עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G. הוא מלא ב 100G יש בעיה שהיא קשה מאד - שרוצים להעתיק לדיסק החצוני מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים ש"הנתיב של הקובץ או השם ארוך מדי ולא ניתן להעתיק". גם שקצרתי משמעותית את השם ל 10 תווים הוא לא מאפשר להעתיק בממוצע מכל 10000 קבצים 100 לא עוברים. מדובר על קבצים שונים תמונה, מסמכים ועוד הקבצים תקינים ואין להם שום הגנה. בנוסף יש עוד בעיה : חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר הבעיה קורית גם בעוד 2 דיסקים אחרים חצוניים הדיסק מפורמט ב NTFS המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי להעתיק את כל הקבצים ושלא יהיו הבעיות הללו תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by AvIAToR,

היי, כאמור, בזמן טעינת הוינדוס המחשב מתחיל מחדש, ניסיתי לעשות SAFE MODE אותו הדבר... יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה??? תודה...

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by osher1229,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ב Windows 7 ultimate 64 bit שלי, בו זמנית התקנתי tuneup utilities 2011 ו service pack 1 ודרך הטיון אפ הרצתי צ'ק דיסק הפעלתי את המחשב מחדש, ופתאום שום תוכנה לא עובדת, גוגל כרום, משחקים ביטורנט, מוזיקה וכו', פשוט לוחץ על האייקון מראה סימנים של פותח אבל פשוט לא פותח, הסרתי את הטיוןאפ, את הסרביס פק עשיתי system restore ועדיין שום דבר לא עוזר תוכנות לא עולות גם במצב בטוח, אני שונא לפרמט את המחשב, יש למיששו רעיון אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.

5. Started by fofo66,

עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by גואר,

ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by MOSHEMORAD,

שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by dvd21,

שלום.לפני כמ זמן התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי על הווינדוס אקס פי שהיה לפני כן הבעיה שלי היא שכל פעם שאני רוצהנ לכבות את המחשב המחשב לא מתכבה אוטומטית הוא אומר לי כעט ניתן לכבות את המחשב וכל זה לא היה לפני כן .לפני כן המחשב היה מתכבה אוטומטית האם יש אפשרות לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. sp3 4xp שוחררה http://hwzone.co.il/news/1197483144/12603/ כתוב בכתבה: ה-SP3 (ר"ת Service Pack) מכילה את כלל העדכונים שיצאו עד כה למערכת ההפעלה האם הם כן מכילים את העדכונים הבעייתיים כגון בודק את חוקיות המערכת, OneCare שמשנה את הגדרות המערכת? http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1187431 ייתכן שיש שם עוד כמה דברים בעייתיים. מישהו יודע על עוד דברים שעלולים להיות בעייתיים בחבילה ונמצאים או שלא נמצאים בה? אם כן, והיות ואני מעריכה שבכל אופן החבילה חשובה, האם יש דרך לא להתקין עדכונים אלה? נכתב גם הסרת הצורך בהכנסת הרישיון של מערכת ההפעלה בעת התקנתה על גבי המערכת, איך בדיוק הסיפור הזה עובד? אם כך, מה קורה אם משלבים את ה- SP3 דרך ה- NLITE עם ה- XP לדיסק התקנה? האם עדיף במצב כזה…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  10. שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by ITSIK86,

בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום כרגע מותקן אצלי Vista בכונן D וממש נמאס לי ממנו אני מרגיש שיש לי גור של פיל בתוך המחשב שאוכל את כל המשאבים שיש אז אני רוצה כרגע להתקין בנוסף לויסטה XP שיהיה בכונן C אם אני יתקין רגיל XP אז תהיה לי אפשרות לבחרו עם איזה ווינדווס אני רוצה לעבוד ? תודה מראש לעוזרים [=

13. יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: 1) 250GB SATA WD 2) 200GB SATA WD עכשיו התקנתי על ה250 וויסטה (חוקי) והכול סבבה עובד טוב... התקנתי XP על 200 גם עובד הכול בסדר.... חוץ מהעובדה שאני לא יכול לחזור לוויסטה... אני יפרט: כשעולה המחשב צריך להיות אפשרות בחירה בן מערכות ההפעלה אבל אין לי ומשום מה הבררית מחדל שלי היא XP.. אז נסיתי לנתק פיזית את הכונן של XP ולעלות את הכוננן של וויסטה אבל הוא אומר לי שיש בעיה והוא לא יכול לעשות BOOT לכונן... למשהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by d3vil,

שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by crik,

אהלן, נתקעתי בסיטואציה שהווינדוס שלי ננעל ללא הפעלת מוצר וברצוני לטפל בכך. אך אני לא יכול להיכנס ללוינדוס בשום מצב (Normal, safe Mod). האם למישהו יש פיתרון ללא פירמוט? משה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by itamariluz,

כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  18. כל פעם שאני מפעיל תמחשב וניכנס לווינדוס ישר מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://planet.nana.co.il/aass22/001.JPG מה לעשות תעזרו בקשה....

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by znz,

Z

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by tick tak,

שלום אני מנסה לעשות REPAIR ווינדוס XP לא עולה ...בלי הודעת שגיעה , כל אפשרות מובילה לריסטארט אוטומטי האפשרויות של safe mode כולן מובילות לריסטארט בלי להגיע לטעינה של ווינדוס start windows normally - מגיע לטעינה ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. last known good configuration - מגיע גם לטעינה , ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. אני מנבה לעשות REPAIR וכשאני מגיע לשלב שצריך ללחוץ על R - אני רואה ש שמות הכוננים שונו C שונה ל -D וגם לכונן אחר שונה השם. מה שמפחיד אותי ואני מבקש עזרה ממכם זה שכונן C של ווינדוס מראה שכולו ריק....כל ה40GB פנויי אני נמצא כרגע על אובונטו ואני יכול ורואה את הכוננים נמצאים , פועלים , וכל התוכן , כולו נמצא ושלם אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר!!! והאם בכ…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום המסך פתיחה של חלונות XP שרשום "ברוך הבא" נעלם ובימקומו יש לי מסך עם שם המשתמש שלי(כמו בחלונות 98) ומתי שאני לוחץ ctrl+alt+delete הוא לא מעלה יש את מנהל המשימות אלה מראה לי קודם חלון שיש לי כמה אפשרויות לבחור. משהו יודע אך אני יכול להחזיר את זה למה שזה היה? נ.ב נישאתי להביא צילום מסך אך זה לא צילם לי :'( אני מקווה שמה שרשמתי מספיק

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by erez_levy,

שלום לכולם, המחשב שלי מאז ומתמיד עשה בעיות של ריסטים ומסכים כחולים. לפעמים זה היה בתדירות יותר קיצונית לפעמים לא. הוא עבר 2 בדיקות במעבדה של החברה ממנה קניתי את המחשב והם אמרו שאין שום בעיה עם החומרה והמחשב עובד טוב. ממה שהבנתי, יכול להיות שהריסטים והמסכים הכחולים נובעים מווינדוס לא טוב. היום הבאתי ווינדוס אחר שעובד טוב והוא גם שונה מהווינדוס הנוכחי שיש לי. יש לציין שגם הווינדוס הנוכחי וגם הווינדוס החדש שהבאתי הם XP רק שאחד בעברית אחד באנגלית ואני חושב שיש ביניהם עוד כמה שינויים. שאלתי היא כזאת: כדי להתקין את הווינדוס החדש - יש צורך בפירמוט? או שמספיק לעשות שידרוג לווינדוס הנוכחי? כאילו זה יהיה אפקטיבי ויסדר לי את הבעיה גם אם אני אעשה שידרוג לווינדוס או שיש צורך בפירמוט ש…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by idodi10,

האם המחשב שלי כשיר להרצת ויסטה Ultimate?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by zion789,

שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  25. אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים