עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח אם: תוצרת MSI דגם G31MF דיסק קשיח: 200GB SATA II 7200 RPM 8MB Samsung זכרון פנימי: 1024MB (1GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: LG DVD X20 Light Scribe כרטיס מסך: PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB עכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת. תודה רבה ויום טוב לכם.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by asypeer,

הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. מה קורה שבן אדם קונה מחשב חדש עם רישיון לווינדואס אבל בלי דיסק, במקרה שצריך לפרמט ולהתקין מחדש הוא צריך לשלם עוד פעם עבור דיסק/רישיון או מה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אשמח לדעת אם עדיין ניתן ואיך, שלא אתקע בטעות עם עותק שאי אפשר להפעיל. יש לי ווינדוס 8.1 חוקי מלא ועותק חוקי של שדרוג ל - 7

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by tamir245,

שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by redead,

צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז ככה אני לא יודע מה קרה אבל המחשב החליט שבא לו לאתחל את עצמו אז הוא מאתחל את עצמו ללא כל הזהרה מראש או סימן פשוט נגיד יכול להיות אני גולש באתר ואז הוא מאתחל יכול להיות שאני משחק במשחק והוא מאתחל וכו כמו כן הוינדואוס אפ דאייט התחיל להשתגע וכל הזמן מתקין לי כל מיני עידכונים שלא ממש נראה לי שאני זקוק להם , למרות שאני מבטל את העידכון האוטומטי הוינדואוס עדיין מבצא עידכון

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by NaNdoS,

האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה

10. Started by kong5,

אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?

12. Started by Eran-s,

שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב HP, וכמו שכבר אתם יודעים מקבלים אותו ביחד עם Windows XP Home Edition. ההתקנה בוצעה באמצעות תהליך שיצרו במפעלי HP והוא מתקין ומגדיר את XP אוטומטית. השאלה שלי אם התיקיות, שאני חושב שהם שייכות להתקנה זו ונקראות I386 ו-SWSetup, ניתנות למחיקה? אפשרי לעשות זאת או שצריך להשאיר אותן? תודה רבה, ערן.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by dannygnh,

כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. התקנתי גרסת XP מופשטת לאחרונה, והמערכת עובדת כמו טיל לעומת מערכת רגילה ומלאה. הבעיה היא, שחסרות לי כמה אופציות עכשיו, כשהכי מציקה היא חוסר האפשרות לעשות switch user! אפשרי לבצע רק log off. דרך לוח הבקרה-->משתמשים, ניסיתי להפעיל את האופציה (סימנתי אותה ב-V), אבל אחרי שלוחצים על אישור ה-V פשוט נעלם. רוב הסיכויים שחסרים כמה יישומים ב-XP הנוכחי שהחלפת משתמשים מהירה תלויה בהם. למישהו יש מושג איזה יישומים אלה ואיך מתקינים אותם בחזרה? אני יודע שהתקנת XP רגיל מהתחלה תפתור את הבעיה הזאת, אבל שבועיים שאני עובד על הנוכחית והכל מסודר כמו שצריך...לא בא לי לבזבז עוד 5 שעות בלסדר את הכל (עם המשחקים שאני מתקין זה באמת לוקח 5 שעות).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Real_Me,

אני מעוניין לנטרל את הפעלת OUTLOOK EXPRESS. ניסיתי כמה תוכניות שנועלות קבצים עם סיסמה. זה עבד עם כל קובץ אחר אבל לא דגדג ל-OUTLOOK משום מה. מישהו יודע איך אפשר? אולי יש אפשרות מובנית בחלונות XP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Spawn123,

הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היום התקנתי WIN7 על הSSD החדש וכשהחזרתי את ההגדרה בביוס שהBOOT יהיה מההארד דיסק/כשהוצאתי את הדיסק מהכונן, הופיע לי bootmgr is missing.. חיפשתי קצת בגוגל, ניסיתי לעשות תיקון לstartup של הווינדוז (לא עזר) ואז ניסיתי לשים בביוס את ההגדרות של ברירת המחדל, ופתאום הצליח לעלות לי בלי הדיסק. מה בדיוק הבעיה? אילו הגדרות בביוס כניראה גרמו לזה? ולמה דווקא עכשיו עם הSSD?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by es88,

התקנתי את XP PRO 64 BIT SP2, הוא מעדכן לי עדכוני אבטחה וכאלה, אבל לא מעדכן לי את SP3, זה לא תומך ב-64 ? לפי האתר של מייקרוספט אלו התקנים: Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP אמרתי אני ישאל בכל מקרה, כי זה דיי מפתיע אותי.. בכל מקרה, במידה ולא, זה משנה לי משהו בתכלס מבחינת עבודה שוטפת? משחקים ?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by Condor,

יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  21. Started by ag43,

אני רוצה שהWINDOWS שלי יכנס ישירות למשתמש ולא יחכה בתפריט בחירת משתמש בהפעלת המחשב (יש רק משתמש אחד). השתמשתי באופציה שבTWEAKXP ומשום מה היא לא עובדת וכל פעם שאני עושה ריסטרט הWINDOWS מחכה בתפריט בחירת המשתמש והאופציה בTWEAXP לא מסומנת. יש דרך אחרת לאפשר AUTOLOGON?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by yossik17,

שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  23. Started by 111111,

שלום פתאום כל קבצי התמונות שלי קיבלו אייקון כזה ג'נרי ובמאגר האייקונים שלי נעלם האייקון הכתום הזה ש קבצי התמונות אז אם מישהו יכול לשלוח לי תקובץ אייקון הכתום של קבצי התמונות אודה לו מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by ShahafH,

http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. Started by yossibra,

שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.