Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה.. אני עובדת על ויסטה הום פרימיום ולא יודעת מה קרה אבל לפתע התקייה של ה MY DOCUMENTS נראת מעומעמת וכשאני רוצה לפתוח אותה המחשב אומר לי "הגישה נדחתה".
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחותי קנתה מחשב נייד בחו"ל וקיבלה איתו VISTA הבעיה היא שהוא באנגלית ואי אפשר אפילו לכתוב בעיברית.. השאלה היא איך אפשר לשנות את השפה לעיברית? או לפחות לכתוב בעיברית בנייד?... (אני יודע איך עושים את זה בXP אבל אף פעם לא השתמשתי בויסטה)
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
נגיד ויש לי קובץ File והוא נפתח ע"י כתבן ואני רוצה שיהיה קובץ bat, אני משנה לו את הסיומת אבל השם של הקובץ משתנה פשוט ולא מה שמפעיל אותו משתנה....
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
נו טוב אז אולי הכותרת לא הכי נכונה בעולם (אבל זה הכי טוב שיצא לי). בכל מקרה, מהי הפקודה המקבילה ל- fdisk /mbr ב-WINXP. אני פשוט רוצה להעיף את GRUB שהוא BootLoader של לינוקס למי שלא יודע ולחזור לעבוד עם ה- Boot Loader של WINXP. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעת גלישה באינטרנט קופץ חלון שגיאות שלח\אל תשלח נכנסתי להצג דו"ח ויש שורה:code:0xc000005 החלפתי זכרון וגם כרטיסי מסך ורשת אין קבצי minidump עשיתי פירמוט והתקנת xp מחדש פעמיים-הבעיה תמיד חזרה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה גורם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור את זה? הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אוקי. אז אתמול הגיע הכבל HDMI שהזמנתי מאיביי בדולר וקצת, חיברתי ל-HDMI במחשב נייד וחיברתי ל-HDMI (יש לי 2) בטלויזיה. נכנסתי להגדרות תצגוגה ועשיתי detect כדי שיזה לי "משהו" נוסף מלבד המסך של הלפטופ. הוא מצא לי שקר כלשהו שמחובר ב-HDMI אבל כשלחצתי הוא טען שאין אפשרות כזו ובקיצור, לא ראו כלום. ראוי לציין שאני בסה"כ יודע לעשות את הפרוצדורה הנ"ל, עשיתי אותה עשרות פעמים אך עם חיבור VGA בין המחשב (הנייח) לטלויזיה. פיספתי משהו? צריך משהו נוסף מלבד הכבל? האם זה אומר שהכבל לא תקין או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שלכולם בוינדוס יש בתיקיית המסמכים שלי כל מיני תקייות כמו המוסיקה שלי וכאלה... שאם מוחקים אותם הם מופיעים אוטומטית עוד פעם. איך אני יכול לעשות שהם לא יופיעו לי אחרי מחיקה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי אני עושה הרבה התקנות, ואחרי כל התקנה אני גם מעדכן את Windows. הבעיה (לא בדיוק בעייה, יותר משהו שגורם לאי נוחות מסויימת) היא שיש בסביבות 90 עדכונים (משתנה ממחשב למחשב) להוריד ולהתקין כל פעם. האם יש דרך להוריד לדיסק את העדכונים ואז כל פעם לחסוך את זמן ההורדה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול: http://www.update.microsoft.com/windowsupdate בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה!…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי כבר דיי הרבה זמן לשאול כמה שאלות בקשר לתפקיד של כל תהליך... אז נתחיל עם..spoolsv.exe alg.exe wuapi.exe wdfmgr.exe dslagent.exe system תהליך לא פעיל של המערכת(שברוב הזמן מנהל המשימות אומר שהוא צורך 99 מהמעבד) ולמה למרות שאני כל פעם סוגר את-msmmsg...(משהו כזה..)ועושה שהוא לא יפתח..הוא בכל זאת נפתח באתחול..זה המסנג'ר של הוינדוס אני יודע... אם יש לכם גם הצעות איזה תהליכים אני יכול לסגור אני ישמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח GIGABYTE m55plus-s3g ומעבד AMD של 3800 x2 (dual core( יש לי HD sata וזיכרון סטיק בודד של 1G מהירות 667 אני עובד עם חלונות XP עם SP2 ללא עדכונים מהאינטרנט, 32 ביט. אני משתמש בתוכנת ה-moviemaker שבאה מובנת ב-windows... העניין הוא שהעבודה עם התוכנה נורא איטית. כשאני גורר קובץ AVI של כ-25 מגה לוקח לתוכנה משהו כמו 10-15 שניות עד שהיא "מקבלת ומבינה" את הקובץ (כלומר עד שה-bar מסתיים). גם אחרי שהעברתי נניח שני סרטונים באותו גודל לחלון הזמן, המעבר ביניהם (ע"י קליק של העכבר..) די איטי. תשאלו בעצם איך אני יודע שזה איטי - העניין הוא שבעבודה יש לי מחשב IBM , אני לא יודע איזה לוח יש שם אבל מעבד פנטיום 4 במהירות של 3G, עם זיכרון DDR400, בנפח של 1.5G שזה אומנם קצת…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחקתי את הויסטה ואני רוצה להעלים את מסך בחירת מערכת ההפעלה איך אפשר לעשות את זה? שXP יעלה ישר תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-