Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, באמצע התקנת ויסטה פתאום הייתה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את הויסטה, שגיאה 0x80070017. למישהו יש מושג למה זה קורה, ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי תשובה ממש עניינית. ויש לי עוד שאלה אחת, שמעתי שיש בעיה בלבחור איזה מערכת הפעלה תעלה כאשר מתקינים ויסטה אחרי XP, ויש לזה פתרון רק אם הצלחתי להתקין את הויסטה, אז אם תהיה לי פתאום שגיאה והויסטה לא תעלה אני יוכל לחזור לXP כמו שצריך או שתהיה לי בעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים כל הזמן צוכנה מסוימת משתמשת בכ-30 עד 60 אחוז מהמעבד שלי... מישהו יוכל להגיד לי האם התוכנה הזו חשובה? האם אפשר להוריד אותה ואם כן אז איך? מצורפת תמונה של התוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! מותקן לי על המחשב ווינדוס ויסטה כבר קרוב לחודש ובימים האחרונים יש לי בעיה שהאקספלורר כל הזמן קורס. ביטלתי את המניעת ביצוע נתונים או משו כזה (DEP) וזה עדיין עושה את הבעייה! אם למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה הזו אני אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
היי אני משתמש בויסטה התקנתי אקספךורר 8 (לפי מה שהבנתי זו בעיה שהופיע לעוד כמה כשהתקינו..) יש לי כל מיני שטויות בסייד בר, אבל יש תוכנה אחת ספציפית שעושה לי בעיות. היא מראה לי מה התוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי מעבדים ותוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי זיכרון. מה שקורה, מופיעה כתובית אדומה שזה מה שרשום בה: -------------------------- update(): 'processld' is null or not an object -------------------------- עכשיו אני סוגר את זה פותח מחדש זה עובד טוב לכמה שעות ואז שוב מופיעה הכתובית הזו עוד פעם וחשוב לציין שכל פעם מרגע שהכתובית הזו מופיעה הוא גם מפסיק לעדכן את הנתונים של התוכניות שלוקחות משאבים וזה נשאר תקוע על אותם תוכניות שזה הראה ברגע שהכתובית הופיעה (ולמעשה נתקע ככה.…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אתמול משום מה המחשב שלי נתקע כיביתי אותו כמה שעות אחרי זה כשהדלקתי אותו המחשב הגיע ללוגו של הווינדוס לא הציג את הלוגו הוא הציג סתם מסך שחור התקנתי מחדש את הווינדוס עכשיו יש לי מסך בחירה בווינדוס שאני לא יודע איך לבטל
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין אותו לבד , יש לציין שהווינדוס האחרון שהתקנתי היה xp ככה שאני לא הכי מעודכן. איך אני מחלק? כלומר 100 גיגה לכונן אחד נניח והשאר לשני , מה הדרך המומלצת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב שהיה מותקן בו WIN XP עשו לו גיבוי לדריברים לא ע"י תוכנה אחרי זה הותקן עוד WINDOWS חדש והגיבוי נמצא שם ..אחרי זה הותקן עוד וינדוס והדריברים הראשונים נשארו (מגובים) השאלה איך אני פורש אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-