Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsrg.html :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפאטץ' ההוא ש-$M הוציאה נגד הבלאסטר... עשיתי חיפוש, מצאתי את הקישורים, אבל הם כבר לא עובדים. זה די דחוף. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל בכל זאת להשיג לי קישור לפאטץ'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שכבר דנו בזה / שאלו את זה בעבר.... יש לי במחשב 3GB של זיכרון DDR2. האם חלונות 7 בגרסת 32 ביט מזהה את כל הזיכרון ומנצלת אותו (ב - SYSTEM כתוב שיש לי 3GB, אז זה מזהה אותו, השאלה אם מנצל), או שלשם כך עליי להתקין מערכת של 64 ביט ? באותו הקשר, אם אני שם 4GB, ויש לי מערכת 64 ביט, אבל התוכנות שמותקנות, כמו אופיס ושאר תוכנות, הן 32 ביט, האם תוספת ה - 1GB תהיה משמעותית ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעבודה שלי יש 4 מחשבים ובכולם מותקן פוטושופ שתומך בעברית ובמחשב אחד יש המון פונטים שאני רוצה להשתמש בהם בשאר המחשבים עם הפוטושופ... השאלה היא איך אני יכול להעביר את הפונטים ממחשב אחד לאחרים? להעתיק את התיקיה של הפונטים מהתיקיה הראשית של הווינדווס או שיש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב task manager מופיע לי תהליך בשם CSRSS אני יודע שיש תהליך כזה של הוינדוס שנמצא ב system32, אבל כאשר ניסיתי לפתוח את המיקום של הקובץ דרך ה task manager לא קרה כלום. כמו כן אי אפשר גם לסגור את התהליך הזה. האם יכול להיות שזה לא התהליך האמיתי אלא איזה וירוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים יש לי בעיה כזאת: כאשר אני לוחץ עם העכבר על קובץ של סרט (בלבד!) , explorer.exe נסגר: לדעתי זה נגרם בכלל התנגשות של קודקים או משהו. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 18:10:40 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט xp על מחשב שיש עליו חלונות98 הוא רושם לי שמותקן כבר על המחשב שלך,שיניתי את הביוס שיעלה מה-cdrom הוא עולה אבל כנראה שאני מפספס משהו תקליטון איתחול? הלכתי לפי הוראות מדריך והכל אני רוצה לציין שה-xp חוקי . האים ביגלל שיש 98 אז צריך למחוק ? או שאני צריך תקליטון איתחול אם כן איזה? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום לכולם צצה לי לאחרונה בעיה מוזרה-כשאני כותב בשורת הRUN את IPCONFIG החלון קופץ ומיד נעלם למה זה קורה ואיך פותרים את זה (יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום,אם אפשר בבקשה עזרה לשדרוג Windows 10 אשמח. נסתי מס' פעמים להתקין,כל פעם הוא מתחיל משלב ההורדה ואז בהתקנה הוא מגיע ל-24%(בערך),ולא מצליח להמשיך.פתחתי לוח בקרה->מערכת ואבטחה->windows update->הצג היסטורית עדכונים. ואז כתוב לא הייתה אפשרות להתקין את windows 10. windows updateנתקל בשגיאה לא מוכרת 20004-c1900101 בדקתי אפשריות לפתרון הבעיה-ללא הצלחה. בהצלחה לכםתודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 4 גיג'ה זיכרון בביאוס וגם בהעלה של המחשב הוא מזהה 4 כמו שיש באופן פיזי הבעיה היא שהווינדוס (XP) מזהה לי רק 3 גיגה מתוך ה4 האם יש איזה פאק בווינדוס שלא מצליח לזהות יותר מ3? תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אתרי חומרה יש בשפע. אבל מה עם אתרי תוכנה? איזה נחשבים לגדולים ולמוכרים? יש בהם כבר ביקורת על הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ראיתי שיצא היום עדכון חדש לWIN7 64bit במספר: KB3173040 בגוגל אין שום תוצאה בכלל (כבר שנים שלא ראיתי מצב שכזה), ושאני לוחץ על הלינק מתוך החלון של העדכון עצמו הוא מוביל אותי לדף 404 של מייקרוסופט. קצת מחשיד הייתי אומר... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מה העדכון הזה או מה התוכן שלו? עדכון: לאחר כמה שעות נראה שיש עוד אנשים שחששו מהעדכון הזה כמוני ופתאום התחילו לצוץ תוצאות בגוגל, ביניהם הפוסט הזה בreddit. כעת אני רואה שמיקרוסופט התאפסו על עצמם ותיקנו את הדף שלהם. אזהרת ספויילר! העדכון הזה לא חשוב בכלל. הוא נועד לבטל את השדרוג לWIN10.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-