עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by BarVaZ,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪725 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Vapor X HDMI, יחידות 1 ₪990 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1430 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, …

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by pincher77,

שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by Ovid,

בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. Started by alexc32,

האם יש באחד המצבים יתרונות או חסרונות ,כי אני מתבלט על מה לשיב את המחשב (יש לי עדיפות ל SLEEP כי ממצב זה המחשב עולה יותר מהר)?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

התקנתי אתמול XP מחדש אחרי פורמוט. הכל עבד טוב התקנתי כמה תוכנות ועשיתי עדכול ל חלונות. ופתאום נעלם לי האייקון של ה סאונד משורת המשימות וגם הצלילים של החלונות הפסיקו לפעול יחד אם קבצי MIDI. אולי יש עוד קבצים שלא עובדים אני עוד לא בדקתי. מה לעשות מה קרה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by amit123,

אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by roey8,

logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים

11. אז הסיפור הוא כזה: המחשב עבד פיקס עד ששבוע שעבר כיביתי אותו... כשחזרתי והדלקתי אותו הוא הגיע לשלב שהמסך ניהיה שחור לפניי העלייה של הווינדוס (אחרי שיש את הלוגו והפס הכחול רץ) ושם הוא מפסיק להגיב. אין מסך כחול, אין שגיאה. הרצתי בדיקה להרדיסק נמצא תקין, כנ"ל לגביי הזיכרון. נכנסתי לRepair Console ועשיתי לו ChkDsk /r ולא עזר פירמטתי והתקנתי מחדש... הכל עובד טוב ויפה.. עד ששוב פעם כיביתי את המחשב ואותו סיפור כרגע כבר התקנתי ויסטה רק כדי לבדוק מה הבעיה שלו * זה גרסה של ווינדוס שאני משתמש בה כבר המון זמן ** לא הוספתי חומרה כלשהי יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה??? תודה ענקית מראש

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by ido-nava,

שלום, יש לאחותי מחשב נייד של IBM R51, תחילה התקלה הייתה מסך כחול עם השגיאה: STOP 0xC000021A ולאחר מכן שניסיתי לסדר את זה (עם כמה וכמה פתרונות מהאינטרנט), קיימת שגיאה חדשה שחסרים קבצים של וינדאוס. הכנסתי את הדיסק של וינדאוס כדי לעשות repair,\ אך למרבה הצער ראיתי שהאפשרות כלל לא קיימת. בכל מקרה, התייאשתי ואני רוצה לפרמט את המחשב. על המחשב יש כונן קשיח עם כל התמונות, מסמכים וכו' של אחותי שאני צריך לשמור ופה הבעיה: האם אני יכול לחבר את המחשב דרך כבל רשת ולמשוך את הקבצים ? או שאני יכול לחבר את הכונן של המחשב נייד עצמו למחשב רגיל ?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Mr_Kevin,

כרגע יש לי 3 מחשבים על כולם מותקן WIN 7. על המחשב נייד מותקן WIN 7 מקורי ועל האחרים לא. אני רוצה לפרמט אחד אבל ל64BIT [יש את הדיסק המקורי] יש אפשרות לפרמט דרך הדיסק? יש אפשרות להשתשמש בקוד מספר פעמים?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

יש לי 2 הרדיסקים, 1 של 1TB והשני של 500GB בכונן של ה500 שמתי קבצי גיבוי ופירמטתי את ה1TB ועל גם התקנתי את הווינדוס 7 וביחד עם הכונן של הווינדוס יצרתי עוד כונן. אחרי שהעברתי את הקבצים שרציתי מה500GB פירמטתי גם אותו ועשיתי כונן של 500GB ממנו. אז רק רציתי לשנות את האות של הכונן השני ב1TB. C - system (מחיצת מערכת מה1TB D - one of the 500GB HD (שפירמטתי אותו) E - (המחציה השניה מה1TB) F - אחת מהמחיצות של ה500GB (פירמטתתי אותו) G - אחד מהמחיצות של ה 500GB (פירמטתתי אותו גם כן) ואז מה שנוצר לי זב ככה C - system E - 1TB F - 500GB אז פשוט שיניתי את האות של הכונן E ל D ועכשיו חלק מהתוכנות האייקון שלהם לא מוצג חלק מה file associations לא עובדים.. יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. אחרי כניסה לsafe mod כל הדסקטופ שלי נראה כאילו הוא עבר צונאמי. יש דרך כלשהיא לשמור על הסדר שלו ? (יש לי מלא איקונים עליו)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by znz,

Z

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

19. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אתכם למה משמש תקליטור איתחול ל- xp? האם אני צריך אותו? שמעתי שצריכים תקליטון כזה אם לא עובד ה- cd-rom אוו הצורב. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by ironman405,

hello ppl Each time I use Firefox in Vista, I get a message saying Firefox has stopped working each time I close the program. יש לי ויסטה 64 ביט ואת הFIREFOX הכי חדש,2.0.0.6

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Real_Me,

טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by shloosh,

כי אני לא רוצה איזה תוכנה מעצבנת,אלא את הפיירוול המובנה של הווינדוס....

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by Ametrine,

בקרוב אני אקבל את המחשב החדש והשאלה הגדולה איזה ווינדווס להתקין? לפי מה שהבנתי VISTA עדיין גרוע למשחקים ואין דרייברים מתאימים כל מה שצריך בינתיים. אז שווה בינתיים לחכות לחבילה שניה של ויסטה ולהישאר בינתיים עם XP?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by lago-h,

כשאני פותח את המחשב או שאני מאתחל אותו זו הברירת מחדל שאני מקבל בכוננים. הם מזוהים כאודיו למרות שאין אף דיסק בהם. כמובן ששני הכוננים הם נגני בלו ריי. אגב אחרי שאני פותח את המגשים זה מסתדר בערך(כאילו פעם כן ופעם לו) זה גם מאוד מפריע לתפקוד שלהם תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by Shtupel,

* Vista Home Basic: $199 (או $99 לחבילת שדרוג) * Vista Home Premium: $239 (או $159 לחבילת שדרוג) * Vista Business: $299 (או $199 לחבילת שדרוג) * Vista Ultimate: $399 (או $259 לחבילת שדרוג) מה הבדל ביין כל אחת? תודה! נ.ב רשמתי הודעה בעוגן של Vista אבל לא ענו לי!

• 6 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים