Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה...בכלים\אפשרויות תיקייה\תצוגה...אין לי אופציה לראות קבצים מוסתרים...יש סימון על "הסתר קבצים ותיקיות מוסתרות"...ואין אופציה להסיר את הסימון...יש למישהו מושג מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משום מה לפעמים אני לא יכול לשנות את הרזולוציה למשהו גבוה יותר מ 1440x900, הרזולוציה הטבעית של המסך שלי זה 1680x1050... זה פשוט מתאפס לי ל 800x600... ניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים חדשים של nvidia (עם הסרה של הקודמים) אבל זה לא עזר. לפעמים אני יכול לשנות ל 1680x1050 ולפעמים לא.. מה הולך פה?! :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל קישור באינטרנט להורדה של WMP 10 מגיע לי להורדה של WMP 9. אפילו דרך האתר של מיקרוסופט או מדייה פלייר. למה? ד"א יש לי כבר WMP9
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי בעזרת דיסק (שהורדתי ברשת...) את sp2 (יעני עדכנתי את החלונות XP שלי). ההתקנה עברה חלק ללא כל בעיות. לאחר מכן בדקתי אם ישנם עדכונים נוספים דרך הרשת ואכן היו. לאחר סיום התקנת העדכונים נדרשתי לאתחל את המחשב ולאחר האתחול נפתח לי מסך ה Log In עם שמי (מוצג כ user ) ודרישה לסיסמא .... אף פעם לא התעסקתי עם users במחשב הזה ובטח שלא נתתי סיסמא. אז מה כבר ניסיתי לעשות ? ככה : ניסיתי להכנס ב safe mode בתור Admin ,אך גם שם נדרשתי לסיסמא שאיני יודע...(שדה ריק לא עזר). נכנסתי לאתר הנחמד הזה : http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm שהציע מתודות מאוד חביבות שאולי חלקן יעבדו על NTFS , אך כולן לא הועילו על ה FAT 32 שלי. ניסיתי לעשות Uninstall ל Sp2…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
באינטרנט אני מצליח לראות ולכתוב באנגלית וגם ב"שולחן העבודה" אבל יש מלא דברים במחשב שאני לא מצליח לכתוב או לקרוא בעברית וזה כותב לי בכתה"יודה" ולא בעברית(לדוגמא בPALM שבמחשב שלי זה כותב ככה)איך משנים לעברית? בתודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 10 והוא מוגדר להתקין עדכונים חדשים אוטומטית. איך אפשר לעשות שהוא לא יעשה זאת ואני אבחר אם להתקין או לא? כמו שהיה ב-8.1.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במכירה של VISTA ULTIMATE כתוב בתיאור: Full Retail DVD Version Supports 32 and 64 bit processors ... This version supports both 32-bit and 64-bit processors. זו גרסת ה-32bit או 64bit?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה הWINWODS שלי לא מבין ולא מראה לי דברים שכתובים ברוסית אך אני יכול לעשות שהוא יבין רוסית יש לי WINDOWS 7 בעברית אני רוצה שהוא ישאר בעברית אבל יראה בדברים שכתובים ברוסית.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
:s05: אני קורא את הכתבה באתר על ההתנסות במערכת ולא ראיתי שום זכר למשהו מהמערכות הקודמות הכל נראה בסגנון של ממשק סמארטפון במילים אחרות פשוט ו.. האמת אין לי שום מושג איך להסביר את ממשקי WIN XP-7 אבל אני חושב שהתמונות אומרות את שלהם .. איפה שולחן העבודה הענק ששמתי בו מיליון דברים בניהם תיקיות קיצורי דרך ועוד רקע ברזולצייה גבוהה ותחושה של שולחן עבודה אמיתי (עם דגש על השולחן!) לא פלא שמיקרוסופט מתלהבים מזה שהמערכת תעלה במהירות, הם הורידו כלכך הרבה תהליכים כנראה בשביל הפשטות הזאת יכול להיות שכל מה שכתבתי פה למעלה זה סתם שטויות שאני קופץ ומתעצבן על חצי עבודה ויש למיקרוסופט עוד מה להוסיף. אבל אני שואל אותכם ( כי לי אין מושג מה הולך ) אם זה (בעקרון ) מה שאנחנו הולכים …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחדש Windows 7 64bit ועכשיו אחרי יומיים אני שם לב לבעיה. כשאני רוצה לחפש משהו דרך תיבת החיפוש בתפריט "התחל" לא מופיע טקסט בתיבה, אני יכול לבצע חיפוש ואני מקבל תוצאות אבל אני לא רואה מה רשמתי - התיבה נשארת ריקה. יש לציין שהחיפוש דרך אקספלורר פועל כרגיל ובצורה תקינה והבעיה מתרחשת רק בחיפוש דרך תפריט "התחל". מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה. נוסף בעריכה: אני מצרף צילום מסך, הנה התוצאות לאחר שרשמתי "paint" וכאמור התיבה ריקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP (לא פרופישיונל) מקורי! בעבר התקנתי SP3 באופן אצמעי שהוא יצא ועכשיו אחרי הרבה זמן פירמטתי את המחשב היום ואין לי את העידכון של SP3.. יש עדיין רק את SP2 ואני לא רוצה להתקין את זה כי זה יעשה לי בעיות אחר כך עם ההתקנה של 3 אני מעדיף ישר להתקין את SP3. למה אין אותו בעידכונים האוטומטיים? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה..
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקנתי xp במחשב אחר בבית אבל בעת ההתקנה לא יכולתי להוסיף את השפה העברית אני לא רוצה מערכת הפעלה בעברית אני רק רוצה תמיכה בעברית שניתן יהיה לכתוב וכו'.. יכול להיות שעל הדיסק שיש לי לא קיימת עברית אני לא יודע איך לבדוק את זה מה לעשות עכשיו? איך אני יכול להוסיף עברית למחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס על המחשב החדש שלי ואין לי את רשימת התוכנות שמותקנות ב-add / remove programs. יש לי את החלון אבל אין שם תוכנות ! מה עושים ? איך מתקנים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למחוק 2 משחקים והם פשוט לא מופעים בהוספה והסרה מה אפשר לעשות? חשוב להדגיש בחיים שלי לא נשאתי למחוק אותם או משהו. אני לא יודע אבל אולי יש עוד כמה. יש דרך להחזיר אותם לשם? או שפשוט יש תוכנה קלה שאפשר למחוק אותם דרכה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי תמונות FOLDER בתוך תקיות מוזיקה למינהם, אך אני לא רואה אותם בתקייה איך זה קורה ?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן יש מצב טוב מאד שאני סטלן ופשוט לא העתקתי את זה באמת לכונן או משהו כזה אבל אני בטוח שהעתקתי את זה , היה סוף יום בעבודה ומהר מהר העברתי את הקבצים לכונן הנייד שלי . הגעתי הביתה וואללה נפל לי הראש, אני לא מוצא כלום אין לי מושג איפה תקעתי אותם בכונן , ניסיתי לסדר לפי תאריך וכ'ו החיפוש של חלונות ולא עוזר לי בכלל. אשמח לקבל טיפים למה ואיפה ואיך לחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-