עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נניח כמו בבילון כשאני בוחר בCTRL+לחצן ימני וקופץ לי חלון. משום מה זו אופציה שמצלצלת אצלי בצורה מאוד מוכרת בהקשר של ווינדוס (גירסא 7).

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by olegu,

איך אפשר למחוק WINDOWS XP חוץ מאשר לעשות FORMAT או האם אפשר להתקין WIN 98 תחת WIN XP???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nadabometal,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 . לפני ההתקנה התבקשתי להסיר את תוכת האנטי וירוס שהייתה לי KASPARSKY, כעת כשניסיתי להתקין אותה שוב, זה הצליח רק חלקית - לאחר הRESTART של המחשב, הופיע לי הודעה שבעקבות בעייה של אי תאימות התוכנה נחסמה, משהו יכול לעזור?

5. Started by E-me,

לא יודע איך או למה אבל עכשיו שאני עושה דאבל קליק על ספריה במקום פשוט לפתוח : אותה הוא מחליט לעשות בא חיפוש. הדרך היחידה לפתוח תיקיה בצורה הנורמלית היא לעשות ריט קליק ולבחור open הוא כיאלו שינה את הdefulte לחיפוש ניסית כבר הכל אפילו ירדתי לשפל המדרגה וניסיתי את ה trubleshooter של ווינדאוז שלא עשה שום דבר בבקשה תעזרו לי בבעיה הקטנה והמעצבנת הזאת. אני כבר 4 שעות שובר את הראש. plzzzzz help!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום מידי כמה זמן אני מרגיש איטיות במחשב ואני רואה שהתהליך המסויים הזה לוקח לי את כל כוח העיבוד בדקתי וזהו תהליך של תוכנת האנטי וירוס מה אני יכול להעשות כדי לסדר את המצב? נ.ב עשיתי בדיקת וירוסים וכו'

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by topcat115,

במחשב מותקן Windws XP חוקי, אם אני משדרג לWindows 10 הוא ישאר חוקי או או שיבקש לשים סריאל חדש? מה לגבי שדרוג מXP ל7 ומ7 ל10?

8. Started by naor,

אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל שכחתי את הסיסמא בשביל להיכנס לWINDOWS אם מישהו יודע אייך לבטל או לעקוף את זה אז בבקשה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by LTE,

שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Thug Love,

יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?

14. שלום , יש לי בעיה לפתוח קבצים ב OneNote 2007 אני צריך לשדרג כי הקבצים נוצרו עם 2010 אז ראיתי את האתר הזה : http://www.onenote.com עכשיו הוא אומר שהוא מביא את זה חינם 2013 , עכשיו זה האתר של מיקרוסופט , כי באתר עצמו של מיקרוסופט Microsoft.co.il ניסיתי לחפש דרכם והם לא נותנים להוריד אותו בנפרד אלה אם תשלם על כל החבילה של OFFICE 365 , רציתי לאמת אם האתר הזה : http://www.onenote.com זה אכן של מיקרוסופט והיא נותנת אותו להוריד חינם ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by erbu,

איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  17. מהם סוגי הקבצים הבאים והאם אפשר למחוק אותם? hiberfil.sys pagefile.sys הם יושבים בכונן הראשי של מערכת ההפעלה.... תודה flashet

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אסף ב,

התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שבהתקנה הוא יבקש ממני להתקין את ה SP2 או להוריד בכלל את ה SP2 מהדיסק ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. הינה התמונה: איך אני יודע מזה?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום אנשים, ברצוני לחבר לוח אם חדש ולהשתמש בדיסק קשיח הישן עליו מותקן WINDOWS. איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין WINDOWS מחדש? הכוונה היא להכניס את הדרייברים שיאפשרו הפעלת WINDOWS תחת לוח אם חדש ולהמשיך לעבוד באמצעות אותן הגדרות עם מינימום התקנות חדשות תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. כי שאני בא להתקין אותו (לא את ה-C) אז זה מיד מסיים או ישר אומר שזה סיים.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by bennyye1,

יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  24. יש לי 2 דיסקים קשיחים: C וגם D וינדוס XP מותקן על C אם אני מפרק את הדיסק הקשיח D אז וינדוס לא עולה בכלל! למה זה? איך אני פותר את הבעייה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by timtim,

התקנתי XP והיה מקודם 98. הכל היה טוב! עד שבאתי לכבות את המחשב, זה נכנס לי לחלון כיבוי שאני צריך לכבות לבד (אין לי אפשרות לכבות לבד) אמרו לי ללכת לצריכות חשמל - ולשנות שמה את החלון, אבל אין לי את האפשרות הזאת! אם מי שהוא יודע שיגיד לי בבקשה...

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.