Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אח שלי התעסק עם האקספלור ושינה את זה למה שזה ניראה בתמונה , אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לשנות את זה למה שזה היה אני יודה לו מאוד תודה מראש נ.ב אל תתיכסו לחלק הלבן זה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מחקתי את הויסטה ואני רוצה להעלים את מסך בחירת מערכת ההפעלה איך אפשר לעשות את זה? שXP יעלה ישר תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר.. אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה) עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED( ולמטה כתוב: Important: Existing files May be lost...... blah blah blah... השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?.. כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים! מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אם התשובה חיובית אז איך ???
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G. הוא מלא ב 100G יש בעיה שהיא קשה מאד - שרוצים להעתיק לדיסק החצוני מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים ש"הנתיב של הקובץ או השם ארוך מדי ולא ניתן להעתיק". גם שקצרתי משמעותית את השם ל 10 תווים הוא לא מאפשר להעתיק בממוצע מכל 10000 קבצים 100 לא עוברים. מדובר על קבצים שונים תמונה, מסמכים ועוד הקבצים תקינים ואין להם שום הגנה. בנוסף יש עוד בעיה : חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר הבעיה קורית גם בעוד 2 דיסקים אחרים חצוניים הדיסק מפורמט ב NTFS המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי להעתיק את כל הקבצים ושלא יהיו הבעיות הללו תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
כי אם לא , אז איך יש כמה שיש להם
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קודם כל ככה התקנתי וינדוס 7 והכל עובד אבל בניגוד להתקנה של WINDOWS XP לא היה לי אופציה לפרמט =\ אז אני רוצה לפרמט את הכונן כולו ואז אני יתקין וינדוס 7 עוד פעם מהBOOT אז בנתיים יש לי C וD והוינדוס XP וגם הוינדוס 7 מותקנים על C אז את הD אני פירמטתי דרך וינדוס והכל עבר חלק אבל את C אני לא יכול למחוק ב100% דרך וינדוס אז איך אני מפרמט אותו? עכשיו שאלות על וינדוס 7: 1. יש לי מחשב C2D E6700 GEFORCE 9800GTX 2GB RAM מחשב חדש יחסית בן שנתיים עם שדרוג כ.מסך לכרטיס הנ"ל אמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייברים למיניהם (כרטיס מסך ולוח אם) זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מתוכנה כלשהיא נגיד outlook או פוטושופ תוכנות אחרות מופיע לי מסך כחול עם מלא דברים כתובים עליו והוא פשוט מאלץ אותי לעשות רסטרט כי המחשב בעצם ניכבה (לפחות המאוורר) חשוב לציין יש לי וינדוס xp profesional
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
עריכה: השאלה שונתה כי הקודמת נענתה... קראתי את המדריך להוספת SP2 לדיסק XP אבל לא ממש הבנתי... יש לי XP בעיברית (חוקי יש לציין..קיבלנו מהעבודה של אמא פעם במחיר ממש זול) אבל אין לו אפילו SP1 ממש רק כשיצא הXP אבל בעיברית והמדריך מיתייחס לאנגלית וגם לא ממש הבנתי מה לעשות... אני צריך להעתיק את הדיסק של הXP למחשב שלי להוריד את הSP2 ולהוסיף (באיזשהי צורה--אם תוכלו להסביר) ואז לצרוב בתוכנה נרו בIMAG? או איזה פורמט אחר? פשוט אני רוצה לפרמט את המחשב של אחים שלי ואני רוצה להתקין הכול ביחד ולא לחכות עוד הפעם ולהוריד SP2 שוב וכול זה... אם תוכלו להסביר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכונן הקשיח זה פותח לי אותו בחלון חדש אפילו שבהגדרות התיקיה האפשרות של לפתוח כל תקיה בחלון חדש לא מופעלת, זה קרה אחרי שהתקנתי OBJECTDOCK, יכול להיות שזאת הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-