עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני עובד עם IE8 בהרבה הורדות לא יודע אם בכולם אני מתחיל להוריד ולאחר כמה שנוית החלון נסגר לבד ללא שום הודעה ופשוט מפסיק להוריד. הקצב הורדה טובה ככה שזו לא הבעייה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. שלום :'( המחשב עבדד כמו שצריך, עבד חלק, הריץ הכל כמו שצריך ללא שום בעיות .. עד לפני שבוע בערך, אין לי מושג איך אבל פשוט הוא התחיל להשתגע, הרבה התראות של האנטי וירוס מפני וירוסים, Spyware בכמויות מסחרית, אינטרנט איטי וכד' .. פירמטתי את המחשב אתמול אחרי שכבר נמאס לי לנסות ולסדר את הבעיות הרבות .. והוירוסים פשוט לא נעלמו מרוב עצבים פשוט פירמטתי שובב .. ועכשיו הכל באמת עובד חלק כמו שצריך .. אבל לפני מס' דק' קיבלתי שוב הודעה מהאנטי וירוס שהוא מזהה וירוס בשם W32.Korgo.Q, עידכנתי את האנטי וירוס ממש היום אחרי ההתקנה שלו וביצעתי סיקה מלאה של המחשב, והוא לא מצא שום וירוס. יש לי גם הודעת שגיאה (דו"ח שגיאות כזה מעצבן) שאני מקבל פעם בכמה זמן מה - Windows, משהו על Generic Ho…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dubek,

שלום. אני משתמש במחשב נייד של HP שכונן ה-DVD שמותקן בו לא עובד. בגלל שיש המון בעיות במערכת ההפעלה (Windows XP), אני רוצה לעשות פירמוט ולהתקין את המערכת מחדש. בגלל שהכונן לא עובד, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בדיסק און קי בשביל לבצע את ההתקנה ואם אפשר האם צריך לבצע פעולות מסוימות כדי שניתן יהיה לעשות בוט מהדיסק און קי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by PlayerThirtyTwo,

אהלן, אני עובד עם מערכת XP 32-bit. פתחתי מוקדם יותר את המחשב, ולהפתעתי הרבה, ממשק ה-Windows שלי השתנה לחלוטין. מסך הכניסה עם שם המשתמש וסיסמא היה נראה שונה, וכשהגעתי לשולחן העבודה, גיליתי שמשהו נדפק. אני לא יכול להריץ את רוב התוכניות (אני מקבל שגיאה: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem."), ובקצרה, יש כשל מערכתי. ניסיתי להפעיל שחזור מערכת - לא עבד. חשבתי שאולי זה וירוס, אבל אני לא יכול אפילו להריץ את האנטי-וירוס... יש לציין גם שלפני הדלקת המחשב, הוא לא עלה כמו שצריך ונתקע במסך השחור, אז עשיתי ריסטרט. כשהוא עלה שוב, רצה בדיקת הכונן הקשיח של Windows, ומשהם המשכתי לכל הבלאגן…

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by razoli,

יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Arturh87,

יש לי windows xpפיראטי ובגלל זה אני לא מצליח להתקין את הservice pack 1 יש אולי איזה דרך לעקוף את זה ולהתקין סרוויס פאק? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by ashbit_q,

עד לפני רגע הכל פעל טוב עד שהפעלתי משהוא מהאינטרנט ואז הכל השתבש לאחר כיבוי והדלקה המחשב פעל כרגיל רג כשמפעילים גאדג'טים לא רואים אותם (הם נמצאים). אי אפשר לעשות שיחזור מערכת הודות לוינדוס 7 המתקדם שאם לא מגדירים לו כל דבר הוא לא עושה לבד (במילים אחרות לא הגדרתי זמן שיחזור). למשהו יש מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by zvika.e,

או שזו עדיין גרסת בטא, ועדיף להישאר עם SP2? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. Started by Doctor Robert,

