עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by LadyBug,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.... יש לי מחשב כף יד עם Windows Mobile 5, אני רוצה שייראו את כל הפונטים במסך יותר בגדול (זה בעצם אומר להקטין את הרזולוציה, לא?) יש למישהו מושג אם אפשר לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. כעיקרון, משום מה הפונט של המערכת השתנה (ויסטה 64 ביט) וגם בכל התוכנות. כלומר לפעמים אני רואה פה ושם מילים בBOLD ונטויים. זה כולל פרייפוקס (גם תוכן) ופשוט בלתי אפשרי לגלוש כך (ההגדרות בדפדפן עצמו לא עוזרות), מדיה פלאייר ועוד תוכנות רבות. בדקתי האם משהו יש משהו מוזר בהגדרות וראיתי כי הכל רגיל כפי שהיה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לפתור אותה בכלל? או שזה באג כלשהו במערכת... תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by NuKe007,

אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by hardrox,

שלום. התקנתי לא מזמן Windows 7 על מחשב חדש, ויש לי איזו בעיה. (אני דיי בטוח שזה קשור לווינדוס). כל פעם שאני עוזב את המחשב, ולא נוגע בו לזמן קצר, משו בסביבות 20 דקות אולי יותר, המחשב נכנס אוטומטית למצב Sleep. אני מניח שאתם יודעים מה זה.. שהמחשב כאילו כבוי, אבל כשמדליקים הוא עולה ישר עם כל התוכניות. זה ממש מעצבן כל פעם להדליק אותו מחדש, אפילו שזה עולה תוך 3 שניות, איך אני יכול לשנות את ההגדרות של זה שהמחשב לא יכבה כל הזמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. מכירים את האופציה הזו, למשל שכותבים GOOGLE ואז לוחצים CTRL+ENTER ואז הוא אוטומטית משלים לWWW.GOOGLE.COM ? (בגרסה אנגלית של WIN, ברסה עיברית הוא ישלים את זה לWWW.GOOGLE.CO.IL) קיצר אני רוצה להגדיר אצלי צירוף מקשים נוסף שנניח CTRL+ENTER ישלים לCOM ושSHIFT+ENTER ישלים לCO.IL מישהו יודע איפה ההגדרה הזו בREG או אולי איזה תוכנת TWEAKING לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by ilay22,

מחקתי את הויסטה ואני רוצה להעלים את מסך בחירת מערכת ההפעלה איך אפשר לעשות את זה? שXP יעלה ישר תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. Started by benfree,

שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. Started by FireHawK,

הווינדוס XP PRO המטומטם שלי, נופל (ומסרב לקום לתחייה) אחרי שהמערכת עושה windows update . הוא נותן מסך כחול כלח פעם שהמערכת עולה ורושם משהו על relocated ntdll אם אני זוכר נכון. רק אחרי שאני עושה תיקון (התקנה מחדש) לווינדוס הוא חוזר לפעולה. הצעות? (אם זה כולל פורמט או מחקית פרטישן אל תציעו אני רוצה לשמור על המידע בדיסק הזה)

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. Started by vourt,

שלום...! בעיה די מוזרה, אוליי יש למישהו כיוון או רעיון בWIN98 - כאשר מתחברים לאינטרנט עם מודם samsung pppoe adsl דרך כרטיס רשת כמובן, לא ניתן לגלוש לתוך אתרי דואר מאובטחים כגון yahoo וגם hotmail , פשוט לאחר הקלדת שם/סיסמא מקבלים את דף האתר , ואז בכניסה למייל אני מקבל "page cannt be display". כמו כן בכניסה לעידכוני win. התקנה מחדש של וינדוס , כבר פעם שלישית (second edition) לא עזרה, התקנת נורטון אנטיוירוס לא מצא אף וירוס, תוכנות טרוגנים לא מצאו כלום, מחשב נסרק לכל הוירוסים/טרוגנים שיש, Explorer עודכן לגירסת 6.1 , אבל לא ניתן לעדכן את שאר הwin בגלל שאתר הwin update אינו עולה. אשמח לכל רעיון/עצה/טיפ בנושא. תודה...! כפיר kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  13. ??? היי לכולם קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית. דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה. שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש. האם זה יכול לעזור לי : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en איך עושים זאת ???? תודה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by EAD,

