Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם קיים איזה add in שאוכל לגרור קבצים ברימוט דסקטופ קונקשיין ברצוני לעשות למשרד רחוק drag n drop לקבצים
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מכירים את הENCODING אז נכנסתי לאתר ולא זיהה את העברית , ברור קליק ימני, בוחר שפה סבבה, אני מדפדף לדף הבא והוא חוזר שוב לשפה הקודמת ניסיתי להוריד את הAUTO של הבחירת שפה לא הצלחתי למישהו יש פתרון ? אני משתמש בAVANT ובאקספלורר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול אני חושב, וזה משגע אותי! זה קורה בהמון תוכנות ומשחקים, ואז אני חייב לסגור אותם. מה אני צריך לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך להפוך את רקע המילים של האיקונים על הדסקטופ לשקופים בווינדוס XP? כמו כן, איך אפשר להוסיף לטקסט צל?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לאגים בעכבר, כל כמה שניות הוא נתקע קצת כל המחשב יותר איטי בכניסה לתקיות ופתיחה של חלונות כיאלו שהCPU ב100% בדקתי ואין משהו שמעמיס עליו או על הזיכרון תוכנות קורסות לי והsend error report של מייקרוסופט עולה תקלה ביישום .exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול .exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0014fb00. הרצתי Trojan Remover לא מצא כלום עכשיו הNOD רץ
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש, נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנס להתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחול של המחשב הוא לא המשיך בהתקנה. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה בערך המפרט אולי כרטיס מסך חזק יותר Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.i…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, שאני לא רואה את הסמלים של התוכנות שאני מתקין או ב"התחל" אני לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכו', דוגמאסימנתי בתמונה איפה חסרים לי הסמלים..) http://www.siz.co.il/my.php?i=t2mwk2mojeri.jpg מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי תחושה שהבעיות באיכות צפייה מהכרטיס טלויזיה באות מהתוכנה עצמה(הMedia Center) האם אפשר למחוק אותה ולהתקין מחדש?אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי. הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב). ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס. אני ד…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני משנה באפשרויות תיקייה, שלא יראו את התיקיות המוסתרות שלי. וכל פעם לאחר ריסט זה שוב מראה לי אותם. איך אני משנה את זה לתמיד?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בגרסת הpro יש מתמש שנקרא Admin כשאני רוצה ליצור עוד משתמש אבל מוגבל זה דורש ממני ליצור עוד משתמש אדמיניסטרטור. הרי כבר יש אדמיניסטרטור אחד, למה צריך עוד אחד?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי.יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר דרך הREMOTE DESKTOP של WIN7 למחשב שעובד על XP.למה בניסיון חיבור הוא מעלה שגיאה שאומר שהגרופ פוליסי אוסר חיבור בין 7 לXP.ניסיתי לחפש את זה ולא מצאתי.האם אפשרי להתחבר בין שתי המערכות האלה בכלל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מטפל במחשב בעסק שהוא שרת ראשי ועליו מותקנת Windows 2000 Server אתמול כאשר הפעלנו את המחשב כל העברית על שולחן העבודה היתה הפוכה וכן בתוכנות של DB של המשרד גם הכל הפוך באאוטלוק העברית היא כרגיל ללא שום בעיה כמו כן גם באינטרנט חיפשתי בהגדרות איזוריות ושם הכל על עברית וכל סימוני יוניקוד מסומנים רק אציין שלא בוצע שום שינוי כזה או אחר במחשב למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הנ"ל??
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-