Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול להראות בוינדוס כמו בלינוקס את הטמפ של המעבד?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך. למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE לפני שבוע והרגשתי כאילו חזרתי למחשב הישן שלי (פנטיום 3) עם הXP , הכל עובד בכבדות ועדישות כזאת. צרפתי תמונה של הזיכרון הפיזי, כי אני לא יודע אם זה צריך להיות ככה או שזה חריג. השאלה שלי אם זה צריך להיות ככה או שאפשר לעשות משהו בנידון. תודה מרוש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שכבר דנו בזה / שאלו את זה בעבר.... יש לי במחשב 3GB של זיכרון DDR2. האם חלונות 7 בגרסת 32 ביט מזהה את כל הזיכרון ומנצלת אותו (ב - SYSTEM כתוב שיש לי 3GB, אז זה מזהה אותו, השאלה אם מנצל), או שלשם כך עליי להתקין מערכת של 64 ביט ? באותו הקשר, אם אני שם 4GB, ויש לי מערכת 64 ביט, אבל התוכנות שמותקנות, כמו אופיס ושאר תוכנות, הן 32 ביט, האם תוספת ה - 1GB תהיה משמעותית ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשב עם חלונות 98 ו-128 מ"ב זכרון התגלתה תופעה מוזרה, לי בכל אופן. באתחול ובבדיקה הראשונית, כל הזכרון נמצא ומדווח. בחלונות, סנדרה סיסופט גם אומרת שיש 128 מ"ב. אבל בשני מקומות, לוח בקרה-מערכת-ביצועים ו-DXDIAG, אפליקציות של חלונות עצמה, רשום שיש רק 64 מ"ב. ראשית, איך קוראים לתוכנית שמאפשרת לראות את כמות הזכרון בחלונות 98, שכחתי את שמה. שנית, מה זה אומר? האם חלונות עובדת עם 64 מ"ב או 128 מ"ב? מישהו יעץ לי לפרמט כפיתרון יחיד אבל לפני שנגיע לשם רציתי לשמוע דעות נוספות. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידי פעם ככה כל מכה זמן אני שם לה פתאום שהמחשב שלי איטי משהו (Q9450,4 ג'יגה זיכרון,לוח X48 שך DFI) אז אני בודק ורואה שלמעלה מ-3 ג'יגה זיכרון שלי תפוסים למרות שמה שפועל זה המנהל הורדות של הפיירפוקס. עשיתי צילומי מסך של מה שאני רואה:
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה. אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר.. איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזה תודה!(:
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, בWINDOWS 2000 יש אפשרות לכניסה אוטומאטית של יוזר עם הסיסמא שלו בהפעלה של WINDOWS. רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת גם בWINDOWS XP, לא מצאתי את האופציה הזאת בלוח בקרה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 2000 שרת. ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 הוא שרת 2000. והמחשב שני הוא פנטיום 3 מקומי קשת. בפנטיום 3 אני מבצע LON ON. נפתח לי חלון וכותב ADMINISTRATOR, ואח"כ דומיין הוא "בועז". ואז פתאום יש לי הודעה שאומרת לי : Service control manager ----------------------- at least one service or driver failed during system startup. use event viewer to examine the event log for details. אני לא מצליח להיכנס ל- DOMAIN. רגיל. איך פותרים את הבעיה? אגב: אם אני משנה את DNS מספר אחר לא יהיה לי אינטרנט. בתודה מראש בועז
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נשרף המחשב והחלפתי למחשב אחר. ה-User שבו השתמשתי היה מוגן בסיסמא. חיברתי את הכונן למחשב אחר כדי להעתיק את הקבצים שלי, אך מופיעה לי הודעה "Acces is denied". מה ניתן לעשות כדי לגשת לקבצים ול-User הנעול?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אחי נעל את המחשב שלו ושכח את הסיסמא שנכנסים לXP יש מסך כחול שנותן רק את היוזר שלו .... השאלה שלי איך אני יכול להיכנס בתור administrator מבלי לפרמט את המחשב... יש מן מסך כזה שבו אתה רושם את היוזר ואז הסיסמא במקום שהמחשב יתן לך אפשרויות איך מעלים אותו? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ישנם אתרים מסוימים אליהם לא ניתן להכנס אין חומת אש ורמת אבטחה נמוכה - לא עוזרת גם מחיקת כל הקבצים הזמניים לא עוזרת נאמר לי שזוהע בעיית REG גם כאשר אני מנסה להריץ את הפקודה REG - המסך מופיע ומייד נעלם
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה ההבדל אם אני נכנס ככה למחשב itay@itay-pc או ככה itay-pc\itay איתי זה היוזר - איתי-פיסי זה המחשב רק בשיטה השניה זה עובד, למה? בשתיהם זה נראה אותו דבר זה הופך את "itay-pc" לדומיין כאילו ושם את היוזר רגיל.. ממש מוזר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ששכחתי את הסיסמה שלו יש לי במחשב דברים חשובים מאוד שלא ניתנים לשליפה מבלי כניסה לווינדוס שמעתי פעם שיש תוכנה שצורבים אותה על דיסק O K ואז יש אפשרות להעלות את ההווינדוס ללא סיסמה או לגלות את הסיסמה שהיתה וכן להיכנס מבלי להשאיר עקבות ... הדבר הזה דחוף ותודה מראש לכל המסייעים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנשים שלום! תגידו אתם יודעים על אפשרות שהווינדוס יעלה ללא סיסמא ולא במצב של החלפה מהירה של יוזרים כי הורדתי את הוי הזה ועכשיו הכניסה אצלי זה כמו ב2000 והוא כול הזמן מבקש סיסמא אני רוצה שהוא יעלה את היוזר שלי בלי לבקש סיסמא אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-