Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כשאני מכניס דיסק לכונן DVD, תמיד עלה לי תפריט כזה של לבחור מה אני רוצה לעשות (למשל לפתוח את התיקייה או להפעיל את ההתקנה וכו'...). כבר חודשיים כשאני שם דיסק או DOK אין לי את התפריט הזה ואני נאלץ להכנס מהמחשב שלי ולכונן וללחוץ על ה SETUP... (גם כשאני לוחץ על הסמל של המשחק שמופיע במחשב שלי ה AUTORUN לא עולה ישר אלא אני צריך להפעיל אותו מתוך הדיסק... מה השתבש לי במחשב שזה ככה לא עולה אוטומטית? (יש לי ויסטה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? גם לא עובד לי המיקרפון כנראה זה איכשהו קשור לקובץ הפגום (dsound.dll ) תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.cue.co.il/i/cue-05e4va2770.jpg כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על כונן מסוים זה מעלה לי את ההודעת שגיעה למעלה *ניסיתי הפעלה מחדש *ניסיתי למחוק את האיקון ולהוסיף אותו שוב דרך "התאמה אישית" *אם זה עוזר התקנתי לפני זה אינטרנט אקספלורר 9 בטא אבל לא שמתי לב אם זה פעל לפני כי רק ישבתי על המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לניהול ל prformane זה מראה לי את השגיאה הזאת לא הבנתי מה זה אומר מישהו יודע מה זה אומר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למרות שבביוס הוא מופיע והוא מעלה את הוינדוס שעליו המחשב נייד....
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי 2 יוזרים במחשב אחד שלי אחד של אחי אני משתמש בשלי כמובן.המחשב פתאום סתם נתקע והצלחתי איכשהו להגיע למנהל משימות ראיתי תEXPLORER.EXE על 100 אחוז בCPU עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו כל פעם שאני בוחר תיוזר שלי הוא נכנס אבל לא מפעיל הרבה כי האקפלורר כידוע פועל ראשון ותוקע תמחשב (זה קורה אחרי הריסטרט !!) מה אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! חזרתי הביתה,הדלקתי את המחשב וכאשר הווינדוס עלה,לא היה לי כלום על שולחן העבודה חוץ מתוכנית של "הגדרות אישיות" עבור האימיול כנראה. השארתי את התוכנית הזאת לפעול זמן מה אך שום דבר אינו קורה ואני יכול לפתוח יישומים רק באמצעות מנהל המשימות. מה לעשות כדי להחזיר את המצב הקודם? תמונה של הדסקטופ: תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשההורדה באינטרנט אקספלורר מסתיימת אז יש מין רעש חלש כזה. ברצוני לשנות לרעש יותר חזק\אחר... איך אני עושה זאת? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/jw666/system32.jpg למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
החלון?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב לא ממש חזק עם 7, שווה להתקין 10? זה יעבוד מהר? מה דרישות החומרה של 10 לעומת 7?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-