Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מציק לי איזה שטות םפה הרבה זמן טוב הרזולוציה אצלי אמורה להיות 1280X1024, אבל המחשב חליט שיש לי עוד כמה פיקסלים נוספים שמוסתרים פשוט כי המסך לא רחב מספיק טוב כן אני דעיו לא מבינים מהתיאור הזה כלום הנה מה שקורה כשאני לוחץ פרינסקרין, נכון כשלוחצים על פרינטסקרין אז לוחצים בפוטושופ או פיינט על NEW ואז זה כבר אוטומטית כותב את הרזלוציה שצריך, אז זה לא כותב אצלי כמוש צריך 1280X1024 אלא 2080X1024 הנה מה שמופיע כשעושים פרינט סקרין (כאן אני מראה איך זה נראה כאילו כשאני בפוטושופ) http://img82.imageshack.us/my.php?image=resucm9.jpg וכאן ניסיתי לדמות כאילו מה קורה בפועל כאני מסתכל לי סתם ככה במסך: http://img91.imageshack.us/my.php?image=stupidcompcl7.jpg שימו לב שרק חלק מהתצוגה מועתק…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך אני משיג תוכנה הזאת??? אם היא באה אם xp אם לא אז מאיפה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בקרוב אני משדרג מחשב ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA בהתקנה של ה WINDOWS? עם ה F6 וכל זה... כי אין לי כונן דיסקטים ואין לי כוח לעשות את ה slipstreaming של הדרייברים. אז זה משנה אם אני מתקין WINDOWS כשה- SATA במצב IDE בביוס, ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהתקנתי הכל וזה רץ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נסיתי לצפות בכמה סרטונים דרך האקספלורר אך הם לא נראים בכלל טוב,כל הסרטונים מקבלים גוון ירוק. עדכנתי את הקודקים של Mage K-lite לגירסה האחרונה ועדיין הבעיה מתרחשת. זה נראה בעיה של קודקים באקספלורר ? סרטים אחרים דרך נגנים מוצגים יפה מאוד. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה ביותר שהווינדוס פשוט לא מאפשר לי ללחוץ לחצן ימני על כל קובץ כלשהו סתם ככה.. (הוא אמור לפתוח חלון קטן עם אפשרויות, הדבר הרגיל בקיצור). ובמקום זה הוא נותן לי הודעת שגיאה בכל פעם. לא משנה אם זה בשולחן עבודה או בתיקיות. כל קובץ. יש לי את הווינדוס כבר שנתיים ורק היום פתאום צצה הבעיה (אומנם התקנתי דברים חדשים כמו תוכנות מDriver Genius למי שמכיר אבל לא משנה). זה מה שהוא רושם לי בשגיאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4ce796f3 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריג…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בgadjets יש אחד שנקראה wehater סבבה.... אז איך אני עושה שיראו את הטמפרטורה בישראל תל אביב ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אח שלי יש בעייה - התקינו לו ווינדוס XP SP2 לאחרונה, ואחרי ההתקנה בכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, אחרי הטעינה של הווינדוס, המסך נהיה שחור והווינדוס לא עולה. המחשב עולה במצב בטוח, ולא מעיד על בעיות. אבל במצב רגיל, לא עולה. מישהו מכיר את הבעייה? פיתרון? תודה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית והוא מחובר לאינטרנט דרך נתן שאליו מחובר המודם. בכלמ יקרה האינטרנט עובד והכל בסדר אבל יש בעיה הוא התקין משהו ומאז האינטרנט אקספלואר לא עובד הוא פשוט מראה לא ניתן להציג.... אז עשיתי REPAIR (תיקון) לווינדוס וזה עבד ואז במהלך התקנה של IMESH(לא לשימוש באופן לא חוקי) זה קפא ואז שוב לא עבד אז ניסיתי שוב להתקין מחדש(REPAIR) את הווידוס(XP HOME) וזה עדיין נישאר ככה.... מה אני יכול לעשות מחקתי כבר את הIMESH וזה עדיין קורה. בתודה דניאל נורמן
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-