עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dante123,

*כותרת* הסריאל נאמבר עדיין יהיה טוב לא? *בגרסת HOME.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  2. אחרי שהתקנתי תוכנהשל וידאו שהתקינה netframe1 מופיע לי הwelcome screen כשהווינדוס עולה ניסיתי לבטלדרך users בcontrol panel אבל לא עזר תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by dan_l2,

המחשב לא מפעיל לי קבצים ובעיקר EXE כי אין חתימה שיגיטלית וזה ממש מעצבן.. המחשב חזר אחרי פירמוט איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. Started by xtract1,

קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. יש כמה תוכנות שמופעלות אצלי בכשאני מפעיל את המחשב ואני רוצה לבטל את זה.איך אפשר? אני פועל בHome. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by badmama,

ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. אחר פירמוט המחשב, ברשותי חבילת השפה העברית. התהליך מוכר לי ועשיתי אותו לא פעם ולא פעמיים (הכוונה להוספת חבילת העברית ולאחר מכן השינוי היכן שצריך על מנת שיהיה עברית). הכוונה לשינוי, זה תהליך בדיוק כמו התהליך במדריך הבא: הגדרת עברית ב-Windows XP - אחת ולתמיד אבל וכאן האבל, חלק מהתהליכים אצלי במחשב מעורבים (אנגלית ועברית) הנה דוגמאות: זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט (אני מדגיש שוב התהליך מוכר וידוע ועשיתי אותו מספר רב של פעמים בעבר), אבל דבר כזה טרם נתקלתי של תהליבים במחשב כמו: מנהל המשימות או מאפייני תצוגה הם גם בעברית וגם באנגלית, גם לפני הפירמוט הכל היה אצלי בעברית בלבד. (הכוונה לפקודות - לשוניות כמו בדוגמא השולחן עבודה שרשום בעברית). באפשרויות אזור ושפה, אני…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by mena,

קניתי נגן חדש ושאני מחבר אותו עולה לי הודעה כזאת http://img19.imageshack.us/img19/7285/usbfucktt8.jpg ויש לי usb 2.0 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  11. פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Raz20,

יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by erjerjerj,

כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by sgsg,

כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by The Dom,

i restarted my comp from the restart button and when i tryied to write in hebrew it didn't work what happend??!?! untill now i wrote in hebrew but.... pls help me

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by neogod,

מאיפה אפשר להוריד בהורדה ישיריה את העידכונים מבלי לעשות windows update? אם אפשר לקבל קישור ישיר? לא הצלחתי למצוא...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by naoriko,

יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by assaf990,

WIN XP SP2 הודעת שגיאה שכל פעם שאני לוחץ עלי אז היא אומרת שנשארו לי 10 שניות לסגירת החלונות>לוחץ> 9 שניות>לוחץ וכו' למה זה? זה קורה סתם ככה פתאום באמתע גלישה תמימה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  21. התקנתי והסרתי את dark mesiah (משחק) ואז התחילו את הבעיות (נראה לי) בדקתי וירוסים טורג'נים עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by itelon,

השערות כמה ויסטה תעלה כסף?

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by oferoz,

אני יודע, זו שאלה טיפשית, אבל אני באמת לא מצאתי את האופציה הזו בשום מקום. אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת עם הכניסה ל-WINDOWS, ואני פשוט לא מוצא את האופציה. לכל מי שיכול לעזור, תודה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by abo,

hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים