Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי WINDOWS 7 על מחשב נייד Lenovo Thinkpad 2876 27G x100e, והוא מנסה רק לחפש רשתות קוויות, אבל הוא לא מחפש בכלל רשתות אלחוטיות, מה אני צריך לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA במחיצה C ו WIN7 במחיצה אחרת, על הויסטה התקנתי כל מה שהיה צריךמבחינתי כולל ANTI VIRUS דרייברים ושאר התוכנות שאני משתמש בהן כגון: WINRAR WINISO פוטושופ וכו' כשאני מעלה את המחשב עם WIN7 הוא לא מעלה לי את ה-AV ואני לא מצליח להפעיל אותו ב-TRAY דרך היישום שנמצא במחיצה C (כתוב שחסר איזה DLL) העתקתי את אותו DLL מ- SYSTEM32 של C למחיצה של WIN7 וזה עדיין לא עובד (התוכנה אינה מגיבה/מפסיקה לפעול). לשאר התוכנות עשיתי פשות לינק והן עובדות. מה הפתרון להפעלת אנטי וירוס במקרה הזה?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
פתאום...לא מזהה לי חיבור של אייפון / נוט 2 למחשב, ניסיתי להתקין שוב ושוב דרייברים ותוכנות של הטלפון, הבעיה בוינדוס ולא בטלפון... לדעתי אני צריך למחוק את כל ההיסטוריה של ההתקנות USB / איפוס כלשהוא... עזרה???
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי HD בגודל 500 G: בניסיון של כיווץ והרחבה של מחיצות נוצר מצב שאין לי גישה למחיצה של 200G (יש שם מידע שאני צריכה )כי אני לא מצליחה להגדיר אותה כVolume ,בניסיון להקצות לה "אות" אני מקבלת את השגיאה שיש בתמונה: management1.gif כרגע המצב הנוכחי הוא: Untitled1.gif כאשר בפועל: volumeAndPartition1.gif המצב הסופי שאני רוצה להגיע אליו הוא: מחיצה c שכרגע בגודל 58 עם vista להגדיל ל 180. מחיצה d שתכיל את המידע שיש ב200 ולהגדיל אותה ל 300. מחיצה e שתהיה ריקה בגודל 20. איך אני עושה זאת ? אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ובעזרת ההתקנה של WIN7 חילקתי את ההארד דיסק ל 2 מחיצות. כשההתקנה הסתיימה וה WIN עלה, אני רואה את המחיצה של ה WIN ולא את השניה. בדקתי ב disk managment ואני לא רואה את המחיצה שם.. מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להוריד תמונות מהמצלמה שלי אך המחשב מציג הודעת בלון ליד השעון שההתקן לא מזוהה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מהו השם של העדכון, והאם זה הוכח שהוא מאט את המחשב, והםא כבר יצא עדכון חדש כזה שכבר אין לו תבעיה! כל מידע על זה אני אשמח!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה JAVA עבור תוכנת ביטורנט, ומאז אינני יכול להכנס לצ'טים של תפוז (WINXP) עד לפני ההתקנה הייתי נכנס לצ'טים (או לאתרים אחרים מסויימים) מה לעשות? זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: בקובץ: # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d6c1f6c, pid=2828, tid=1204 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_01-b08 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # V [jvm.dll+0x81f6c] # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x03a76f70): JavaThread "main" [_thread_in_vm, id=1204] siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000008 Registers: EAX=0x00000000, EBX=0x00000000, EC…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה שלא ניתן להשלים את הפרמוט מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אנשים איכשהו (אין לי מושג איך) הגעתי למצב שיש לי תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה בתוך תיקייה... בקיצור, עץ ארוך מאוד של תיקיות שאני מעוניין למחוק לצערי אני לא יכול למחוק אותן, אני מקבל הודעה שהשם ארוך מדי בשביל ה - Recycle Bin אני לא מסוגל לשנות את השם (האפשרות פשוט לא מופיעה לי) ואני לא מסוגל להעביר (מאותה סיבה שאני לא מסוגל למחוק - שם ארוך מדי) עזרה? תודה, איל
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קבלתי אתמול לפטופ חדש עם WIN 8 ושאני נכנס לחנות ועושה עדכון הוא תקוע על pending אני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת אבל אני צריך ללחוץ המון פעמים על האייקון בשביל שהיא תעבוד. אני גם רואה בתהליכים בקונטרול אלט דליט שהיא מופיעה הרבה פעמים. עכשיו אני מנסה להפעיל אותה והווינדוס סוגר אותה אוטומטית... אם אני לוחץ על האייקון ואז מחזיק את האנטר אני רואה המון פעמים את היישום בתהליכים ואז כשאני עוזב הוא נסגר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, לפי מדריך מסויים שקראתי פעלתי כלהלן : 1. איפשרתי Remote Assistance 2. איפשרתי Remote Desktop הורדתי פיירוול בשני המחשבים, הכנסתי מספר IP מדוייק ואני מקבל את השדיאה הבאה : יש WIN 7 Enterprise מסחרי בשני המחשבים יש למישהו מושג מה יכול להיות לא בסדר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 8 .מנסה להפעיל סרטון . במדייה פליירק לאסי שישבו כל את הקידודים שהומלץ להוריד אני רואה אתהסרטון בשחור ואילו במדייה פלייר של החלונות איני מצליח להפעיל סרטון המערכת נותנת הודעה. מצורפת תמונה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי את כל ההסברים בגוגל,וגם באתר של מייקרוסופט ועדיין אני לא מצליח לקחתי MP3,מהשחורים האלה שהוא גם DOK (אולי זאת הבעיה?) בנפח 512M והתקנתי עליו את המערכת Windows XP - USB Stick Edition בBIOS עשיתי BOOT from usb-cdrom כמו שכתוב (ניסיתי גם את כל האחרים) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אותו שאני מפעיל מהתחלה את המחשב לינק לmicrosoft http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/usb-boot.mspx בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-