עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JohnnyBravo,

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים ,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות... אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע... דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by dodoboy,

א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. איך אני עושה שזה ישאל אותי לפני מחיקת קובץ מסויים ולא ימחק ישר? איך אני מוריד את ה UAC כמו שהיה בוינדוס 7 שזה לא ישאל אותי לפני כל התקנה האם אתה בטוח? לחצן "התחל" איך אני שם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ShayGTi,

אני מעוניין לדעת כמה ויסטה לוקחת לאחר התקנה לכלל הגרסאות HOME BASIC HOME PREMIUM BUISNESS ULTIMATE

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  6. אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by okitai,

שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים שמריצים XP HOME עם אותו קוד חוקי, האם ניתן לשדרג את שניהם? האם ניתן להריץ 7 במקביל ל XP על מנת להחליט מי עדיף?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  9. כמה PRO וכמה HOME?? ואיך אפשר שהוא יתפוס הכי מינומום שאפשר לגלישה באינטרנט בלבד??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by slrr,

גירסת האולטימייט X64 אחרי שמתקינים דריברים ממוצעים ואחרי התקנה של SP1 ו-SP2??? כי אני רוצה לקנות HDD SSD ואני לא יודע אם לקנות 30 וזה יספיק או שאני צריך 60...

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  11. מסתבר שיש לי כמה וכמה מערכות הפעלה במחשב, 3 לפי הספירה האחרונה שלי. איך אני מסיר התקנה של מערכות הפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by tzahi16,

כן אני יודע שהשאלה הזאת חרושה. אבל שמעתי מאיזה מקום ש XP 32 ביט אומנם לא מראה 4 גיגה מלאים אבל הוא בהחלט משתמש בכל ה 4. האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. Started by yuval1324,

השאלה כבר בנושא

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. Started by kurt80,

מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by Nihility,

אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Boomer,

פשוט אצלי זה לוקח מלא זמן. הוא מעלה את ה-WIN XP רק אחרי 13-14 פסים כאלו... זה הכי איטי שראיתי וזה מוזר מאוד כי יש לי Athlon XP 1600 ואפילו בפנטיום 800 שיש אצלי זה יותר מהר... אצל חבר שלי שיש לו פנטיום 4 1600 או 1700 זה לוקח 5-6 פסים... משהו לא בסדר לפי דעתי. גם ה-Taskbar תמיד כותב שה-CPU Usage מאוד גבוה - ממוצע של 90 בערך...

• 46 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. זה לא יאמן אני לא יודע מה הוא חושב כולכך הרבה ומה הוא רוצה מהחיים שלי אבל למחוק קובץ מסכן של איזה 350 מגה לוקח בערך נצח.. הוא שנה וחצי רושם לי CALCULATING TIME REAINING... מה הבעיה שלו ישר למחוק את הקובץ כמה מסובך זה לבצע מחיקה? אוקיי משום מה זה הסתדר אחרי ריסט.. מערכת מוזרה משהו..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. סתם בשביל הסקרנות. אם אתם עונים בתאר'ד, תשתדלו לרשום איזו מערכת הפעלה יש לכם. WIN7 32BIT - מע' ההפעלה הותקנה לפני שנה וחצי.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום אני מאוד רוצה לקנות את וויסטה אבל אני מעדיף שיצא לו קצת תיקונים וכאלה כמה זמן בממוצע לוקח להם להוציא לדוגמא ב XP כמה זמן?< והאם לדעתכם כדי לחכות או שפשוט כבר לקנות ואז תמיד להיות עודכן? (מאוד בא לי וויסטה)

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  22. המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by בזיק,

יש לי כונן וירוטאלי בנפח 10G עליו שמתי את מערכת ההפעלה לפי הproperties הוא מלא ב9G לעומת זאת, כשאני בודק את התיקיות שבו יוצא שהוא מלא בחצי מזה אני רוצה לפנות ממנו דברים, אבל ככה אני לא יודע מה לפנות. מה פשר הדבר?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  25. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.