עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by FIRE-KID,

שלום אני רוצה להפוך את הוינדוס ברשותי לעיברית מאנגלית... הבנתי שאני צריך את הMUI הזה.. מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים עליו..(אני צריך לגרסת:XP:PRO SP2) כמה MB זה בערך? משהו השתמש בזה? איך זה? תודה רבה..(חשוב לי בעיקר לדעת כמה MB זה לגרסה שאני מחפש..) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  2. היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  3. היי לכולם מבקש את עזרתכם כיצד ניתן לבטל את האופציה של מילוי המילה לאחר הקלדת האות הראשונה בלבד. בעיקר באינטרנט. ואולי בכלל במערכת ההפעלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by asaf_a,

יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avivlevy,

כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by AKiR99,

שלום אנשים אני חייב עזרה רצינית ! דוד שלי רוצה שאני יפרמט לו את המחשב .. יש דיסק של WIN XP PRO + SP2 וכל זה .. אני מסודר מבחינת זה הבעיה שאין לי מושג איך מתעסקים שם בביוס .. צריך איזה מדריך או הסבר בקצרה מה אני עושה שם בביוס והכל ואיך מגדירים משהו עם הכונן דיסקטים קיצור אתם מבינים כבר .. בתחילה מתעסקים קודם כל בביוס מגדירים הכל שם - על זה אני צריך הסברים מה צריך לעשות שם ! אחרי זה כבר זה לא בעיה אני מאמין תודה למי שיעזור זה ממש דחוף ! !

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  8. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד עם מערכת WINXP גרסה ביתית... הבעיה היא כמו בכותרת....התחילה לי פתאום כך... כמו כן יצרתי לי חשבון משתמש עם סיסמה...איך אני מבטל אותו(אני לא רוצה להקיש את הסיסמה כל פעם שאני נכנס....) תודה לכל העונים!!!!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by rony1880r,

היי לכם ניכנסתי לאתר של AMD וראיתי שיש להורדה עידכון למעבד ליבה כפולה של AMD 3800+ שניקרא - AMD Dual-Core Optimizer Release Notes For Version 1.0.0 March 22, 2006 ---General Description--- AMD Dual-Core Optimizer utility synchronizes Time Stamp Counter (TSC) MSRs on AMD Dual-Core Processors. ---Improvement and Fixes--- Version 1.0.0 * This is the initial release רציתי לברר אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב והאם הוא יכול להרוס לי פיזית את המעבד? לי יש מעבד עם ליבה כפולה בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. איך להפוך את רקע המילים של האיקונים על הדסקטופ לשקופים בווינדוס XP? כמו כן, איך אפשר להוסיף לטקסט צל?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. היי! יש לי כרגע במחשב 2G ram, וראיתי שהמקסימום שמנוצל מתוך ה2G הוא רק כ-1G (הסתכלתי ב-peak). האם יש דרך לנצל את שאר ה-1G זיכרון שיש לי לעבודה יותר מהירה של הווינדוס? אני זוכר שדיברו פעם על ביטול הזיכרון הווירטואלי...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by esaly,

שלום לכולם! אני משתמש בדפדפן MAXTHON שדרך אגב הוא מומלץ ביותר.. יש לי תופעה מוזרה...מידי פעם בגלישה קופצת לי פרסומת מרגיזה.. סרקתי בכל תוכנות הSPYWARE שקיימות בערך...וכלום לא עוזר.. למישהו יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by xtract1,

קראתי פה הרבה דיונים לגבי עניין הPF אבל אני מודה שעדיין לא הבנתי מה מומלץ... אני מחפש ביצועים כמה שיותר טובים ויש לי 1 גי'גה זיכרון DDR1.. הPF שלע כרגע הוא 1534 שזה מה שרשום שמומלץ ע"פ המערכת... זה נשמע לכם בסדר? בהתחשב בכך שלא אכפת לי שזה תופס לי מקום בHD.. חלק אומרים שמומלץ פי 1.5 מהזיכרון הפיזי שיש לך חלק אומרים להוריד ל200-300...בקיצור..למישהו יש תשובה (יחסית) חד משמעית ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by Googleness,

על מחשב נייד בלי כונן CD ועם כונן פלופי חיצוני אפשר להתקין ווינדוס 98 או משהו?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אני יודע שצריך לשים כמה קבצים על דיסקים ואז להיכנס להתקנות של 3 פארטי ולהתקין את הקבצים ההם אבל מאיפה אני משיג את אותם קבצים? יש לי הרד דיסק 120 גיגה SATA (1) הפל פליז זה די דחוף...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Norm4nde,

i need cd key fast אני מדבר מהלפ טופ ובחמשב האישי אני באמצע התקנה של VISTA תעזרו לי אם אפשר גם מהר | תודה 3> Product Key: זה מה שהוא מבקששש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  21. אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by erjerjerj,

אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by בזיק,

יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים