עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שמיקרוסופט מאוכזבים שהפורמט שבו תמכו, DVD HD, לא הצליח לגבור על הבלוריי אבל מתי הם מתכננים אם בכלל להתאים את חלונות ויסטה או 7 לתמוך בבלוריי? האם ייתכן שחבילת העדכון לויסטה SP2 שתבוא עלינו במהרה תכלול תמיכה בבלוריי?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by asypeer,

הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Real_Me,

אני מעוניין לנטרל את הפעלת OUTLOOK EXPRESS. ניסיתי כמה תוכניות שנועלות קבצים עם סיסמה. זה עבד עם כל קובץ אחר אבל לא דגדג ל-OUTLOOK משום מה. מישהו יודע איך אפשר? אולי יש אפשרות מובנית בחלונות XP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by es88,

התקנתי את XP PRO 64 BIT SP2, הוא מעדכן לי עדכוני אבטחה וכאלה, אבל לא מעדכן לי את SP3, זה לא תומך ב-64 ? לפי האתר של מייקרוספט אלו התקנים: Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP אמרתי אני ישאל בכל מקרה, כי זה דיי מפתיע אותי.. בכל מקרה, במידה ולא, זה משנה לי משהו בתכלס מבחינת עבודה שוטפת? משחקים ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by ag43,

אני רוצה שהWINDOWS שלי יכנס ישירות למשתמש ולא יחכה בתפריט בחירת משתמש בהפעלת המחשב (יש רק משתמש אחד). השתמשתי באופציה שבTWEAKXP ומשום מה היא לא עובדת וכל פעם שאני עושה ריסטרט הWINDOWS מחכה בתפריט בחירת המשתמש והאופציה בTWEAXP לא מסומנת. יש דרך אחרת לאפשר AUTOLOGON?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by Adun,

שלום, התקנתי ווינדוס 8.1 פרו, עברית מקורי 64סיב. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, או לעיתים סתם ככה באמצע, קופצת לי ההודעה הבאה: אין לי מושג למה. האם יש בעיה כל שהיא? ואיך אני נפתר מזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofeky1,

מה יהיה המחיר של ויסטה שתצא?? הוא יהיה גבוהה כמו של XP?? המחיר יצדיק את המערכת הפעלה?? תודה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by alexrta,

בבקשה תנו לי לינק לתוכנה virtual machine מכיוון שבאתר של מיקרוסופט כבר אי אפשר להוריד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Os.Master,

שלום לכם , הזמנתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב על מנת להשלים 4 גיג'ה כרגע יש לי מערכת הפעלה 32 ביט האם כדי להתקין את גראסת 64 ביט על מנת לנצל את כל הזיכרון אני צריך עוד פעם לפרמט או שיש אפשרות כזו להמיר את המערכת?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by shloosh,

פתאום מופיע לי דבר כזה עם הודעת של End program והמחשב נכבה! מה זה??? עריכת המודר: אין צורך בכ"כ הרבה סימני שאלה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'

12. שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by darkman,

אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by shlomishlomi,

אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)

15. נגיד ויש לי קובץ File והוא נפתח ע"י כתבן ואני רוצה שיהיה קובץ bat, אני משנה לו את הסיומת אבל השם של הקובץ משתנה פשוט ולא מה שמפעיל אותו משתנה....

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  16. אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by Rיה,

שלום רציתי כבר דיי הרבה זמן לשאול כמה שאלות בקשר לתפקיד של כל תהליך... אז נתחיל עם..spoolsv.exe alg.exe wuapi.exe wdfmgr.exe dslagent.exe system תהליך לא פעיל של המערכת(שברוב הזמן מנהל המשימות אומר שהוא צורך 99 מהמעבד) ולמה למרות שאני כל פעם סוגר את-msmmsg...(משהו כזה..)ועושה שהוא לא יפתח..הוא בכל זאת נפתח באתחול..זה המסנג'ר של הוינדוס אני יודע... אם יש לכם גם הצעות איזה תהליכים אני יכול לסגור אני ישמח...תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by avihu1,

לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Funkyzord,

למורה שלי לגיטרה יש בעיה עם כרטיס קול ללפטופ והוא רוצה לשנות את הIRQ. עכשיו זה עומד אצלו על 11 ויש לו עוד כמה דברים שמשתמשים באותו IRQ ולכן זה מאיט לו את הביצועים בתוכנות. ועוד אשמח לקבל איזה שהוא הסבר קצר על מזה בכלל הIRQ תודה, your local vampire =

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TheStriker,

אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Dubek,

שלום. אני משתמש במחשב נייד של HP שכונן ה-DVD שמותקן בו לא עובד. בגלל שיש המון בעיות במערכת ההפעלה (Windows XP), אני רוצה לעשות פירמוט ולהתקין את המערכת מחדש. בגלל שהכונן לא עובד, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בדיסק און קי בשביל לבצע את ההתקנה ואם אפשר האם צריך לבצע פעולות מסוימות כדי שניתן יהיה לעשות בוט מהדיסק און קי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nigger84,

אז קניתי היום. באתי להתקין והוא נותן לי שפת ממשק uk. אני יודע שאפשר לשנות את זה אחרי ההתקנה, אבל למה בעצם זה לא מוריד us? מעצבן קצת. אפשר להוריד iso של us?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.