עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Shmoe,

סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by 3pac,

מידי פעם שאני מפעיל משחק התוכנית ehrecvr.exe מאמצת את המעבד ב 50 % . אני חייב לעשות בtask manager סיים תהליך על ehrecvr.exe כדי שמשהו יזוז במחשב כמו שצריך. וזה התחיל פתאום, יש לי windows 7 RC ממתי שהיה ניתן להורדה והכל פעל כמו שצריך. מישהו יודע מה זאת התוכנית הזאת ולמה היא עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

אני פועל על פי המדריך הבא: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/22459-windows-media-player-11-for-windows-7/ לקחתי בעלות על הקבצים שאמרו שם, אבל כאשר אני מנסה להתקין הוא נותן לי שגיאה: http://i47.tinypic.com/359bd78.jpg [br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 16:11:09 מצאתי סקריפט שמתקין הכל אוטומטי.מי שרוצה יכול למצוא אותו כאן: http://www.joejoe.org/forum/index.php?showtopic=18633&st=0

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by Y-T-M,

אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. היי. שאלה פשוטה- קרובת משפחה רכשה בחו"ל נייד עם ווינדוז 7 באנגלית. האם יש אפשרות להוריד (בדרכים חוקיות) חבילת עברית או שחובה להתקין מחדש מע' הפעלה בעברית ? כל העולם של ווינדוז 7 ותפעולו עוד חדש לי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by hichcock,

היי עשיתי פירמוט שכחתי איך לבטל את הדבר המפגר הזה כל פעם שאני רוצה להתקין משהו או דברים כאלו קופץ חלון שכביכול מבקש מהאדמין אישור בשביל לבצע פעולה זו אני מאשר זה ממשיך. יש דרך לבטל את זה שזה לא יופיע... מישהו יכול להגיד איך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by quala,

שלום רב ביומיים האחרונים נתקלתי בבעייה חדשה,כאשר בסרגל כלים למטה מופיע אייקון (סמל) לב אדום עם X באמצע (התראת אבטחה בWINDOWS ). במחשב מותקן תוכנה אנטי וירוס חוקית של AVG גרסה 8.0 ולדיעתי המחשב מוגן היטב. בהגדרות אבטחה במרכז אבטחה של WINDOWS מופיע : חומת אש - פעיל / עידכונים אוטומטיים - פעיל / הגנה בפני וירוס - רשום לא נמצא . כ-אמור מותקן תוכנה אנטי וירוס . אבקש פתרון בנושא תודה QUALA

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by pazer005,

יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by yoav1000,

1. לאחר המעבר משעון קיץ לשעון חורף (הויסטא מעבירה אוטומטית) המדיה סנטר ממשיך להוסיף שעה לשעון של הוינדוס. (ניסיתי לשנות את השעה ולהחזיר ולבטל את השעון קיץ האוטומטי) 2. בבוט של הויסטא מופיע לי כל מיני פקודות אוטומטיות בדוס לפני הבוט איך אני מסתיר את זה חזרה. (לדעתי הפקודות הם כדי לטעון את הBOOT של הויסטא)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by itayze,

בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jgrab,

במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by Slavikik,

במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by netanel38121,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי גיבוי ב WINDOWS 7 1: האם כשאני מגבה את ה WINDOWS 7 ב"גיבוי ושיחזור" אם אני בוחר באופצייה " קבצים בספריות ותיקיות אישיות של כל המשתמשים ו- תמונת מערכת" האם זה כולל את כל התוכנות המותקנות באותו כונן שהוא מגבה כ תמונת מערכת? הכוונה היא לדוגמא, את כל הדואר שלי, כל ה STEAM שלי עם כל המשחקים מותקנים כל התוכנות שלי בקיצור הכוונה ל לכל הכונן אותו הוא הופך לקובץ תמונת מערכת. לסיכום את כל המחשב כפי שהיה כשגיביתי (אני מגבה כל שבוע קבוע בכונן קשיח חיצוני) 2: האם אני יוכל לשחזר את הגיבוי הזה למחשב אחר במידה וארצה בכך? תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובות ברורות ומפורטות כדי שאני אדע אם שווה לי לגבות כל שבוע (ולחכות איזה 5 שעות עד שהוא מסיים את הגיבוי הארו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by aviv512,

שלום צריך עזרה איך לחלק כונן אחד לשני כוננים, יש לי 250 GB בכונן אחד, ואני מעוניין לחלק ל 50 , ו 200, איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by אביטלתל,

שלום לכולם, אני מפתחת תוכנה שעובדת מהבית, אני מפתחת ל Windows ב C#, עד עכשיו עבדתי ב XP בפרוייקט האחרון שלי פיתחתי עבור לקוח שהיו לו מחשבי Vista, ונתקלתי במספר בעיות תאימות. במקומות עבודה קודמים שלי פתרנו את הבעיות האלה בבדיקה של המוצר בסביבות עבודה שונות, ולצורך זה אני אצטרך רשיונות לגרסאות שונות של Windows. יש לי רשיון ל XP שעובד על המחשב שבו אני משתמשת כרגע, אז השאלה הראשונה היא כיצד אני יכולה להעביר את הרשיון ממחשב אחד לשני, עד כמה שאני זוכרת הרישום זוכר את המחשב, וכך מנסים במייקרוסופט למנוע העתקות. המחשב הישן לא יהיה פעיל. השאלה השנייה - למחשב החדש אני אקנה Vista עם אפשרות שידרוג ל 7, האם זה יאפשר לי לעבוד במקביל עם Vista וגם עם 7 ?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום מידי כמה זמן אני מרגיש איטיות במחשב ואני רואה שהתהליך המסויים הזה לוקח לי את כל כוח העיבוד בדקתי וזהו תהליך של תוכנת האנטי וירוס מה אני יכול להעשות כדי לסדר את המצב? נ.ב עשיתי בדיקת וירוסים וכו'

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. שלום רב, יש לי רשת בת שני מחשבים. המחשב השני כנראה השתגע. אבא שלי משתמש בו ולא אני ולכן אני לא יודע מה גרם לבעיה ולא יודע איך להתמודד איתה לכן אני פונה לעזרתכם. המצב הוא כזה כול פעם שאני מנסה להריץ את המחשב המסך השחור של הווינדוס ששואל אותי באיזה מצב להריץ את הווינדוס. Safe mode Safe mode with networking Safe mode with... ניסיתי כל אפשרות הרצה וכל פעם קבילתי מסך שחור ובו מורצים קבצים מתקייה של Windows/system32 לאחר שהוא מסיים להריץ אותם לכמה שניות הוא עושה ריסט אוטמטי ומראה את המפרט של המחשב בהתחלה ( MSI אצלי) וכך חוזר חלילה בלי סוף. שבחרתי באפשרות הרגילה זה פשוט לא הראה את הקבציחם בתקייה של הווינדוס. הווינדוס לא מגיע לשלב שאחרי הבחירה באיזה מצב להכניס למערכת ועושה ריסט …

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.