וזה לא היה פעם ככה. נגיד לדוגמא אני שומע מוזיקה במחשב ואני מפעיל אינטרנט אז פתאום המוזיקה שאני שומע איטית ונתקעת.. חיפשתי וירוסים, חיפשתי ספייוור, אין כלום. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by swg,

מה הקובץ ctfmon.exe? מעניין אותי לדעת. פוזישן: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe תודה מראש. .SWG

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני משחק או משו פיתאום המחשב מיתכבה וכותב ועושה לי מסך כחול וחירטוטים בלי הרבה דיבורים הינה . . . התמונה http://img70.imageshack.us/img70/5335/08060623512oa.jpg בקשה עזרו לי זה מזה חשוב..! תדוה לעוזרים :-*

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by iakovl,

שמתי לי עכשיו WIN2000 SP1 על הנייד החדש (יד שניה שלי, PRESARIO 700) על איזה טווקים אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  15. אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום... פירמטתי את המחשב לאחרונה ושמתי לב שיש תוכנות (במיוחד אינטרנט אקספלורר ) ש-ALT+SHIFT לא מעביר את השפה... מעצבן להחליף עם העכבר בשורת המשימות... מישהו יודע ממה זה נובע??? בדקתי בהגדרת שפות ומוגדר שמה שALT+SHIFT יעבירו.... באקספלורר של הוינדווס (לא אינטרנט אקספלורר...) זה כן מעביר... תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם יש לחבר שלי את הבעיה הבאה כשהוא מנסה להיכנס לחומת האש של ווינדוס: מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לסדר את זה? תודה רבה, אבי.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by BIR,

לפני איזה שבועיים התקנתי על המחשב איקונים חדשים. לא הייתה להם התקנה פשוט העברתי אותם לאנשהו והם אוטמתית אני חושב הופעלו. עכשיו אני לא יודע איך אני מעיף אותם כי הם לא נוחים לי דרך המאפיינים של השולחן העובדה לא עובד כלום.. :'( http://img356.imageshack.us/img356/1486/desktop0xv.jpg תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by BIR,

Sup? I dunno what happened... I've just got home and I saw that I can't change the language on forums and stuf... Even when I try to switch it in the language bar - it does nothing... WTF?! 10X for helping.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by hatzhaik,

בזמן האחרון יצא לי יותר מדי פעמים שבזמן גלישה פתאום אני שם לב שחום המעבד מגיע ל 66 מעלות אז בדקתי וראיתי שגם שהאקספלורר נמצא בעמוד ריק אז הוא מעמיס על המעבד כ 60% (המעבד שלי P4 3G) וזה מה שמחממם אותו אז בדקתי עם איזו תוכנה מיוחדת של תהלכים וראיתי שהקובץ msxml3.dll גורם לעומס ושעשיתי לו kill process אז המעבד חזר לעצמו והעומס ירד. מישהו יכול לתת לי פרטים על הקובץ ואיך אפשר לסדר את הבעייה. ואם כבר פתחתי נושא האם לדעתכם חסר אצלי משחה טרמית למעבד כי ברגיעה הוא על 52 מעלות ובזמן עומס יכול להגיע ל 68 ויש לי 3 מאווררים (לא כולל ספק) ושלושתם עובדים .

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by AVI.S.T,

כמה זמן בערך לקח עד שהוא תוגם לעברית? וכמה זמן אתם חושבים עד שויסטה יתורגם?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by itay2262,

משום מה לאחרונה הפסיק להגיב. המחשב נקי . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. Started by מוחמד היהודי,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260311,00.html שווה להוריד?! עד כמה מסוכן יהיה לעבוד על הוינדוס הזה המשחקים החדשים יעבדו? יש לי מערכת די חלשה P4 2.4 512 FX5200

• 126 תגובות
    • 13.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.