פתחתי לפני כמה ימים נושא שהתבלגן והתדרדר לנושא אחר, אז עכשיו אני פותח נושא חדש ומסודר. מחקתי את ה-SP1 שהיה מותקן אצלי במחשב. אני עכשיו רוצה להתקין SP2, לצורך כך נכנסתי לאתר windows update של מיקרוסופט, אבל אני לא מצליח לעדכן, כי הוא קורס לי פשוט או שאני מקבל שגיאה באתר. הנה הלוג של הווינדוס אפדייט: 2008-06-16 12:52:54:561 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe.wusetup.125281.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe 2008-06-16 12:52:54:607 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl.wusetup.126718.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl 2008-06-16 12:52:54:717 2728 eec Setup Rollback: Successf…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. ראיתי שיש בויסטה כמו סרטון שבו כמה חברים משחקים סנוקר.. ותוך כדי המשחק הם מסבירים איך לכוון את הצבעים במסך. רואים את הסרטון דרך המדייה סנטר כבוחרים לכוון את הצג. אני כרגע משתמש באקס פי ונורא חשוב לי להשיג את הסרטון הזה... מישהו יכול לומר לי את שם הקובץ? באיזה תיקייה הוא נמצא בויסטה? מאיפה אני יכול להשיג אותו...? כל פרט יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by Dark Tetris,

אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. היי, יש לי בעיה קטנה, לפעמים שאני מרסט את המערכת והמחשב עולה, הוא עולה רק עם החלון של ה-Windows Explorer ולא עם ה-Task bar וכל האייקונים של ה-Desktop. כאשר אני מכבה את ה-Service ומתחיל אותו מחדש הוא עדיין פותח את ה-Windows Explorer folder. הדבר היחיד שפותר את זה הוא אתחול של המחשב יש למישהו רעיון איך אני יכול למנוע את זה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה? נה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by nigger84,

אז קניתי היום. באתי להתקין והוא נותן לי שפת ממשק uk. אני יודע שאפשר לשנות את זה אחרי ההתקנה, אבל למה בעצם זה לא מוריד us? מעצבן קצת. אפשר להוריד iso של us?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  20. שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. התקנתי בנוסף לויסטה שמותקנת בכונן C התקנתי WINXP64 BIT ב D. (C ו D שניהם מערך RAID 0. 1.אני לא מצליח להכנס לויסטה - אני אמור לצרוב תמונות היום לבחור שחוזר לחו"ל...דחוף.... ניסיתי F8 בבוט אבל אני לא מקבל מסך בחירה וישר ה XP עולה התיקיות בויסטה הן ב PRIVATE אי אפשר להכנס מה XP. 2.אחרי שהתקנתי הכל מהדיסקים נשאר לי העדכון (ראה קובץ מצורף) ב XP שאני לא מצליח לאתר עבורו דרייבר ,אין לי מושג מזה. אודה לתשובתכם. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by badmama,

יש לי ULTIMATE 64, לא מצאתי תשובה אליה בת'רד החיפוש. א. איפה מוצאים את הערכה הנ"ל? ב. כמה משאבים היא גוזלת מהמערכת?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by assaf990,

אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. הנה הפרטים: החלטתי להוסיף עוד SSD לאחד קיים והתקנתי עליו WIN8 והישן מיועד לאיחסון משחקים, הבעייה שאני לא מצליח למחוק את הקבצים מהSSD הישן , הוא כותב שאני צריך הרשאות מיוחדות, ניסיתי כל מה שרשום ברשת: כל מיני תוכנות ולא עוזר. לא מתאים לי לפרמט את הדיסק כי כבר התקנתי עליו כמה משחקים. יש פתרון אחר? אם אני יפעיל את המחשב דרך OS על DOK האם זה יאפשר לי למחוק? עריכה כדי שיהיה יותר ברור: יש לי שני דיסקים על המחשב, בשניהם מותקנות מערכות הפעלה, אני רוצה דיסק אחד (הישן) לייעד עבור משחקים, אבל אני לא מצליח למחוק מתוכו את קיבצי המערכת (מחקתי חלק, אבל עדיין נשארו 25GB ).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.