Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי שלושה כוננים וירטואלים - אחד מהם מחזיק את מערכת ההפעלה הנפח התפוס בכונן הזה מתנפח מיום ליום. אני חושב שזה בגלל הsystem restore. ה settings לכונן הזה מאפשר נפח של נקודות שיחזור שכבר מזמן נחצה האם בכונן הזה מאוחסנות נקודות שיחזור של של כל הכוננים? אם כן - איזה נפח נקודות שיחזור כולל כדאי לקבוע? ואיך אפשר לראות את הקובץ שמכיל את נקודות השיחזור, היכן הוא ממוקם?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחר פרמוט, הוספתי לו כמה דברים, והוא עלה בסדר. התחברתי לאתר של מיקרוסופט, הורדתי את העדכון של תוכנת ההורדה והValidation Tool. עד כאן הותקן בהצלחה. התחלתי להוריד כל מיני עדכוני מערכת שהמליצו לי להוריד, הורדו בהצלחה הותקנו, ונתבקשתי לעשות Restart. עשיתי, ומאז המחשב עושה סימנים שהוא עולה בסדר, אבל כשאני מגיע למסך של הוינדואוס (עם הפס הירוק שרץ מתחת ללוגו) המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות. במצב בטוח המחשב עולה בסדר. איך מסדרים? עריכה שכחתי להגיד שמדובר בHome Edition.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO. בעייה מוכרת? יש פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי צרות בצורה מטורפת בזמן האחרון... אני מפעיל את המחשב ואז הוא מראה לי הודעה של DOS וכתוב: press a key to reboot משהו כזה... בכל מקרה ניסיתי הכל, ואז שמתי את דיסק ההתקנה של WinXP והופ זה עולה..! עבדתי אם המחשב כמה שעות ואז על המחשב שלי ניהיו סימינים כחולים.... אז ככה לגבי הסימנים אני לא חושב שזה וירוס כי הרצתי בדיקה של הכל עם הכל! אם מישהו יודע מה הפתרון לבעיות האלה אני מודה לו מאוד... תודה רבה, שרון
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת כיצד עושים את הדבר הבא : נעילת הwindows xp עם סיסמא , אך שהורדות מהאינטרנט ימשיכו,ודברים כגון icq msn וכו'...ימשיכו לעבוד ולקבל הודעות ,וברגע שאני יקיש את הסיסמא יחכו לי כל ההודעות שקיבלתי בזמן הנעילה. בקיצור,נעילה שמאפשרת המשך תהליכים קיימים. תודה מראש. נ.ב : שלא יהיה בילבול בטעות,אני לא מתכוון לסיסמא בהדלקת המחשב אלא כמפורט בנ"ל . תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הוא מלא בג'אנק. יש לי 60 GB בHD(Hard Drive). D הוא הכונן הראשי אצלי ניסיתי לפרמט את C אך לא הצלחתי מכיוון שויסטה מותקנת עליו. ניסיתי בעזרת EasyBCD ומנעתי את הפעלת ויסטה. בתיקייה ב C של ויסטה יש כמה קבצים שנמחקו וויסטה לא עבדה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק לתמיד את ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
האופציות הן: 1) מכללת היי טק בהרצליה. 2) מכללת סלע בר"ג (יש עוד סניפים אבל זה לא משנה). 3) ג'ון ברייס במכללת היי טק מסלול MCSA כולל תוספת של מודול לימוד על FIREWALL שך CHECK POINT ומקבלים תעודת הסמכה של CHECK POINT בסוף אחרי מבחן. לעומתה, מכללת סלע, נותנת מודול של לימוד LINUX. מסלול MCSE כולל בתוכות כבר את MCSA וMCDBA זה על מסדי נתונים(DATABASE). מתי עדיף MCSA, מתי MCSE ומתי MCDBA? מי יותר שווה ולמה, מי שהתנסה מוזמן להגיב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ,Windows xp sp2 לאחר מכן היו מספר בעיות ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הוינדוס, הבעיה היא שלאחר שהוא טוען את כל הקבצים הוא אומר המחשב יעשה ריסטרט בעוד 15 שניות. לאחר הריסטרט במקום להמשיך בהתקנה הוא מתחיל אותה מחדש ובעצם מונע את התקנתה של מערכת ההפעלה. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מערכת הפעלה NT (בין היתר..) ודווקא בה , חלונות לא מבצע זיהוי של התקן USB של DISK ON KEY , למרות שהחיבורים בוודאות תקינים וגם התקנתי דרייבר מתאים . שמעתי בעבר שישנה בעייה ל-NT לזהות USB ....לא יודעת אם זה נכון ואם כן האם ידוע למישהו כאן על פתרון אפשרי ? או שזה אבוד... אולי יש איזשהו PATCH להתקנה שיאפשר זאת . תודה לכל מי שעוזר ! בברכה , סיוון .
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה, יש לי windows xp pro ,geforce fx 5200,וכרגע אני משתמש בdirectx 8.1. כל פעם שאני מנסה להתקין directx 9.0 התוכנה כותבת לי: This version of DirectX is not compatible with the version of windows currently installed עד כמה שאני יודע ניסיתי את כל הגרסאות של directx 9.0 שיש. בבקשה תחשיבו טוב על פתרון ועל תציעו דברים כמו להשתמש ב windows לא פרוץ!! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה ב מערכת הפעלה win xp xpro כאשר אני מנסה להפעיל את שורת הפקודה start run הוא מייצר לי קיצור דרך על הדסקטופ אותו דבר קורה כאשר אני לוחץ start search מחפש כוונים לפתרון תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שאלה בנאלית אבל אני מחובר עם ADSL כבר 5 שנים דרך router ושכחתי כיצד מתחברים עם פקס רגיל. אני מקווה שמישהו פה עודנו זוכר... כמו כן אבקש לדעת: פעם, לפני מס. שנים בטרם היה לי חיבור נון סטופ לאינטרנט אפשר היה להתחבר לאינטרנט מבלי להיות קשור לחברה כלשהי. היה איזשהו טתר עם רשימת חברות ותעריפים, אפשר היה לבחור חברה כלשהי, להתחבר דרכה והתשלום נעשה דרך חשבון הטלפון בהתאם לזמן גלישה עם כל חברה. מישהו יכול להזכיר לי את כתובת האתר וכיצד זה נעשה ? שכחתי...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-