עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by idofr,

הי, שנה שעברה קניתי לפטופ והוא הגיע עם דיסקים של ווינדוס עם הכותרת הנ"ל, עכשיו אני רוצה לפרמט. האם אני יכול לפרמט רגיל? כלומר להכניס את הדיסק לDVD לעשות ממנו BOOT והלאה באבאללה? או שיש איזה מגבלה בגלל סוג הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. העברתי מהמחשב הקודם שלי לחדש HD 40GB שהכיל את הXP מהמחשב הישן, על הDESKTOP ובMY DOCUMENTS יש לי מידע חשוב שאני צריך, עכשיו אני מנסה לגשת לתיקייה של המשתמש שלי (תת תיקיה בDocuments and Settings) ונותן לי acess denid. מה לעשות? יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by vsync,

חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  5. Started by DXT,

למרות שהתוצאות צפויות מראש מעניין אותי אם יש בישראל אנשים שעדיין קונים Windows...

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. תיראו את הלינק הבא ב EBAY מוכר עם הרבה מאוד קרדיטים חיוביים...שמוכר מערכת הפעלה WIN7 אולטימייט ב 27$ למעשה מוכר מיספר סידורי חוקי...לטענתו http://cgi.ebay.com/Original-Window-7-Ultimate-Key-32-bit-64-bit_W0QQitemZ220512954992QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335798aa70#ht_500wt_1182 חבר שלי הוריד מהלינק שהוא סיפק = היתקין כבר על 4 מחשבים והכל תקין ומושלם מה דעתכם? האם זה הגיוני...מערכת הפעלה להורדה ברשת עם סיריאל חוקי ? בכזה מחיר?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by assaf990,

האם בכלל צריך להסיר אותו? יש לי : +סרקתי בתוכנות נגד "מרגלים"+וירוסים ולא נמצא כלום. (WINXP+SP1)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by STRENGTH,

אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  9. אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tals-,

אני כבר עברתי, ההורים שלא שלא רגילים למשהו אחר חוץ מהבאר הכחול ירוק של XP מה עושים עוברים? קראתי את זהhttp://pcgalaxy.co.il/microsoft-stopped-providing-service-to-xp-user/ להשתמש במידע פה? זה יספיק כדי שהם ימשיכו לפחות עד שיהיה לי זמן להסביר להם על חלונות 7 ?

12. Started by netanel38121,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי גיבוי ב WINDOWS 7 1: האם כשאני מגבה את ה WINDOWS 7 ב"גיבוי ושיחזור" אם אני בוחר באופצייה " קבצים בספריות ותיקיות אישיות של כל המשתמשים ו- תמונת מערכת" האם זה כולל את כל התוכנות המותקנות באותו כונן שהוא מגבה כ תמונת מערכת? הכוונה היא לדוגמא, את כל הדואר שלי, כל ה STEAM שלי עם כל המשחקים מותקנים כל התוכנות שלי בקיצור הכוונה ל לכל הכונן אותו הוא הופך לקובץ תמונת מערכת. לסיכום את כל המחשב כפי שהיה כשגיביתי (אני מגבה כל שבוע קבוע בכונן קשיח חיצוני) 2: האם אני יוכל לשחזר את הגיבוי הזה למחשב אחר במידה וארצה בכך? תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובות ברורות ומפורטות כדי שאני אדע אם שווה לי לגבות כל שבוע (ולחכות איזה 5 שעות עד שהוא מסיים את הגיבוי הארו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, כאשר אני עומד על ספריה מסויימת (תמיד אותה ספריה) מופיעים פסים צהובים על המסך והמחשב נתקע כך שרק reset משחרר אותו. העתקתי את הספריה ל - HD אחר ושם הכל תקין. העברתי סריקה של אנטי ווירוס (NOD32) ושל Antispyware, תהליך של defrag, בדיקה של המערכת ע"י PC Wizard, בדיקה של ה - HD ע"י תוכנה של היצרן. הכל נראה תקין, אין רמז לבעיה כלשהי. בעבר הוספתי זכרון למחשב ומאוחר יותר כשפירמטתי השתמשתי ב - Image הישן (עם הזיכרון המוקטן). האם יכול להיות שזו הבעיה? אשמח לשמוע רעיונות. תודה.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by NetSpider,

הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by Moty_p,

Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמש היא מסורבלת ומעצבנת היום התקנתי את המערכת הנ"ל Windows Vist Ultimate על מחשב מסוג: hp xw6200 2 מעבדים של xeon 3000MHZ 5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!)) כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400 תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת! ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשה חוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץ boo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזה ואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administrator כדי לקבל הרשאות זאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיי מה כולם מתלהבים מזה? סה"כ מערכת גרועה בי…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. אתם באים לחנות מחשבים ומשדרגים את המחשב שלכם, הטכנאי אומר לכם להתקין וינדוס חדש כי אם משדרגים את החומרה על וינדוס קיים אז הוינדוס עובד יותר איטי. בולשיט או עובדה קיימת?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by erez_barziv,

שלום רב. כידוע, חלק מהוירוסים מוחקים את הפרטישן בהרד דיסק, ובכך מבצעים את זממם למחיקת המחשב. אולם, כידוע, הפרטישנים מאוחסנים ב 2,3 עותקים, מה שמאפשר ע"י תוכנות מסויימות למצוא אותו ולשחזר אותו. עשיתי זאת רבות על fat 16 עם כל מני תוכנות. איזה תוכנות קיימות ל FAT32, ול NTFS ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by lader,

לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by sdyanir,

שלום, יש לי מחשב Lenovo Thinkpad עם חלונות ויסטה. קיבלתי אותו עם שם משתמש "user" כברירת מחדל. כמובן שאפשר לשנות את שם המשתמש דרך "User Accounts", אבל זאת רק למראית עין: לתיקיית המשתמש ב-Users קוראים "user" גם לאחר ששיניתי את שם המשתמש. ניסיתי לשנות את ערכי משתני הסביבה של חלונות כך שיכילו Yanir במקום user, ורק לאחר חקירות וחיפושים מפרכים גיליתי שיש לשנות את ערכי המשתנים דרך ה-Registry כדי שישארו כך לנצח, וגם גיליתי איך לעשות את זה. שיניתי את ערכי המשתנים בכניסה: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment. שיניתי את המשתנים גם דרך ה-cmd. אבל למרבה האכזבה, בהפעלה הבאה של המחשב הערכים הקודמים חזרו. הסיבות האפשריות לזה לדעתי: 1. חלונות שומרת את הערכים הישנים איפשהו, גם ל…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by אבינועם ג,

שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  21. הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yellow devil,

ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה מופיעה לי הודעת שגיאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר.ואז יש שלח/אל תשלח דו"ח שגיאות. מה הבעיה פה?

24. מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.