Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז צרבתי דיסק של XP(bootable) ובסוף העלייה(בסוף טעינת הקבצים) עולה שגיאת stop c0000221 unknown hard error systemroot\system32\ntdll.dll חיפשתי באינטרנט ואין פתרון ברור, מישהו יודע איך לפתור את זה ולהמשיך בתהליך ההתקנה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי עשה בעיות והתקנתי כמה מערכות הפעלה שונות ומשונות וכו' וכו'... אני רוצה למחוק את אלה שכבר לא רלוונטיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו גרסא של Windows XP בעלת הביצועים הכי טובים שיש בגרסאות וינדווס XP ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ה windows שלי עידכן את עצמו ועכשיו הוא מציג הודעה על הדסקטופ ש"ייתכן שהתוכנה שלי לא חוקית" (היא אכן לא חוקית), והופך את הרקע לשחור. פעם מישהו הראה לי איך נפטרים מזה. מישהו פה יכול לתת לי פתרון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1GB Kingston ValueX4 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי עוד הארד דיסק של 500GB, אני רוצה להתקין על החדש WIN 7 ועליו להפעיל את המחשב שיושב על הארד דיסק הקודם במכונה וירטואלית. האם אפשר לבצע דבר כזה? והאם המפרט של המחשב תומך בכלל במכונה וירטואלית? תודה, חנן
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במשחב הישן שלי windows 98 אך אני עושה את זה..?
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי על מחשב אחד את WUN2K ו98SE , התקנתי קודם את 98, חילקתי את הדיסק והתקנתי את 2000 על המחיצה השניה, באיתחול הוא נותן תפריט לבחור מערכת הפעלה וכו'. כשבוחרים ב98 הכל בסדר, אבל כשבוחרים ב2000 הוא כאילו בא לסיים את ההתקנה ולהגדיר הכל, צריך לתת לו שם למחשב, להגדיר את הרשת והכל...כדי שהוא יוכל לסיים את ההתקנה...ואחרי שהוא מסיים הוא מאתחל אבל אז כשבוחרים שוב להשתמש ב2000 הוא עושה את זה שוב. כאילו הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר...מה עושים? תודה
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Vista 32 ואני ה user היחידי במחשב, שכמובן מוגדר כ administrator. יש לי תוכנה, ששומרת את הנתונים שלה ב c:/document and settings/ ואני רוצה לגבות את הנתונים הללו בדיסק ניפרד. כדי להעתיק את הספריה, אני מנסה להכנס עם ה explorer (לאחר שאפשרתי לראות ספריות חבויות) אך הוא נותן הודעת שגיאה: access is denied. ניסיתי גם להעתיק וכדומה, אך ללא הועיל. איך אני כן יכול להכנס לספריה ולגבות את הקבצים ? תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה. חיברתי את הN95 8GB והמחשב זיהה אותו והכל מצויין. אבל ! אמורה להיות אופצייה שנקראת DEVICE STAGE שמראה על מיני פרטים על המכשיר כמו בפוסט הזה http://www.gearlog.com/2009/01/windows_7_device_stage_working.php בלינק הזה הווינדוס הוא עדיין בבטא ואצלי הוא RTM..ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט השמיטו את התמיכה בזה או לא..כי אצלי הוא פשוט לא מראה כלום..רק את הplug&play הרגיל כמו שהיה בויסטה יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לגרום לחלונות להיפתח בגודלם המלא והם נפתחדים שהם מוקטנים יותר, הבעיה קוראת רק שלמשל אני עושה בIE פתח בחלון חדש, והחלון נפתח כמוקטן, ניסיתי להגדיל את כל השחלונות שבשימות ואז לצאת מהם אבל זה לא פועל כמו בתיקיות, איך אפשר לסדר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פורום מחשבים שואלים לפחות פעם ביום שאלות מהסוג: "האם שווה לי להתקין ויסטה..?" או "האם ויסטה יפעל לי טוב על המחשב..?" אז כך... אני התקנתי את חלונות ויסטה והרי התשובות. ברשותי מחשב חלש ביותר.... שקניתי אותו לפני ארבע וחצי שנים ולאחרונה הוספתי לו כרטיס מסך יותר טוב יחסית לקודם והרחבתי גם את הזכרון. והרי המפרט: פנטיום 1.7 512mb ddr266 ATI 9550 256mb 128bit ועוד דברים שלא רלוונטיים כל כך... בקיצור VISTA PREMIUM פעלה מצויין כאשר הפעלתי את התכונות הגרפיות של ויסטה כאשר לא הרצתי שום תוכנית המשאבים היו על 60% מהגרפיקה לא התלהבתי יותר מדי... סה"כ לא הלהיב אותי יותר מדי ... כנראה שציפיתי ליותר מזה ואני די מבסוט מהXP אבל שלא תבינו לא נכון כאשר תצא הגרסה הסופית אני אשתמש בה ללא ספ…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-