היי אני מקבל מסך כחול מידי פעם. בעיקר שאני משתמש בFOOBAR2000 (או סרטים) אין שום עומס על המעבד, OC לא רציני ואין בכלל שימוש במחשב פרט למוסיקה. קורה לרוב שמריץ טיפונת קדימה או אחורה(אם סתם נותן לנגן בלי הפסקה, אין בעיה לרוב, לפחות ככה שמתי לב) המסך כחול נותן הודעה של driver_irql_not_less_or_equal ואחרי כל המספרים וכו' אומר שכנראה בעיה עם cmudaxp.sys שזה קשור לCMEDIA (הצ'יפ של ASUS D2X בין היתר) מה אפשר לעשות? סה"כ יש לי DRIVER הכי אחרון שהיה שם (אם כי הוא בטה) ויש לי חלונות VISTA 64 ביט.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by kobibo,

היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Natan_Rozen,

שלום, הורדתי קובץ לבדיקת מהירות מהאתר של הספקית שלי. הורדתי קובץ EXE והפעלתי אותו סתם, פתאום נפתח חלון דוס שחור ואח"כ שבאתי למחוק נרשם לי כי תוכנית אחרת משתמשת בקובץ. עשיתי ריסטארט, ועדיין, אותה בעיה. אני לא יכול למחוק את הקובץ. למישהו יש רעיונות איך אני מעיף את הקובץ הזה לכל הרוחות? ;D תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by netanel1,

לאחרונה התקנתי עדכון בטעות שבודק אם הווינדוס שלי מזויף או לא וכמובן שהוא כן, אז השאלה שנשאלת איך אני מוחק אותו בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by amir85,

יש לי WIN7 7100 64BIT, כל הדריברים זוהו בהצלחה, בהגדרות הרמקולים מוגדרים על 5.1 ובבדיקה ממערכת ההפעלה ומה realtek הכול תקין. אבל עכשיו שמתי לב שאני שומע שירים רק ברמקולים הראשים. יש מצב שזה קשור להגדרה של Enhancements על הרמקולים? מישהו יודע איך לסדר ?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. אז הסיפור הוא כזה: המחשב עבד פיקס עד ששבוע שעבר כיביתי אותו... כשחזרתי והדלקתי אותו הוא הגיע לשלב שהמסך ניהיה שחור לפניי העלייה של הווינדוס (אחרי שיש את הלוגו והפס הכחול רץ) ושם הוא מפסיק להגיב. אין מסך כחול, אין שגיאה. הרצתי בדיקה להרדיסק נמצא תקין, כנ"ל לגביי הזיכרון. נכנסתי לRepair Console ועשיתי לו ChkDsk /r ולא עזר פירמטתי והתקנתי מחדש... הכל עובד טוב ויפה.. עד ששוב פעם כיביתי את המחשב ואותו סיפור כרגע כבר התקנתי ויסטה רק כדי לבדוק מה הבעיה שלו * זה גרסה של ווינדוס שאני משתמש בה כבר המון זמן ** לא הוספתי חומרה כלשהי יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה??? תודה ענקית מראש

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

איך אני משתף מדפסץץ בויסטה ?חברה בבקשה תעזרו לי..!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. עריכה: השאלה שונתה כי הקודמת נענתה... קראתי את המדריך להוספת SP2 לדיסק XP אבל לא ממש הבנתי... יש לי XP בעיברית (חוקי יש לציין..קיבלנו מהעבודה של אמא פעם במחיר ממש זול) אבל אין לו אפילו SP1 ממש רק כשיצא הXP אבל בעיברית והמדריך מיתייחס לאנגלית וגם לא ממש הבנתי מה לעשות... אני צריך להעתיק את הדיסק של הXP למחשב שלי להוריד את הSP2 ולהוסיף (באיזשהי צורה--אם תוכלו להסביר) ואז לצרוב בתוכנה נרו בIMAG? או איזה פורמט אחר? פשוט אני רוצה לפרמט את המחשב של אחים שלי ואני רוצה להתקין הכול ביחד ולא לחכות עוד הפעם ולהוריד SP2 שוב וכול זה... אם תוכלו להסביר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים